Ταρώ Ανατολής 03/06 Πέμπτη

tarot-m

Ταρώ Ανατολής 03/06 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 03/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των ράβδων .

Ώρα να μετατρέψετε μια πολυδουλεμένη ιδέα σε ένα απτό έργο που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη και πάνω απ’ όλα θα ικανοποιήσει την ψυχή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή και αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 03/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο τροχός της τύχης

Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις της μοίρας και της τύχης, γιατί πρόκειται να έρθουν πολλές αλλαγες το επόμενο διάστημα για εσάς. Αυτή η έλλειψη ελέγχου ίσως να σας τρομοκρατεί, όμως στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Το άρμα

Σήμερα η ζωή σας πρόκειται να υποστεί μια αλλαγή ταχυτήτων. Η τύχη σας θα αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και θα συμβούν γεγονότα που περιμένατε για καιρό. Εξακολουθείτε να νιώθετε μια ανυπόφορη στατικότητα; Πάρτε την πρωτοβουλία για να στρέψετε τις πιθανότητες υπερ σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/06 – Εξηγήσεις από άντρα – Επαγγελματικές προτάσεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 03/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Όμως δεν θα πρέπει να κλείνεστε στον εαυτό σας για να τα προφυλάξετε. Σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να σκεφτείτε αυτή την πιθανή σας συμπεριφορά. Εναλλακτικά, εάν αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας σε υλικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους για να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο διάβολος

Νιώθετε να σας κυριαρχούν τα πάθη σας σήμερα; Μήπως πρόκειται για κάτι που δελεάζει τα βαθύτερα ένστικτά σας; Όπως έλεγε ο Όσκαρ Γουάιλντ, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από έναν πειρασμό είναι να ενδώσουμε σε αυτόν. Γι’ αυτό απολαύστε χωρίς ενοχές αυτά που επιθυμείτε σήμερα. Απλά προσέξτε να μην χάσετε τον έλεγχο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 03/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Αν αντιμετωπίσατε μια υπόθεση που σας δυσκόλεψε πολύ τελευταία, πρόκειται να ξεκαθαρίσουν όλα προς όφελός σας και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μην αφήνετε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται ή να καρπώνεται την δική σας προσπάθεια. Μπορείτε να υψώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε οτιδήποτε, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να το κάνετε.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο κόσμος

Μην κρατάτε άλλο κρυφά τα έργα σας τώρα, μοιραστείτε τα με τον κόσμο και δεν θα χάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές εκείνων που γνωρίζουν. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι για όσα πρόκειται να σας φέρει το μέλλον καθώς έχετε δουλέψει πολύ για όσα επιθυμείτε να μπούν στη ζωή σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/06 – Εξηγήσεις από άντρα – Επαγγελματικές προτάσεις

μελλοντολόγος

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των πεντάκτινων

Το να μοιράζεστε πράγματα σημαίνει ότι νοιάζεστε. Τη σημερινή μέρα, βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε την καλοσύνη σας με τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει μια δωρεά σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, είτε το να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους άλλους. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δίνουμε πράγματα όπως έχουμε λάβει κι εμείς με τη σειρά μας. Εάν σας απασχολεί το αν θα εκτιμήσουν τη γενναιοδωρία σας, να είστε σίγουροι πως θα λάβετε ευγνωμοσύνη για τις πράξεις σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε θα κάνει κάτι σημαντικό για εσάς, και πρόκειται να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση μέσω αυτού. Δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να σας προσεγγίσουν και θα ωφεληθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot