Ταρώ Ανατολής 03/08 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 03/08 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 03/08  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

3 των ξιφών .

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς.

Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 03/08  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε οικονομικά προβλήματα είναι ώρα να εξετάσετε τι μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για κακή διαχείριση από μεριάς σας; Η μήπως υπήρξαν πολλές υποχρεώσεις που συσσωρεύτηκαν και σας έφτασαν εδώ; Για ό,τι κι αν πρόκειται να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η λύση. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, όλα θα βελτιωθούν με το πέρσαμα του χρόνου. Αρκεί να δείξετε υπομονή και επιμονή.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Σελήνη

Αν τελευταία είστε πολύ συναισθηματικοί και βλέπετε ιδιαίτερα ζωντανά όνειρα, όλα αυτά είναι σημάδια προς την ανάγκη σας για μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και φροντίστε στον εαυτό σας. Αναζητήστε τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω απασχολώντας την ψυχή σας. Μετά από αυτό θα είστε έτοιμοι να πάτε παρακάτω χωρίς έγνοιες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/08 – Επισκέψεις από τα παλιά

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 03/08  Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των ράβδων

Ενώ πλησιάζετε στην ολοκλήρωση ενός έργου για το οποίο κοπιάσατε πολύ, ταυτόχρονα νιώθετε τις δυνάμεις σας να εξαντλούνται και αυτό σας απογοητεύει. Μην τα παρατήσετε όμως, γιατί όλη αυτή η προσπάθεια αξίζει να ανταμειφθεί. Κάντε το απαραίτητο διάλειμμα και επανέλθετε έτοιμοι για να διασχίσετε την γραμμή του τερματισμού.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η αυτοκράτειρα

Ανεξάρτητα από το αν είστε άντρας ή γυναίκα η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι είστε σε μια φάση δημιουργίας τώρα. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι κάτι που ετοιμάζεται καιρό και πλέον είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο. Προχωρήστε, και κάντε οτι και η γη την Άνοιξη. Ανθίστε!

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 03/08  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Το άρμα

Εάν αισθάνεστε ότι η ζωή σας δεν προχωράει, σήμερα θα ξεκινήσει μια σημαντική αλλαγή στα πράγματα. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση. Oι μεταβάσεις που θα συμβούν θα είναι ιδιαίτερα ομαλές, σαν να σας τραβούν οι δυνάμεις της μοίρας και της τύχης παρακάτω. Δεν συμβαίνουν οι αλλαγές που θα θέλατε; Αναζητήστε ευκαιρίες για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

4 των ράβδων

Τη σημερινή μέρα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο στον οποίο ζείτε, είτε αυτό επιτευχθεί βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τα άτομα που μένουν μαζί σας, είτε αλλάζοντας τον χώρο σας και βάζοντας σε αυτόν την προσωπική σας πινελιά. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σας θα γίνει ξανά ένα καταφύγιο γαλήνης και αγάπης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε να περάσετε χαρούμενες στιγμές! Σήμερα πρόκειται να είναι μια σημαντική μέρα για εσάς. Είτε αυτή η θετική ενέργεια προέρχεται από μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων, ή απλά κάποια καλά νέα που θα λάβετε, έχετε κάθε λόγο να νιώθετε ικανοποίηση. Γιορτάστε το!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/08 – Επισκέψεις από τα παλιά

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο πύργος

Εάν στο παρελθόν χτίζατε σε ασταθές έδαφος, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ανοικοδομήσετε σε σταθερά θεμέλια. Δεν είναι διασκεδαστικό να ξεκινάτε από την αρχή, αλλά είναι καλύτερο από το να τα παρατήσετε εντελώς. Αναζητήστε μια νέα αρχή μετά από ένα οδυνηρό τέλος που μπορεί να σας άφησε αδρανείς. Θυμηθείτε, ο μόνος τρόπος είναι να το ξέπεράσετε είναι μέσω της δράσης σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

4 των κυπέλλων

Ξέρουμε οτι σας αρέσει να απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα της ζωής, όμως αν το παρακάνετε με αυτά, ό,τι κι αν αφορούν, θα αντιμετωπίσετε πρόβληματα τώρα. Εξισορροπήστε τις χαρές της ζωής με τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μέτρον άριστον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00