Ταρώ Ανατολής 04/01 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 04/01 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 04/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των κυπέλλων .

Μην αφιερώνετε υπερβολική ενέργεια σκεπτόμενοι τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Σας αρέσει να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε αλλά αν το παρακάνετε ίσως χάσετε κάποιες πολύτιμες ευκαιρίες. Μείνετε σε εγρήγορση σε ό,τι παρουσιάζεται και θα καταφέρετε όσα επιθυμείτε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε από τα συναισθήματα που κλονίζουν τις σκέψεις και την αυτοπεποίθησή σας. Πρόκειται για κάτι που σας κρατάει πίσω και πρέπει να το αποβάλλετε μια για πάντα.

Ίσως έχει να κάνει με μια εμπειρία του παρελθόντος. Όπως και να έχει, αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 04/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν η τωρινή απασχόλησή σας δεν σας ταιριάζει, ή δεν σας παρέχει τη δυνατότητα να φτάσετε εκεί που θέλετε, είναι ώρα να αναζητήσετε κάτι πιο κατάλληλο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : 2022 Ταρώ Ετήσιες Προβλέψεις Αγάπης

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η δύναμη

Η δύναμη ενός ανθρώπου μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις. Τι είναι αυτό που σας έχει δυσκολέψει τη ζωή τελευταία; Αν νιώθετε να έχετε φτάσει στα όριά σας, χρησιμοποιήστε αυτή την αποφασιστικότητα για να λήξετε ό,τι σας τρομοκρατεί. Είστε πιο δυνατοί από αυτό, αρκεί να το πιστέψετε και οι ίδιοι.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες, όμως νιώθετε έτοιμοι να τις κάνετε πράξη; Κάθετι που σας εμπνέει και σας γεμίζει ενθουσιασμό θα πρέπει να φιλτράρεται μέσω μιας ρεαλιστικής προοπτικής. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 04/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας περιμένει μια γεμάτη και κουραστική μέρα, όμως μην αποθαρρύνεστε. Έχετε το σπάνιο χάρισμα να αποδίδετε καλά ακόμα και κάτω από συνθήκες πίεσης. Θα καταφέρετε όσα απαιτούνται να γίνουν και μόλις η ημέρα σας ολοκληρωθεί θα νιώσετε ευτυχία και πληρότητα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο αυτοκράτορας

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο και να κάνετε πράξη όσα έχετε φανταστεί. Ο τομέας σας χρειάζεται την φρέσκια ματιά σας γι’ αυτό μην φοβάστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι κάντε το πρώτο βήμα και παράλληλα ζητήστε τη βοήθεια κάποιου ανθρώπου με περισσότερη εμπειρία.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ερημίτης

Είναι ώρα να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Ειδικά αν όσα σας συμβαίνουν φαίνονται μονότονα και χωρίς ιδιαίτερο νόημα, χρειάζεται να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και κινητοποίησης. Μπορείτε να κατορθώσετε τα πάντα, αρκεί μόνο να το πιστέψετε!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Εκφράστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας στους αλλους τώρα και δεν θα χάσετε. Ιδιαίτερα όσον αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, όσα σκέφτεστε πρόκειται να εκτιμηθούν και να επιβραβευθούν εφόσον παρουσιάζουν προοπτική. Έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε γι’ αυτό μην μένετε άλλο στην αφάνεια.

Διαβαστε επισης : 2022 Ταρώ Ετήσιες Προβλέψεις Αγάπης

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 04/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν συνέβη κάτι δυσάρεστο τελευταία στη ζωή σας, η σημερινή μέρα έρχεται να σας φέρει όμορφα συναισθήματα και να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος. Αυτό θα συμβεί είτε με την άφιξη ενός αγαπημένου προσώπου είτε με ένα αναπάντεχο και χαρμόσυνο γεγονός. Μην χάνετε την ελπίδα σας, η ζωή έχει και την όμορφη πλευρά της!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Σελήνη

Αν ο ύπνος σας είναι ανήσυχος και τα όνειρα που βλέπετε έντονα και συναισθηματικά φορτισμένα, αυτή είναι μια ένδειξη πως η ψυχή σας χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Τα πράγματα που έχουν συμβεί τελευταία σας έχουν αποδιοργανώσει είτε το συνειδητοποιήσατε, είτε όχι. Είναι ώρα να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera