Ταρώ Ανατολής 03/07 Κυριακή

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 03/07 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 03/07 Κυριακή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των ράβδων .

Έχει έρθει η στιγμή για να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις ιδέες σας πράξη. Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή επιχείρηση. Και μην φοβάστε να δουλέψετε πολύ σκληρά. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε κάτι περισσότερο από μια απλή ιδέα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των κυπέλλων

Είναι ποτέ δυνατόν να έχετε υπερβολικά πολύ από κάτι ιδιαίτερα καλό; Δεν το νομίζουμε.

Το μάθημά σας σήμερα είναι να πάρετε μια γερή δόση από όσα καλά πράγματα υπάρχουν στη ζωή σας.

Προσωπική ευτυχία, σχέσεις αγάπης, οικογενειακή αρμονία και πολλά άλλα. Απλώς θυμηθείτε να λέτε ευχαριστώ και να μοιράζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 03/07 Κυριακή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο μάγος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αναλάβετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Διεκδικήστε τη θέση σας στον κόσμο! Αξιοποιήστε κάθε μορφή έμπνευσης που έρχεται στο δρόμο σας και κάντε πράξη τα πολυδουλεμένα σχέδιά σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των ξιφών

Εάν αισθάνεστε το θύμα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αφαιρέσετε τις παρωπίδες σας. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα ως έχουν, και όχι οπώς σας κάνουν να νιώθετε. Έχετε εγκλωβιστεί από τα συναισθήματά σας; Ή από κάποιον άλλο; Σκεφτείτε τρόπους για να απελευθερωθείτε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  04-6/07 Προτάσεις δέσμευσης – Επαγγελματικές εξελίξεις .

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η δικαιοσύνη

Αν υπάρχει μια κατάσταση που σας προκαλεί στενοχώρια εδώ και καιρό, σήμερα τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και εσείς οι ίδιοι να το ξεπερνάτε. Όταν συμβεί αυτό χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας για να φέρετε την κατάσταση και πάλι προς όφελός σας. Μην σας ανησυχεί η αδικία που επικρατεί γύρω σας, θα καταφέρετε να βρείτε συμμάχους στην προσπάθειά σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα πρόκειται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για εσάς. Είτε αυτά τα καλά συναισθήματα έρχονται στο δρόμο σας από μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση με φίλους ή απλά κάποια καλά νέα που θα λάβετε, θα το γιορτάσετε με την καρδιά σας.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 03/07 Κυριακή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η αυτοκράτειρα

Ανεξάρτητα από το φύλο σας, η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι μακροχρόνιο που ζεί μέσα σας. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Με τον ένα η τον άλλο τρόπο, αυτό που κρύβετε μέσα σας είναι έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο τώρα. Κάντε ό,τι και η Γη την Άνοιξη, ανθίστε!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσσος των ράβδων

Στην ζωή, χρειάζεται άλλοτε να σκεφτόμαστε διεξοδικά την κάθε μας κίνηση και άλλοτε να αναλαμβάνουμε δράση χωρίς δεύτερη σκέψη. Τι είναι αυτό που θα σας φανεί χρήσιμο τώρα; Μια νέα περίοδος δημιουργικότητας ξεκινά. Πρόκειται να βρεθούν στον δρόμο σας νέες ευκαιρίες και θα έχετε την ικανότητα να τις εκμεταλλευτείτε.

taro-zodia-098

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Υπάρχει ένα άτομο η μια κατάσταση που σας δημιουργεί εμπόδια το τελευταίο διάστημα; Ό, τι κι αν είναι, θα πρέπει να τελειώσει σήμερα. Διαφορετικά θα πρέπει να αναλάβετε δράση και να θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να πάρετε τις επιθυμητές απαντήσεις.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  04-6/07 Προτάσεις δέσμευσης – Επαγγελματικές εξελίξεις .

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των ράβδων

Θα λάβετε καλά νέα σήμερα σχετικά με την δουλεία των ονείρων σας. Μπαίνετε σε μια φάση ανάπτυξης και ωριμότητας. Μην φοβάστε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και πρωτοβουλίες. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

taro-zodia-76

Ταρώ Ανατολής 03/07 Κυριακή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μοναπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66