Ταρώ Ανατολής 04/01 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 04/01 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 04/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των ξιφών

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να κυρήξετε ανακωχή με ένα πρόβλημα που σας έχει παρουσιαστεί. Να είστε σίγουροι ότι είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές το “αρκετά καλά” σε μια κατάσταση μπορεί να μην είναι αρκετό: και μοιάζει σαν να βάζουμε τσιρότο σε μια πληγή που απαιτεί ράμματα. Αλλά μερικές φορές το “αρκετά καλά” είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν ο Βασιλιάς των κυπέλλων κάνει την εμφάνισή του, είναι γιατί θέλει να μας πεί να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας όνειρα.

Τι είναι αυτό που επιθυμείτε βαθιά; Αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με την επιχειρηματικότητα, αυτή είναι σήμερα.

Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίσει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ιδανική ισορροπία καλλιτεχνικής ακεραιότητας και κοσμικής επιρροής. Εάν γνωρίζετε ένα τέτοιο άτομο είναι ώρα να εμπνευστείτε από αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 04/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

5 των πεντάκτινων

Πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά; Αυτή είναι η πρόκληση που σας θέτει η σημερινή κάρτα. Στην επιφάνεια μπορεί να νιώθετε απογοήτευση από την έλλειψη χρημάτων τώρα. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά συμβαίνει στον τραπεζικό σας λογαριασμό μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι ο απολογισμός αυτού που σας θρέφει πραγματικά. Ακόμα και όλο το χρυσάφι του κόσμου δεν έχει αξία αν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η αυτοκράτειρα

Ανεξάρτητα από το αν είστε άντρας ή γυναίκα η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι είστε σε μια φάση δημιουργίας τώρα. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι κάτι που ετοιμάζεται καιρό και πλέον είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο. Προχωρήστε, και κάντε οτι και η γη την Άνοιξη. Ανθίστε!

Διαβαστε επισης: Αγγελικά Ταρώ – Ιανουάριος 2021

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 04/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο διάβολος

Νιώθετε να σας κυριαρχούν τα πάθη σας σήμερα; Μήπως πρόκειται για κάτι που δελεάζει τα βαθύτερα ένστικτά σας; Όπως έλεγε ο Όσκαρ Γουάιλντ, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από έναν πειρασμό είναι να ενδώσουμε σε αυτόν. Γι’ αυτό απολαύστε χωρίς ενοχές αυτά που επιθυμείτε σήμερα. Απλά προσέξτε να διατηρήσετε τον έλεγχο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο Ήλιος

Σε όποια εποχή κι αν βρισκόμαστε, η εμφάνιση του Ήλιου δείχνει ότι είναι καλοκαίρι στην καρδιά σας τώρα. Σήμερα, γιορτάζετε την εκτεταμένη και ζωτική ενέργεια που σας περιβάλλει. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις ισχυρές δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσής σας. Ένα ή περισσότερα παιδιά παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 04/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Τι θα μαθαίνατε αν σας δινόταν η επιλογή τώρα; Η εμφάνιση του άσσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσο περισσότερα γνωρίζετε τόσο περισσότερο ωριμάζετε. Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να μάθετε τι συμβαίνει πραγματικά.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σε μεγάλη ένταση και μας κατακλύζει, και άλλες φορές την αισθανόμαστε πιο αφηρημένα και φευγαλέα. Με οποιαδήποτε περίπτωση και αν ταυτίζεστε τώρα, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που δύναται να σας ωθήσει σε μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε ασύγκριτο ενθουσιασμό και όρεξη για νέες εμπειρίες. Σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή θα έχει τη μορφή πιο ικανοποιητικών σχέσεων, πιο ουσιαστικής εργασιακής απασχόλησης, είτε απλά βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας καταλάβει όπως είστε πραγματικά, και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είστε. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας τρομάζει η προοπτική μιας γεμάτης και κουραστικής ημέρας; Μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι θα τα κάταφέρετε όλα. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να

διαχειριστείτε πολλές ευθύνες μαζί: επαγγελματικά, ευκαιρίες, ιδέες και πολλά άλλα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε το χρόνο να βρείτε την ισορροπία μεταξύ αυτών των ευθυνών και των προσωπικών σας αναγκών.

Διαβαστε επισης: Αγγελικά Ταρώ – Ιανουάριος 2021

tarw-zwdia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

5 των ράβδων

Υπάρχει κάποιος που σας επιτίθεται; Είστε σίγουροι πως πρόκειται για δικό τους λάθος. Ή μήπως είστε εσείς υπεύθυνοι για την έναρξη της διαφωνίας; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα είναι ότι απλά και μόνο επειδή σας έχουν προκαλέσει σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι πρέπει να την αποδεχτείτε. Εάν αρνηθείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας από ασήμαντες ανησυχίες, θα βγείτε κερδισμένοι από αυτή την κατάσταση.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των πεντάκτινων

Σήμερα, η εστίασή σας είναι επικεντρωμένη στην εργασία σας. Προχωρήστε, και ολοκληρώστε τις προθεσμίες που απαιτούνται. Απλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε στην κατάλληλη αξία για τη δουλειά που προσφέρετε. Εάν δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που θα θέλατε, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε κάτι με καλύτερες προοπτικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος