Ταρώ Ανατολής 03/05 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 03/05 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 03/05 Τρίτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου). 

Ο άσος των ράβδων .

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και αυτή τη στιγμή κατακλύζεστε από αυτές. Ωστόσο μην παρασύρεστε από την ζωηρή φαντασία σας, και κρατήστε μια δόση ρεαλισμού στα σχέδιά σας. Μπορεί να σας προσεγγίσει ένα νεαρό και παθιασμένο αλλά άπειρο άτομο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των ράβδων

Το σπίτι σημαίνει πολλά για εσάς, γιατί είναι ο χώρος στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε και να βρείτε ξανά την ισορροπία σας. Αυτή η στιγμή είναι ιδανική είτε για να βρείτε το κατάλληλο μέρος να εγκατασταθείτε, είτε για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεται η τωρινή σας κατοικία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 03/05 Τρίτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της πορείας σας. Σε αυτό το θέμα, ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας φοβίζουν για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των κυπέλλων

Ό,τι κι αν είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο για τη ζωή σας η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει με έναν πραγματικά αρμονικό τρόπο. Απλά φροντίστε να εκτιμάτε αυτά που έχετε, και κυρίως τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας. Μοιραστείτε μαζί τους όλα τα καλά πράγματα που πρόκειται να συμβούν.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 03-05/05 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας .

zodia-astra-tarot

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των κυπέλλων

Ένα καλό πράγμα δεν μπορεί ποτέ να είναι ποτέ αρκετο στη ζωή μας, και έτσι η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν. Τις προσωπικές επιτυχίες, τις σχέσεις αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και ό,τι άλλο σας γεμίζει. Απλά θυμηθείτε να μοιράζεστε τα καλά πράγματα με τους γύρω σας και να δείχνετε κατανόηση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι σας που δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να μεταβείτε από το παλιό, στο καινούργιο. Οι αλλαγές αυτές ίσως να φαίνονται οδυνηρές στις σκέψεις σας, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στο παρελθόν να γονιμοποιήσει το μέλλον χωρίς φόβο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 03/05 Τρίτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να δείξετε πόσο ικανοί είστε, και ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Ώρα να εκπλήξετε τα αφεντικά και τους συνεργάτες σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Το μόνο σίγουρο είναι, πως τα μεγάλα σχέδια απαιτούν μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα θα λάβετε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα, γι’ αυτό επικοινωνήστε με τους γύρω σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Διαφορετικά, αν νιώθετε να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, ίσως να πρέπει να ψάξετε μέσα σας τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

zwdia shmera

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των ράβδων

Ίσως κάποιος από το περιβάλλον σας να σας επιτίθεται τώρα, όμως μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Το ότι σας προσκαλούν σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Μην αποσπάστε από ανούσιες και ψυχοφθόρες συναναστροφές και θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο κόσμος

Μην κρατάτε άλλο κρυφά τα έργα σας τώρα, μοιραστείτε τα με τον κόσμο και δεν θα χάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές εκείνων που γνωρίζουν. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι για όσα πρόκειται να σας φέρει το μέλλον καθώς έχετε δουλέψει πολύ για όσα επιθυμείτε να μπούν στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 03-05/05 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας .

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 03/05 Τρίτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να θέσετε σε ισχύ τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Αν δεν νιώθετε την απαραίτητη ενέργεια για να κινητοποιηθείτε, αναζητήστε ένα άτομο που μπορεί να σας αναπτερώσει το ηθικό και να σας υποστηρίξει.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Το άρμα

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα συμφέροντά σας και να περάσετε στο επόμενο βήμα της εξέλιξής σας. Όλες οι αλλαγές θα γίνουν πολύ ομαλά και φυσικά, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας και η μοίρα σας οδηγεί στο σωστό μονοπάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66