Ταρώ Ανατολής 04/05 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 04/05 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 04/05 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ράβδων .

Αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας τελευταία, αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα που πρόκειται να ζωηρέψουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Απλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε αυτά που πρόκειται να έρθουν και να καλωσορίσετε τις καινούργιες εμπειρίες με προθυμία.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

9 των πεντάκτινων

Η δουλειά μπορεί να περιμένει!

Σήμερα φροντίστε να χαρείτε στο έπακρο την ομορφιά και την αγάπη που σας περιτριγυρίζουν.

Σχεδιάστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τους αγαπημένους σας και έπειτα θα γυρίσετε στις υποχρεώσεις σας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 04/05 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν επιζητάτε την πνευματική γνώση, σας έχουμε καλά νέα. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψετε τη σοφία που κρύβουν οι βαθύτερες πηγές. Διαβάστε ένα βιβλίο, γραφτείτε σε ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε διαλογισμό. Ανοίξτε το μυαλό σας στα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλύφθούν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των ράβδων

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμοιφθούν κατάλληλα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/05 Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 04/05 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική σας ευημερία σε όλες τις μορφές της. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι ή κάτι διαφορετικό, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε το πρώτο βήμα. Αγκαλιάστε τη γενναιοδωρία του κόσμου.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των ράβδων

Σε μια πιθανή διαφωνία που μπορεί να έχει προκύψει στη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι ρόλο έχετε παίξει εσείς σε αυτό. Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα είναι να μην παίρνετε μέρος σε οποιαδήποτε διαμάχη σας προκαλούν. Εάν αρνηθείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας σε ασήμαντες ανησυχίες, θα βγείτε κερδισμένοι.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 04/05 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε ασύγκριτο ενθουσιασμό και όρεξη για νέες εμπειρίες. Σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή θα έχει τη μορφή πιο ικανοποιητικών σχέσεων, πιο ουσιαστικής εργασιακής απασχόλησης, είτε απλά βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας καταλάβει όπως είστε πραγματικά, και όχι γι’ αυτό που θα ήθελε να είστε. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Σε αυτή τη μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ρίχνει ψυχολογικά, η σημερινή μέρα έρχεται για να σας δείξει το δρόμο ώστε να κάνετε τα πρώτα βήματα βελτίωσης. Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε το μυαλό και τη λογική σας για να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης και να φέρετε τα πράγματα προς όφελός σας. Ίσως να ανησυχείτε για την αντιμετώπιση που θα έχετε, όμως να είστε σίγουροι ότι θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Είτε έχετε έντονη καλλιτεχνική έμπνευση, είτε είστε στην αρχή ενός ιδιαίτερου σχεδίου, πρόκειται να βρείτε ιδανικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που θα μπεί στη ζωή σας αναπάντεχα, τον οποίο όμως περιμένατε καιρό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η κρίση

Σήμερα ίσως χρειαστεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις, γι’ αυτό μείνετε επικεντρωμένοι στη διαίσθησή σας και μην παρασύρεστε από εξωτερικούς παράγοντες. Έρχονται μεγάλες αλλαγές και μόνο εσείς είστε ικανοί να τις φέρετε σωστά. Μην σας τρομάζει το καινούριο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/05 Σκέψεις των ερωτευμένων – Λόγια από νεαρό άτομο

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον αστείρευτο ενθουσιασμό σας και θα καταφέρετε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα! Επενδύστε στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δεν θα χάσετε. Εάν αισθάνεστε έλλειψη κίνητρου, αναρρωτηθείτε ποιο άτομο το οποίο γνωρίζετε μπορεί να σας εμπνεύσει ή ακόμα και να σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των πεντάκτινων

Νιώθετε οτι σας περιμένει μια πολύ κουραστική μέρα; Μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Έχετε την θαυμάσια ικανότητα να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά εως τα προσωπικά σας. Απλά φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia