Ταρώ Ανατολής 03/01 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 03/01 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 03/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των κυπέλλων .

Σας αρέσουν οι αλλαγές και δεν επαναπαύεστε σε τίποτα στη ζωή σας. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ανανεωμένη προοπτική τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Αναζητήστε νέους ανθρώπους και νέα έργα που θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο ο εαυτός σας. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε στην πραγματικότητα. Αν σε υλικό επίπεδο αντιμετωπίζετε δυσκολίες, αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι βαθύτερο. Θα πρέπει να αναζητήσετε τα πράγματα που σας γεμίζουν πραγματικά και να επικεντρωθείτε σε αυτά.

Ταρώ Ανατολής 03/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των κυπέλλων

Αυτή τη μέρα περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε τους να αισθανθούν πόσα σημαίνουν για εσάς. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και χαρείτε την αγάπη και τη φύση. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να επιστρέψετε στις δουλειές σας ανανεωμένοι.

xartomanteia

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε λύπη τώρα, είναι σημαντικό να δείτε βαθιά μέσα σας την αιτία αυτών των συναισθημάτων. Οφείλονται σε μια άσχημη κατάσταση που βιώνετε τώρα; Ή μήπως είναι κάτι που συνέβη στο παρελθόν και σας ασκεί ακόμα ψυχολογική επιρροή; Απελευθερωθείτε από οτι σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε.

Ταρώ Ανατολής 03/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο μάγος

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας για να αλλάξετε τη ζωή σας ουσιαστικά. Μην μένετε αμέτοχοι στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας. Αν πιστέψετε πραγματικά ότι αξίζετε κάτι καλύτερο θα συμβεί πραγματικά. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε!

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένατε με ανυπομονησία να μάθετε τις εξελίξεις από ένα έργο στο οποίο έχετε αφιερωθεί ολοκληρωτικά, η σημέρινη μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν ασχολείστε με κάτι αυτό το διάστημα, είναι η ιδανική στιγμή να το σχεδιάσετε.

Ταρώ Ανατολής 03/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνα μπορείτε να σκεφτείτε, ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας ώστε να σας βοηθήσουν με την ανάπτυξη των σχεδιών σας τώρα.

dream

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Αν δεν καταφέρνετε να αποφασίσετε όσον αφορά ένα σημαντικό θέμα στη ζωή σας, ο Βασιλιάς των ξιφών υποδεικνύει οτι χρειάζεται να δώσετε το προβάδισμα σε αυτό που σας λέει το μυαλό αντί της καρδιάς σας για τώρα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη ζητήστε την από κάποιον που δεν πρόκειται να σας χαϊδέψει τα αυτιά, αλλά αντιθέτως θα σας πεί την αλήθεια που χρειάζεστε.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Ήλιος

Οι αχτίδες του Ήλιου ζεσταίνουν την καρδιά σας τώρα και είστε έτοιμοι να αφιερωθείτε στις δυνάμεις τις έμπνευσης και της δημιουργικότητας. Γιορτάστε την ζωτική ενέργεια που σας περιβάλλει και αξιοποιήστε τα πράγματα για τα οποία νιώθετε ευγνωμοσύνη.

zwdia-9-zvdia-9

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο πύργος

Αν αντιμετωπίσατε κάποιες ατυχίες στα έργα με τα οποία ασχοληθήκατε στο παρελθόν, η σημερινή κάρτα θέλει να γνωρίζετε ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά από δω και στο εξής. Θα έχετε νέες ευκαιρίες να οικοδομήσετε τα σχέδιά σας με σταθερά θεμέλια και να κάνετε πράξη τα όνειρά σας.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες

φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Ώρα να σκεφτείτε όλους τους πιθανούς τρόπους δημιουργίας ενός πιο αρμονικού σπιτικού. Είτε η απάντησή σας περιλαμβάνει τη φροντίδα της οικογένειάς σας, τον επανασχεδιασμό της κρεβατοκάμαράς σας, την ενασχόληση με την κηπουρική ή μια μέρα φροντίδας του σώματος και του πνεύματός σας, ήρθε η στιγμή να το κάνετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος