Ταρώ Ανατολής 03/12 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 03/12 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 03/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Οι εραστές .

Τη σημερινή μέρα αφιερώστε την αναζητώντας την αγάπη στις σχέσεις σας. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, περάστε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε και δείξτε τρυφερότητα και γενναιοδωρία στους γύρω σας. Και το σημαντικότερο όλων, δείξτε αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένετε με ανυπομονησία να ακούσετε την αξιολόγηση για ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει τα δυνατά σας, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα.

Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης!

Και αν δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 03/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το αντιμετωπίσετε από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμέυει και σας επηρεάζει αρνητικά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL 05-15/12 Οι ερωτικές σχέσεις στο προσκήνιο

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο μάγος

Σήμερα σας δίνεται μια ευκαιρία για να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, διορθώνοντας τυχόν λάθη και εφαρμόζοντας την εμπειρία του παρελθόντος. Όμως προσέξτε να μην επικεντρώνεστε τόσο στις λεπτομέρειες και χάνετε την πραγματική ουσία των έργων σας. Μην παίρνετε τη ζωή σας τόσο στα σοβαρά, και κάντε ένα ανάλαφρο διάλειμμα όταν το χρειάζεστε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η κρίση

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αυτές που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να είναι για καλό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιες απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 03/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας, καθώς πρόκειται να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είτε διαλέξετε να μείνετε σπίτι με τους δικούς σας, είτε βρεθείτε με φίλους αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτή την ευχάριστη συνάντηση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μοναπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

7 των κυπέλλων

Αναλύετε υπερβολικά το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Αφήστε την θεωρία και περάστε στην πράξη. Χρησιμοποιήστε τα όνειρά σας για αυτό που είναι: ένας χάρτης πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Προχωρήστε και ξαναβγείτε στον κόσμο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL 05-15/12 Οι ερωτικές σχέσεις στο προσκήνιο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 03/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο κρεμασμένος

Αυτή τη στιγμή θέλετε να προχωρήσετε παρακάτω αλλά η ζωή σας έχει θέσει κάποια εμπόδια. Αντί να εξαντλείτε τον εαυτό σας με σκοπό να τα ξεπεράσετε αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιες φορές μόνο ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να το δείτε από μια άλλη οπτική.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Είστε ένα βήμα μακριά από όσα ονειρεύεστε, αρκεί να αναζητήσετε τις ιδανικές ευκαιρίες στα σωστά μέρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot