Ταρώ Ανατολής 04/06 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 04/06 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 04/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Οι εραστές .

Οι εραστές σας προσκαλούν να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να βρείτε την αγάπη. Ο καθένας μπορεί να την βιώσει διαφορετικά. Άλλοι τη βρίσκουν στον σύντροφό τους και άλλοι στην γενναιοδωρία των ανθρώπων. Το ιδανικό όμως είναι να την βρείτε πρώτα απ’ όλα στον εαυτό σας. Αγαπήστε τον και γίνετε ο καλύτερός σας φίλος.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των ράβδων

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε το τελευταίο διάστημα μπορεί να έμοιαζε σαν να σκαρφαλώνετε ένα βουνό. Τώρα που βρίσκεστε στην κορυφή, μήπως υπάρχει κάτι που σας εμποδίζει να το χαρείτε.

Τα καλά νέα είναι πως έχετε το πλεονέκτημα σε αυτήν την κατάσταση. Και τα άσχημα, πως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα που αντιτίθενται στα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Ανατολής 04/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να συμβεί ανάπτυξη της υλικής σας ευημερίας με διάφορους τρόπους τη σημερινή μέρα. Οποιοσδήποτε τομέας σας ενδιαφέρει τώρα, από τα επαγγελματικά εως τα περιουσιακά σας στοιχεία, θα πάει καλά, και το έδαφος για την έναρξη οποιουδήποτε σχεδίου θα είναι πρόσφορο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη νίκη σας! Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους για να εκδηλώσετε τον εσωτερικό σας ηγέτη στον έξω κόσμο. Οι πιθανότητες είναι υπερ σας τώρα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα FATMA – Η ερωτική αλήθεια για τους συντρόφους

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 04/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των ξιφών

Κοιμάστε καλά αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας ζητά να κάνετε μια βαθύτερη ενδοσκόπηση στα ζητήματα που μαστίζουν την ψυχή σας. Επανακτήστε τον έλεγχο των καταστάσεων χρησιμοποιώντας την ευφυία σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας επηρεάζουν. Και αν δεν μπορείτε να κάνετε ένα ξεκαθαρό διάλειμμα από τις ανησυχίες που σας δεσμεύουν, ζητήστε βοήθεια για να απελευθερωθείτε – δεν χρειάζεται να το περάσετε όλο μόνοι σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σήμερα θα χρειαστεί να σκεφτείτε πιθανούς τρόπους για να επιτύχετε την αρμονία στο χώρο που ζείτε. Η λύση μπορεί να είναι είτε η αναδιαμόρφωση του χώρου σας, η έμπρακτη φροντίδα των αγαπημένων σας, ή μια μέρα αφιερωμένη στις δικές σας ανάγκες. Ό,τι κι αν σας αντιστοιχεί προγραμματίστε το άμεσα γιατί το έχετε ανάγκη.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 04/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν νιώθετε οτι οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμένατε από αυτούς, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήμτά σας. Η σημερινή σας πρόκληση είναι να εξετάσετε αν το ποτήρι που βρίσκεται μπροστά σας είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι υπάρχει μέσα σε αυτό για να ανακάμψετε από τη θλίψη σας. Αλλάξτε την προοπτική σας και θα νιώσετε και πάλι αισιόδοξοι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των κυπέλλων

Ό,τι και αν είναι αυτό που επιθυμείτε βαθιά μέσα σας να αποκτήσετε, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει. Απλά φροντίστε να αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας στην φροντίδα αυτών που αγαπάτε. Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε και να μοιράζεστε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Bασίλισσα των κυπέλλων έρχεται να σας ενημερώσει ότι είναι η ιδανική στιγμή για να αφιερωθείτε στην αγάπη, την τέχνη και την ομορφιά. Βρείτε τους κατάλληλους τρόπους για να φέρετε χαρά στους γύρω σας αλλά, και το σημαντικότερο, στον εαυτό σας. Έχετε ανάγκη να επικεντρωθείτε στα θετικά πράγματα που σας περιβάλλουν και να διώξετε τον αρνητισμό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, και ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Ώρα να εκπλήξετε τα αφεντικά και τους συνεργάτες σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Το μόνο σίγουρο είναι, πως τα μεγάλα σχέδια απαιτούν μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα FATMA – Η ερωτική αλήθεια για τους συντρόφους

μελλοντολόγος

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε ιδιαίτερα εργατικοί και προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας. Σε αυτή τη φάση της ζωής σας έχετε έντονη παραγωγική ικανότητα και απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αν η εργασία σας δεν ταιρίαζει στον τρόπο ζωής σας, είτε νιώθετε να μην αναγνωρίζεται η προσπάθειά σας, μην φοβάστε να αναζητήσετε κάτι νέο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των κυπέλλων

Βρείτε τρόπους για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην οικία σας. Είτε χρειάζεται να δουλέψετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας με τα άλλα άτομα του σπιτιού, είτε ο χώρος σας απαιτεί κάποια ανανέωση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66