Ταρώ Ανατολής 03/07 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 03/07 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 03/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο θάνατος .

Εάν έχετε παραμείνει προσκολλημένοι σε κάτι που έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του για εσάς, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να το αφήσετε πίσω σας και να προχωρήσετε μπροστά. Η σκέψη αυτών των αλλαγών μπορεί να σας είναι δύσκολη, αλλά είναι απαραίτητο να συμβούν. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στο παλιό να γονιμοποιήσει το νέο χωρίς φόβο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

2 των ράβδων

Ώρα να μετατρέψετε μια πολυδουλεμένη ιδέα σε ένα απτό έργο που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη και πάνω απ’ όλα θα ικανοποιήσει την ψυχή σας.

Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή και αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 03/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των πεντάκτινων

Είστε άτομο με ευαισθησίες και διαισθάνεστε την ανάγκη των γύρω σας. Γι’ αυτό αφιερώστε τη σημερινή μέρα ώστε να βοηθήσετε αυτούς που ξέρετε ότι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είτε τους προσφέρετε υλική είτε ψυχολογική υποστήριξη, η πράξη σας θα εκτιμηθεί τόσο από τους ίδιους όσο και από το σύμπαν. Ό,τι καλό κάνετε θα σας επιστραφεί!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Bασίλισσα των κυπέλλων έρχεται να σας ενημερώσει ότι είναι η ιδανική στιγμή για να αφιερωθείτε στην αγάπη, την τέχνη και την ομορφιά. Βρείτε τους κατάλληλους τρόπους για να φέρετε χαρά στους γύρω σας αλλά, και το σημαντικότερο, στον εαυτό σας. Έχετε ανάγκη να επικεντρωθείτε στα θετικά πράγματα που σας περιβάλλουν και να διώξετε τον αρνητισμό.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 03-13/07 Το παρελθόν ζητά ευκαιρίες

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 03/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των ξιφών

Αν έχετε εξαντληθεί από τις τελευταίες εξελίξεις της καθημερινότητας, θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε οτι σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται για εσάς. Μόνο η ανάμνηση και η εμπειρία αυτής της δυσκολίας θα υπάρχουν πλέον στο μυαλό και την ψυχή σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

O ιππότης των ράβδων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας. Φέρτε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πράξη και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Και αν δεν ξέρετε πως να κάνετε το πρώτο βήμα, αναζητήστε τα άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν τη σχετική εμπειρία και θα σας δώσουν την ιδανική καθοδήγηση.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 03/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των πεντάκτινων

Ώρα για δουλειά! Η νέα εποχή προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική. Σήμερα αξιοποιήστε ακόμα και τις ώρες που δεν θα δουλεύατε τυπικά ώστε να οργανώσετε ένα νέο πλάνο πορείας και να βάλετε σε μια σειρά όλες τις υποχρεώσεις αλλά και τις επιδιώξεις σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των κυπέλλων

Βρείτε τρόπους για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην οικία σας. Είτε χρειάζεται να δουλέψετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας με τα άλλα άτομα του σπιτιού, είτε ο χώρος σας απαιτεί κάποια ανανέωση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Νιώθετε οτι σας περιμένει μια πολύ κουραστική μέρα; Μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Έχετε την θαυμάσια ικανότητα να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά εως τα προσωπικά σας. Απλά φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 03-13/07 Το παρελθόν ζητά ευκαιρίες

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα έργο για το οποίο προσπαθήσατε πολύ και νιώθετε περήφανοι. Όμως οι τελικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσής του σας φαίνονται βουνό. Σε αυτό το στάδιο της δημιουργίας είναι εύκολο να τα παρατήσετε κάνοντας πίσω, όμως έτσι θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας. Κάντε το διάλειμμα που έχετε ανάγκη και επανέλθετε έτοιμοι για τη νίκη.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ξιφών

Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση, η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να κάνετε ανακωχή μαζί της. Ίσως να μην είστε ακόμα σε θέση να το λύσετε αλλά κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και αυτό είναι που μετράει. Ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σας και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66