Ταρώ Ανατολής 04/02 Πέμπτη

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 04/02 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 04/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των πεντάκτινων .

Νιώθετε οτι σας περιμένει μια πολύ κουραστική μέρα; Μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Έχετε την θαυμάσια ικανότητα να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά εως τα προσωπικά σας. Απλά φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των ράβδων

Εάν νιώθετε κολλημένοι στην ρουτίνα της καθημερινότητας, αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

Θα έχετε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες από εκεί που δεν το περιμένατε: τηλεφωνικές κλήσεις, γράμματα και e-mail.

Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όσα σας απασχολούν τώρα. Και αν αυτές οι επικοινωνίες δεν συμβούν από μόνες τους, είναι ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση και να βγείτε στον έξω κόσμο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 04/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα αξιοποιήστε τις δυνατότητες σας όπου κι αν βρίσκεστε γιατί αν μείνετε αδρανείς θα χάσετε την ευκαιρία να σας προσέξουν αυτοί που επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό είτε για ερωτικό ενδιαφέρον είναι ώρα να τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο τροχός της τύχης

Κάποιες φορές έχουμε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή μας, και άλλες φορές … όχι τόσο. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της μοίρας καθοδηγούν την πορεία σας, και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει τον οποιονδήποτε σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Η πρόκλησή σας: έχετε εμπιστοσύνη στην αγνή γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο – ακόμη κι αν δεν τον κατανοείτε αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : 14/02 Ένα Reunion για αυτούς που αγαπούν αληθινά

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 04/02 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο μάγος

Σήμερα θα σας προσφερθεί η τέλεια ευκαιρία για να εργαστείτε επάνω στα πράγματα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Εντοπίστε τους τομείς που μπορείτε να βελτιώσετε και αξιοποιήστε πλήρως τις δυνατότητές σας. Εναλλακτικά, μπορεί να αισθάνεστε μια νέα συνειδητοποίηση της δημιουργικότητάς σας καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν υψηλότερο και ουσιαστικότερο σκοπό.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο πύργος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε γερές βάσεις σε όποια προσπάθεια επιδιώκετε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή αλλά θα αξίζει τον κόπο. Ο πύργος θα σας βοηθήσει να μπείτε με ανανεωμένη ενέργεια σε οτιδήποτε προσπαθείτε ακόμα κι αν περάσατε μια δύσκολη φάση τελευταία.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 04/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Σελήνη

Μήπως τελευταία είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και βλέπετε πολύ ζωντανά όνειρα; Εαν αυτό συμβαίνει, τότε θα πρέπει να υποχωρήσετε από την ενασχόλησή σας με τα πράγματα της καθημερινότητας και να φροντίσετε το εσωτερικό σας παιδί. Εναλλακτικά, καταγράψτε τυχόν λάμψεις διαίσθησης που μπορεί να σας συμβούν. Η σοφία που σας παρέχουν μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα λογική, αλλά θα είναι χρήσιμη.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας έχει εξαντλήσει η σημερινή μέρα έρχεται για να βελτιώσει τα πράγματα. Χρησιμοποιήστε την ευφυία σας για να επωφεληθείτε από τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν. Και αν έχετε αδικηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, έχει φτάσει η στιγμή που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των κυπέλλων

Ό,τι και αν είναι αυτό που επιθυμείτε βαθιά μέσα σας να αποκτήσετε, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει. Απλά φροντίστε να αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας στην φροντίδα αυτών που αγαπάτε. Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε και να μοιράζεστε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο τρελός

Τολμήστε να κάνετε προγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα, γιατί τώρα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ειδικά αν μείνατε αδρανείς το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιων καταστάσεων, είναι ώρα να πάρετε ξανά στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας και να παλέψετε για όσα επιθυμείτε.

Διαβαστε επισης : 14/02 Ένα Reunion για αυτούς που αγαπούν αληθινά

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε ασύγκριτο ενθουσιασμό και όρεξη για νέες εμπειρίες. Σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή θα έχει τη μορφή πιο ικανοποιητικών σχέσεων, πιο ουσιαστικής εργασιακής απασχόλησης, είτε απλά βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας καταλάβει όπως είστε πραγματικά, και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είστε. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σε μια κατάσταση που σας απασχολεί η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει την απάντηση που χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και προχωρήστε στην επίλυση του προβλήματος. Διαφορετικά, αφιερώστε τον ελέυθερο χρόνο σας γράφοντας τις σκέψεις σας και εντοπίστε ποια από τα όνειρά σας μπορούν να πάρουν μια καλλιτεχνική μορφή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις