Ταρώ Ανατολής 04/05 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 04/05 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 04/05 Τετάρτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Το αστέρι .

Αν ψάχνετε για ένα σημάδι πως το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, σήμερα θα σας παρουσιαστεί ένα μεγάλο λαμπερό αστέρι. Αποβάλλετε οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και ανησυχίας. Όταν ακολουθείτε την ευτυχία σας χωρίς φόβο, να περιμένετε να εμφανιστούν απρόσμενες ευακαιρίες στο δρόμο σας. Η ελπίδα είναι φίλος σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ξιφών

Αν έχετε εξαντληθεί από τις τελευταίες εξελίξεις της καθημερινότητας, θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε οτι σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης.

Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται για εσάς.

Μόνο η ανάμνηση και η εμπειρία αυτής της δυσκολίας θα υπάρχουν πλέον στο μυαλό και την ψυχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 04/05 Τετάρτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τις ιδέες μας πραγματικότητα. Εάν αισθάνεστε περισσότερο αδρανείς αυτές τις μέρες, μήπως υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που μπορεί να σας ενθαρρύνει; Ιδανικά βρείτε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει συγκεκριμένες συμβουλές σχετικά με το πως να γίνετε παραγωγικοί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/05 Ύποπτες συμπεριφορές – Δύο αντίζηλες γυναίκες

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί υπάροχυν πολλά να κερδίσετε τώρα. Βάλτε τα δυνατά σας να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε και τι μπορείτε να πετύχετε. Αν δεν το κάνετε εσείς θα βρεθεί κάποιος άλλος, γι’ αυτό μην το σκέφτεστε και αναλάβετε δράση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η ενέργεια της σημερινής κάρτας πρόκειται να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν απαντήσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και εκείνους που θέλουν να ωριμάσουν πνευματικά. Αφιερώστε τον πολύτιμο ελέυθερο χρόνο σας μαθαίνοντας κάτι καινούργιο ή εξασκώντας κάποιο ταλέντο σας και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 04/05 Τετάρτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

10 των πεντάκτινων

Βρείτε τρόπους για να αξιοποιήσετε όλα τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τους φίλους, την καριέρα σας ή τα πράγματα που έχετε καταφέρει ως τώρα στη ζωή σας. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε ολοκληρώσει όλα όσα θέλατε, γιατί πρόκειται να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες συντομότερα απ’ όσο ελπίζατε. Απλά προσπαθείστε να επικεντρωθείτε στην ομορφιά των πραγμάτων και να παραμείνετε θετικοί παρά τις δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσατε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο πύργος

Εάν χτίζετε σε ασταθές έδαφος, σήμερα σας δίνει την ευκαιρία να ανοικοδομήσετε σε σταθερά θεμέλια. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεκινάτε από την αρχή, αλλά είναι καλύτερο από το να τα παρατήσετε. Αναζητήστε μια νέα αρχή μετά από ένα οδυνηρό τέλος που μπορεί να σας άφησε συντετριμμένους. Ο μόνος τρόπος να ωριμάσετε είναι μέσα από τις εμπειρίες σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/05 Ύποπτες συμπεριφορές – Δύο αντίζηλες γυναίκες

zvdia-zwdia-tarw

Ταρώ Ανατολής 04/05 Τετάρτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Είστε ένα βήμα μακριά από όσα ονειρεύεστε, αρκεί να αναζητήσετε τις ιδανικές ευκαιρίες στα σωστά μέρη.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των ράβδων

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε τελευταία μπορεί να έμοιαζε σαν να σκαρφαλώνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που βρίσκεστε εκεί, τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να το χαρείτε. Τα καλά νέα, είναι πως έχετε το πλεονέκτημα σε αυτήν την κατάσταση. Και τα κακά νέα, πως πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα άτομα που αντιτίθενται στα σχέδιά σας. Μπορείτε να το καταφέρετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098