Ταρώ Ανατολής 03/01 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 03/01 Δευτέρα .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

3 των κυπέλλων .

Η σημερινή μέρα πρόκειται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για εσάς. Είτε αυτά τα καλά συναισθήματα έρχονται στο δρόμο σας από μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση με φίλους ή απλά κάποια καλά νέα που θα λάβετε, θα το γιορτάσετε με την καρδιά σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιεροφάντης

Τη σημερινή μέρα έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας, όμως αντί να κρυφτείτε από ντροπή, εκμεταλλευτείτε αυτή την προσοχή για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε.

Και αν νιώθετε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε, κραστήστε τα χαρτιά σας κρυφά μέχρι να φτάσει η ιδανική στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 03/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσσος των ράβδων

Στην ζωή, χρειάζεται άλλοτε να σκεφτόμαστε διεξοδικά την κάθε μας κίνηση και άλλοτε να αναλαμβάνουμε δράση χωρίς δεύτερη σκέψη. Τι είναι αυτό που θα σας φανεί χρήσιμο τώρα; Μια νέα περίοδος δημιουργικότητας ξεκινά. Πρόκειται να βρεθούν στον δρόμο σας νέες ευκαιρίες και θα έχετε την ικανότητα να τις εκμεταλλευτείτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η αυτοκράτειρα

Ανεξάρτητα από το φύλο σας, η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι μακροχρόνιο που ζεί μέσα σας. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Με τον ένα η τον άλλο τρόπο, αυτό που κρύβετε μέσα σας είναι έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο τώρα. Κάντε ό,τι και η Γη την Άνοιξη, ανθίστε!

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των ξιφών

Υπάρχει ένα άτομο η μια κατάσταση που σας δημιουργεί εμπόδια το τελευταίο διάστημα; Ό, τι κι αν είναι, θα πρέπει να τελειώσει σήμερα. Διαφορετικά θα πρέπει να αναλάβετε δράση και να θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να πάρετε τις επιθυμητές απαντήσεις.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των ράβδων

Θα λάβετε καλά νέα σήμερα σχετικά με την δουλεία των ονείρων σας. Μπαίνετε σε μια φάση ανάπτυξης και ωριμότητας. Μην φοβάστε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και πρωτοβουλίες. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 03/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ράβδων

Δώστε βάση στις επικοινωνίες σας, γιατί πλέον αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να βγείτε από οποιδήποτε αδιέξοδο. Είτε στα επαγγελματικά σας, είτε στα προσωπικά, οι φίλοι που είναι πάντα εκεί για σας μπορούν να προτείνουν αναπάντεχες λύσεις ή να σας παρέχουν έμπρακτη βοήθεια. Μην απομονώνεστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

H σημερινή κάρτα σας καλεί να καταγράψετε όλα τα πολύτιμα πράγματα που υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη. Μην αρκεστείτε στα υλικά αγαθά, οι δικοί σας άνθρωποι και τα συναισθήματα που τρέφετε για αυτούς είναι πολυτιμότερα απ’ οποιοδήποτε απόκτημά σας.

zodia-astra-tarot

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των ξιφών

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται να επιλυθεί στη ζωή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν, και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υπομείνουμε και να δείξουμε κατανόνηση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας τώρα και αυτό σας αγχώνει, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η μοίρα είναι απρόβλεπτη και ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το μέλλον μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ό,τι παρουσιαστεί.

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 03/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο μάγος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αναλάβετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Διεκδικήστε τη θέση σας στον κόσμο! Αξιοποιήστε κάθε μορφή έμπνευσης που έρχεται στο δρόμο σας και κάντε πράξη τα πολυδουλεμένα σχέδιά σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον μας είναι να απολαύσουμε τα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή μας. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το νόημα των κόπων σας αν δεν μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας; Αγκαλίαστε τα κοντινά σας πρόσωπα και τη φύση που σας περιβάλει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera