Ταρώ Ανατολής 03/02 Τετάρτη

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 03/02 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 03/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσσος των κυπέλλων .

Σήμερα πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα με έναν ασυνήθηστο τρόπο. Θα μπορούσε να έρθει μέσω τη διαίσθησής σας ή μέσω των ονείρων που βλέπετε. Και αν αυτό δεν συμβεί, αφιερώστε χρόνο για να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε σε νέες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένατε με ανυπομονησία να μάθετε τις εξελίξεις από ένα έργο στο οποίο έχετε αφιερωθεί ολοκληρωτικά, η σημέρινη μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα.

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν ασχολείστε με κάτι αυτό το διάστημα, είναι η ιδανική στιγμή να το σχεδιάσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 03/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

O Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τα πράγματα που μπορούν να σας κάνουν πλούσιους: τα ακίνητα, τα χρήματα, ακόμη και τους δυνατούς οικογενειακούς σας δεσμούς. Θέλει να σας υπενθυμίσει ότι ο κόσμος είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και ό,τι και αν συμβαίνει τώρα πρόκειται να έρθουν ξανά καλές στιγμές στη ζωή σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιόμαστε όταν άλλοι μας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμέναμε, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τι θέλουμε από αυτούς χωρίς να το πούμε. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να αναρωτηθείτε πως βλέπετε το ποτήρι. Είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο; Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό,τι διαθέτετε για να νιώσετε καλά. Μην υποκύπτετε στη θλίψη.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/02 Λόγια που ενοχλούν – Υποψίες ερωτικές

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 03/02 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι όταν έχουμε προσπαθήσει πολύ για κάτι. Και αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε σε αυτό το σημείο με ένα μεγάλο έργο. Η αναμονή είναι η λιγότερο διασκεδαστική φάση του κύκλου δημιουργίας, και απαιτεί εμπιστοσύνη ότι όλα θα λειτουργήσουν. Η εμφάνιση του επτά των πετνάκτινων υποδηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί να υπομένετε για πολύ ακόμα. Εν τω μεταξύ, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνα μπορείτε να σκεφτείτε, ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας ώστε να σας βοηθήσουν με την ανάπτυξη των σχεδιών σας τώρα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 03/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν επιζητάτε την πνευματική γνώση, σας έχουμε καλά νέα. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψετε τη σοφία που κρύβουν οι βαθύτερες πηγές. Διαβάστε ένα βιβλίο, γραφτείτε σε ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε διαλογισμό. Ανοίξτε το μυαλό σας στα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλύφθούν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων μας ζητά να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας ονειρα. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε πραγματικά; Αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με τα επιχειρηματικά σας σχέδια, είναι η σημερινή. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την απόλυτη ισσοροπία κοσμικής επιρροής και καλλιτεχνικής έκφρασης, αναζητήστε αυτό το άτομο και εμπνευστείτε από το έργο του.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσσος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και αυτή τη στιγμή κατακλύζεστε από αυτές. Ωστόσο, μην παρασύρεστε από τη φαντασία και χάνετε τη ρεαλιστική πλευρά σας. Φροντίστε να σταθμίσετε την έμπνευσή σας στα πλαίσια της πραγματικότητας. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα άπειρο νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο αλλά άπειρο. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε στην πραγματικότητα. Αν σε υλικό επίπεδο αντιμετωπίζετε δυσκολίες, αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι βαθύτερο. Θα πρέπει να αναζητήσετε τα πράγματα που σας γεμίζουν πραγματικά και να επικεντρωθείτε σε αυτά.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/02 Λόγια που ενοχλούν – Υποψίες ερωτικές

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν τον καβαλάρη επάνω στο άλογο. Άλλες φορές, φτάνει ανάλαφρα σαν το περπάτημα μιας γάτας. Σε κάθε περίπτωση, αδράξτε τις ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα

ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που θα σας ωθήσει σε μεγάλα έργα αγάπης και τέχνης.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η δικαιοσύνη

Σε αυτή τη μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ρίχνει ψυχολογικά, η σημερινή μέρα έρχεται για να σας δείξει το δρόμο ώστε να κάνετε τα πρώτα βήματα βελτίωσης. Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε το μυαλό και τη λογική σας για να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης και να φέρετε τα πράγματα προς όφελός σας. Ίσως να ανησυχείτε για την αντιμετώπιση που θα έχετε, όμως να είστε σίγουροι ότι θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66