Ταρώ Ανατολής 03/05 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 03/05 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 03/05  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

2 των πεντάκτινων

Σας αγχώνει η σκέψη μιας γεμάτης με υποχρεώσεις ημέρας; Ευτυχώς για εσάς, είστε ικανοί να καταφέρετε πολλά πράγματα μαζί τώρα, στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τον απαραίτητο χώρο ώστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες και τις προσωπικές σας ανάγκες.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι είστε το επίκεντρο της προσοχής σήμερα – και θα έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να προσπαθήσετε να κρυφτείτε από όλους, χρησιμοποιήστε αυτή την συνειδητοποίηση για να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Ο δημόσιος χαρακτήρας σας υποστηρίζει την ιδεολογία σας; Εάν όχι, σήμερα θα σας υπενθυμιστεί ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε έχετε άλλες ευκαιρίες μελλοντικά για να κάνετε τη διαφορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 03/05  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των ράβδων

Αν το τελευταίο διάστημα εργαστήκατε πολύ σκληρά πάνω σε ένα έργο, και συνέβη κάτι που σας απογοήτευσε, η σημερινή κάρτα τονίζει πως δεν πρέπει να τα παρατάτε. Ακόμα κι αν χρειάστηκε να γυρίσετε λίγο πιο πίσω από εκεί που θα θέλατε να είστε, αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα φτάσετε σύντομα εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση του άσου των κυπέλλων σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου ωριμότητας με δημιουργική δυναμική και συναισθηματική ικανοποίηση. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μια νέα καλλιτεχνική έμπνευση, και εκφράστε όσα νιώθετε στα έργα σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/05 Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 03/05  Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η δικαιοσύνη

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας έχει εξαντλήσει η σημερινή μέρα έρχεται για να βελτιώσει τα πράγματα. Χρησιμοποιήστε την ευφυία σας για να επωφεληθείτε από τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν. Και αν έχετε αδικηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, έχει φτάσει η στιγμή που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Σελήνη

Νιώθετε ιδιαίτερα συναισθηματικοί; Βλέπετε πολύ ζωντανά όνειρα; Όλα αυτά είναι σημάδια που σας δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα, και να φροντίσετε το παιδί που υπάρχει μέσα σας. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Εναλλακτικά, σημειώστε τυχόν στιγμές διαίσθησης που μπορεί να έχετε. Η σοφία που λαμβάνετε μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη λογική, αλλά θα σας φανεί χρήσιμη στο μέλλον.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 03/05  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Στη φάση που βρίσκεστε έχετε κατανοήσει ότι η γνώση είναι δύναμη, και επιδιώκετε να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πνευματικά εφόδια για την υπόλοιπη πορεία σας. Αναζητήστε τις κατάλληλες πηγές, τα βιβλία, τα μαθήματα ή τους ανθρώπους, που θα σας οδηγήσουν κατάλληλα στο ταξίδι της γνώσης.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από τους τρέχοντες περιορισμούς σας. Υπάρχει μια άποψη που δεν έχετε σκεφτεί; Ή ένα μάθημα ή ένα βιβλίο που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε νέες δεξιότητες; Εναλλακτικά, μια βόλτα στη φύση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κάποια απόσταση από ό, τι σας ενοχλεί.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές έχουμε οι ίδιοι τον έλεγχο μιας κατάστασης. Άλλες φορές … όχι τόσο πολύ. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της τύχης καθοδηγούν τα πράγματα, όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Όμως έχετε πίστη γιατί όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Μην φοβάστε να εκφράσετε τις ανησυχίες σας στους άλλους, δεν είναι ένδειξη αδυναμίας, αντιθέτως βοηθάτε τον εαυτό σας όντας ειλικρινείς.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/05 Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

xartomanteia

 

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας. Φέρτε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πράξη και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Και αν δεν ξέρετε πως να κάνετε το πρώτο βήμα, αναζητήστε τα άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν τη σχετική εμπειρία και θα σας δώσουν την ιδανική καθοδήγηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988