Ταρώ Ανατολής 04/08 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 04/08 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 04/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιππότης των ξιφών .

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχιση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των ράβδων

Η ζωηρή σας φανασία τρέχει σε υψηλές ταχύτητες αυτή τη στιγμή, και ανυπομονείτε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας, όμως προσέξτε να προσδίδετε μια δόση ρεαλισμού στις επιδιώξεις σας.

Διαφορετικά ίσως να απογοητευτείτε από την έκβαση των γεγονότων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ταρώ Ανατολής 04/08 Τετάρτη . Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των πεντάκτινων

Αν διστάζετε να τολμήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται επειδή φοβάστε να μην χάσετε κάτι που θεωρείτε δεδομένο, ξανασκεφτείτε αυτή σας την τακτική. Μόνο μέσω της αλλαγής θα καταφέρετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε και να εξελιχθείτε σε κάτι παραπάνω από αυτό που είστε τώρα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των πεντάκτινων

Η δουλειά μπορεί να περιμένει! Σήμερα φροντίστε να χαρείτε στο έπακρο την ομορφιά και την αγάπη που σας περιτριγυρίζουν. Σχεδιάστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τους αγαπημένους σας και έπειτα θα γυρίσετε στις υποχρεώσεις σας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 Εβδομάδων Προβλέψεις για Σχέσεις και Οικονομικά

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 04/08 Τετάρτη . Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε από τα συναισθήματα που κλονίζουν τις σκέψεις και την αυτοπεποίθησή σας. Πρόκειται για κάτι που σας κρατάει πίσω και πρέπει να το αποβάλλετε μια για πάντα. Ίσως έχει να κάνει με μια εμπειρία του παρελθόντος. Όπως και να έχει, αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα θα λάβετε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα, γι’ αυτό επικοινωνήστε με τους γύρω σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Διαφορετικά, αν νιώθετε να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, ίσως να πρέπει να ψάξετε μέσα σας τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ράβδων

Αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας τελευταία, αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα που πρόκειται να ζωηρέψουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Απλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε αυτά που πρόκειται να έρθουν και να καλωσορίσετε τις καινούργιες εμπειρίες με προθυμία.

μελλοντολόγος

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Οι εραστές

Είναι ώρα να ανακαλύψετε ξανά από την αρχή το όμορφο συναίσθημα της αγάπης. Μπορεί να την ζήσετε με έναν ερωτικό σύντροφο, μέσω της οικογένειας ή να την αιστανθείτε από τους κοντινούς και πολύτιμους φίλους σας. Ιδανικά, θα την βρείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό, μαθαίνοντας έτσι να αγαπάτε αυτό που είστε.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Το αστέρι

Σήμερα θα εμφανιστεί στη ζωή σας ένα λαμπερό αστέρι, και θα είναι το σημάδι πως το σύμπαν υποστηρίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Αποβάλλετε οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα φέρετε στο δρόμο σας απρόσμενες ευκαιρίες.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Ήλιος

Η εμφάνιση του Ήλιου υποδηλώνει την ζεστασιά που κατακλύζει την καρδιά σας. Τη σημερινή μέρα είστε γεμάτοι με ενέργεια και ζωτικότητα, και έχετε την τέλεια ευκαιρία να αξιοποιήσετε την έμπνευση και την δημιουργικότητά σας. Ένα η περισσότερα παιδιά παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 Εβδομάδων Προβλέψεις για Σχέσεις και Οικονομικά

zodia-zwdia-9988

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο αυτοκράτορας

Η κάρτα του αυτοκράτορα υποδηλώνει την επιθυμία σας να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Και μπορείτε να το κάνετε γιατί διαθέτετε όλα τα απαραίτητα προσόντα. Αν έχετε έλλειψη εμπειρίας, μην σας ανησυχεί, κάποιος από το περιβάλλον σας μπορεί να σας συμβουλέψει για τις σωστές κινήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσετε και να ξεχωρίσετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

H Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα θα σας προσφερθούν πολλές ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητές σας ιδιαίτερα στον εργασιακό σας χώρο. Είστε παραπάνω από ικανοί να εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Έτσι θα φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε στο μισό χρόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia