Ταρώ Ανατολής 04/07 Κυριακή

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 04/07 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 04/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η δύναμη .

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αυτό το γεγονός σίγουρα σας έριξε ψυχολογικά.

Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε υλικό αγαθό.

Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν όμως οι άνθρωποι της ζωής μας είναι πάντα εκεί. Εκτιμήστε τα πράγματα που έχουν αληθινή αξία και σύντομα πρόκειται να ανακάμψετε οικονομικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 04/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η κρίση

Μην σας τρομάζουν οι αλλαγές, γιατί μονο έτσι θα καταφέρετε να βελτιώσετε τους τομείς της ζωής σας που το έχουν ανάγκη. Είτε πρόκειτα για προσωπικά, είτε για επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να βγείτε από τη ζώνη στην οποία νώθετε άνετα και να ανακαλύψετε τις ανανεωμένες προοπτικές. Η αρχή θα είναι δύσκολη αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 03-13/07 Το παρελθόν ζητά ευκαιρίες

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 04/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο διάβολος

Είστε κάτι παραπάνω από επιρρεπείς προς τα πάθη σας σήμερα, και δεν θέλετε να σκέφτεστε κανόνες και μέτρα. Ενδώστε στις απολαύσεις της ζωής, όμως την επόμενη κιόλας ημέρα φροντίστε να θέσετε ξανά τα σωστά όρια για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες επιδράσεις.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 04/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε ένα έργο στο οποίο βάλατε όλη σας την ψυχή και την ενέργεια. Αυτό το γεγονός σας γεμίζει ενθουσιασμό αλλά ταυτόχρονα αγχώνεστε για τις τελικές λεπτομέρειες και αναρωτιέστε πως θα φανεί τελικά στους γύρω σας. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα για να μαζέψετε την απαιτούμενη έμπνευση και αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια μοιραστείτε με τον κόσμο τα όσα έχετε καταφέρει. Να είστε σίγουροι πως η προσπάθειά σας θα αναγνωριστεί!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί σήμερα υπάρχουν πολλά να αποκομίσετε από τις προσπάθειές σας. Είτε αποσκοπείτε στην απόκτηση υλικών αγαθών, είτε επιθυμείτε την ψυχολογική ικανοποίηση που μπορεί να σας φέρει ένα έργο, δώστε όλη σας την ενέργεια για αυτόν τον ανώτερο σκοπό.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας υπενθυμίζει ότι είναι χρέος σας να κάνετε τις απαραίτητες εργασιακές παύσεις όταν το χρειάζεστε, ώστε να απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Χαρείτε την άνεση του σπιτιού σας ή βγείτε για μια βόλτα στη φύση, και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται σύντομα να λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε με ανυπομονησία. Όμως εκτός από τα οικονομικά σας και οι επικοινωνίες σας πηγαίνουν πολύ καλά τώρα. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα μάθετε και μην αρνείστε την βοήθεια που οι άλλοι σας προσφέρουν.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 03-13/07 Το παρελθόν ζητά ευκαιρίες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ξιφών

Αν τα συναισθήματά σας ή κάποιο άλλο άτομο ελέγχουν τη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να απελευθερωθείτε από αυτά τα «δεσμά». Ίσως ακόμα να νιώθετε αδικημένοι από μια κατάσταση, όμως θα πρέπει να δείτε τη θέση σας ψύχραιμα και αντικειμενικά και να μην αφήνετε να σας επηρεάσει κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Επικεντρωθείτε στα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας. Όμως αντί να αφήσετε την κρίση τους να σας επηρεάσει, αποδείξτε τους ότι έκαναν λάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw