Ταρώ Ανατολής 03/11 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 03/11 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 03/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

2 των πεντάκτινων

Νιώθετε οτι σας περιμένει μια πολύ κουραστική μέρα; Μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Έχετε την θαυμάσια ικανότητα να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά εως τα προσωπικά σας. Απλά φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας παρουσιάζει ένα ανίκητο εμπόδιο. Αντί να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας πολεμώντας το, αποδεχτείτε την ύπαρξή του.

Είναι σίγουρα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές το να παραδοθούμε στη μοίρα είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 03/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Είτε έχετε έντονη καλλιτεχνική έμπνευση, είτε είστε στην αρχή ενός ιδιαίτερου σχεδίου, πρόκειται να βρείτε ιδανικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που θα μπεί στη ζωή σας αναπάντεχα, τον οποίο όμως περιμένατε καιρό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των πεντάκτινων

Η δουλειά μπορεί να περιμένει! Σήμερα φροντίστε να χαρείτε στο έπακρο την ομορφιά και την αγάπη που σας περιτριγυρίζουν. Σχεδιάστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τους αγαπημένους σας και έπειτα θα γυρίσετε στις υποχρεώσεις σας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/11 Ερωτική εμμονή – Σκέψεις από τα παλιά

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 03/11 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν συνέβη κάτι δυσάρεστο τελευταία στη ζωή σας, η σημερινή μέρα έρχεται να σας φέρει όμορφα συναισθήματα και να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος. Αυτό θα συμβεί είτε με την άφιξη ενός αγαπημένου προσώπου είτε με ένα αναπάντεχο και χαρμόσυνο γεγονός. Μην χάνετε την ελπίδα σας, η ζωή έχει και την όμορφη πλευρά της!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

10 των ξιφών

Αν το τελευταίο διάστημα έχετε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα, τη σημερινή μέρα θα νιώσετε πως τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται καλύτερα. Τα καλά νέα είναι πως δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσετε κάποια αντίστοιχη εμπειρία, καθώς έχετε μάθει μέσα από αυτή την κατάσταση πως να διαχειριστείτε κάτι ανάλογο. Το μόνο που σας μένει τώρα είναι να βοηθήσετε με τη σοφία σας κάποιον που περνάει κάτι παρόμοιο.

zodia-zwdia-88-optimizedΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 03/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε συνεχώς απογοητευμένοι και πως κάτι σας φταίει, είναι ώρα να εξετάσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του ζητήματος. Μήπως επιλέγετε να βλέπετε πάντα τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι καλό δεν καταφέρνετε να το αισθανθείτε ουσιαστικά; Προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αρνητισμό γιατί δεν μπορεί να σας ωφελήσει πλέον. Θα είναι δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

10 των ράβδων

Τη σημερινή μέρα νιώθετε σαν να βρίσκεστε τόσο κοντά σε έναν στόχο αλλά ταυτόχρονα και σαν να μην μπορείτε να διανύσετε τα τελικά μέτρα. Τα καλά νέα είναι πως ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο. Και τα κακά νέα, πως το υπόλοιπο της εργασίας που απομένει σας αγχώνει ιδιαίτερα. Σε αυτό το στάδιο, καθώς είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να το βάλετε στα πόδια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι λύση. Χαλαρώστε και θα τα καταφέρετε.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε στην άκρη τις βαρετές σας υποχρεώσεις για λίγο και επικεντρωθείτε στην ομορφιά την αγάπη και την τέχνη. Χαρίστε ζεστασιά και καλά συναισθήματα στους γύρω σας, και ειδικά σε αυτούς που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Όσοι έχετε καλλιτεχνικές τάσεις σήμερα πρόκειται να δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν. Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρίσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/11 Ερωτική εμμονή – Σκέψεις από τα παλιά

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των ράβδων

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμειφθούν κατάλληλα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των πεντάκτινων

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε να αξιοποιήσετε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τον έρωτα, τη φιλία, και ό,τι άλλο σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia