Ταρώ Ανατολής 03/03 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 03/03 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 03/03 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

10 των κυπέλλων .

Τη σημερινή μέρα βάλτε ως κύρια προτεραιότητά σας το να απολαύσετε χωρίς ενοχές όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας. Από την προσωπική ευτυχία, τις σχέσεις αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και πολλά άλλα που σας γεμίζουν χαρά. Απλώς θυμηθείτε να εκτιμάτε ό,τι σας προσφέρεται και να μοιράζεστε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των πεντάκτινων

Σας τρομάζει η προοπτική μιας γεμάτης και κουραστικής ημέρας;

Μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι θα τα κάταφέρετε όλα. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλές ευθύνες μαζί σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε το χρόνο να βρείτε την ισορροπία μεταξύ αυτών των ευθυνών και των προσωπικών σας αναγκών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 03/03 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

5 των πεντάκτινων

H σημερινή κάρτα σας καλεί να καταγράψετε όλα τα πολύτιμα πράγματα που υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη. Μην αρκεστείτε στα υλικά αγαθά, οι δικοί σας άνθρωποι και τα συναισθήματα που τρέφετε για αυτούς είναι πολυτιμότερα απ’ οποιοδήποτε απόκτημά σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η δύναμη

Είναι ώρα να μαζέψετε όλη την εσωτερική σας δύναμη για να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που σας έχει στοιχίσει την ψυχική γαλήνη και ηρεμιά σας το τελευταίο διάστημα. Μην το αγνοείτε γιατί δεν πρόκειται να λήξει σύντομα από μόνο του. Μόνο έσεις ξέρετε τον τρόπο να το πολεμήσετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 03-05/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί σήμερα υπάρχουν πολλά να αποκομίσετε από τις προσπάθειές σας. Είτε αποσκοπείτε στην απόκτηση υλικών αγαθών, είτε επιθυμείτε την ψυχολογική ικανοποίηση που μπορεί να σας φέρει ένα έργο, δώστε όλη σας την ενέργεια για αυτόν τον ανώτερο σκοπό.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες μην το αγνοείτε άλλο. Φέρτε στην επιφάνεια όλους τους προβληματισμούς και τα συναισθήματά σας αντί να κάνετε πως δεν υπάρχουν. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε. Πάρτε τον χρόνο σας για να το επεξεργαστείτε και θα τα καταφέρετε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 03/03 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Το αστέρι

Αν ζητάτε να μάθετε πως το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, σήμερα θα σας παρουσιάσει ένα υπέροχο σημάδι. Οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και άγχους θα απομακρυνθούν δίνοντας τη θέση τους στη σιγουριά. Όταν ακολουθείτε την ευδαιμονία σας χωρίς φόβο, να περιμένετε να σας παρουσιαστούν πολλές ιδανικές ευκαιρίες.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Ώρα να ξεκαθαρίσετε αυτούς τους τομείς της ζωής σας που έχουν παραμεληθεί από εσάς σκόπιμα ή μη. Η αρχή είναι δύσκολη όμως θα νιώσετε πιο ανάλαφροι όταν το ολοκληρώσετε. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος για να αποφασίσετε τι σας χρειάζεται και τι όχι.

xartomanteia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των ράβδων

Αν τον τελευταίο καιρό εργαστήκατε αδιάκοπα και νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας αναζωογονήσει και θα πάρει μακριά την κούραση. Ακούστε το σώμα σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Αντίθετα αν νιώθετε ότι κάθε μέρα που περνά είναι η ίδια με την προηγούμενη, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που θα σας κινητοποιήσει και βάλτε τα δυνατά σας να το τηρήσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των κυπέλλων

Νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις αυτή τη στιγμή; Αν όχι, θυμηθείτε ποιά ήταν η πιο ευχάριστη φάση της ζωής σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να επαναλάβετε αυτά τα όμορφα συναισθήματα μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών. Όμως μην επικεντρώνεστε μόνο στην δουλεία, χρειάζεστε και τις ανθρώπινες σχέσεις που σας γεμίζουν για να ανεβείτε ψυχολογικά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 03-05/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Ανατολής 03/03 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

O ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ξιφών

Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση, η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να κάνετε ανακωχή μαζί της. Ίσως να μην είστε ακόμα σε θέση να το λύσετε αλλά κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και αυτό είναι που μετραέι. Ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σας και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot