Ταρώ Ανατολής 04/11 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 04/11 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 04/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η μεγάλη ιέρεια .

Σήμερα βάλτε σαν προτεραιότητα την πνευματική σας καλλιέργεια και μην αναβάλλετε άλλο την ανάγκη σας για γνώση. Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεση σας, τις πηγές αλλά και τους ανθρώπους με εμπειρία και μόρφωση, για να επιτύχετε την ανάπτυξη που επιθυμείτε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η κρίση

Οι αλλαγές που έρχονται τώρα, θα δείτε πως είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα θα σας οδηγήσουν σε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Για να προχωρήσει η στατική σας καθημερινότητα χρειάζονται μερικές αλλαγές που και που.

Μην διστάζετε γιατί ο τολμών νικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 04/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η δικαιοσύνη

Σήμερα πρόκειται να αρχίσετε να ξεπερνάτε μια δύσκολη κατάσταση που σας έχει συμβεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να φροντίσετε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας για να στρέψετε τα πράγματα προς όφελός σας. Και αν νιώσατε αδικημένοι, η τύχη επιτέλους θα σας χαμογελάσει.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των κυπέλλων

Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ότι μπορεί να μην είστε μόνοι για πολύ. Πρόκειται να βρείτε μια νέα αγάπη ή έναν φίλο που θα σας αποδεχτεί και θα σας αγκαλιάσει για αυτό που είστε, καταφέρνοντας να διακρίνει όλη σας την υπέροχη, θαυμάσια ομορφιά. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες κινήσεις αναζωογόνησης του δεσμού σας σε αυτή τη φάση.

Διαβαστε επισης : Τραπουλομαντεία της Χανούμισσας Falouzam – Αραβικές Κάρτες

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 04/11 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Μην αναβάλετε άλλο τα έργα σας! Η νέα εποχή φέρνει νέες ευκαιρίες, γι’ αυτό είτε επιδιώκετε κάτι καινούργιο είτε είναι απαραίτητο να προχωρήσετε κάτι που αφήσατε στη μέση, κάντε τώρα το πρώτο βήμα. Η μοίρα σας επιφυλάσσει υπέροχες εξελίξεις.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 04/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των ξιφών

Σε περίπτωση που νιώθετε δυσφορία με μια συγκεκριμένη κατάσταση πρέπει να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος γι’ αυτό. Μείνετε σε εγρήγορση για μια δυσάρεστη τροπή που μπορεί να επέλθει, ωστόσο, προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Πρώτα παρατηρήστε και έπειτα δράστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των ξιφών

Σήμερα θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε αν οι λόγοι για τους οποίους νιώθετε λυπημένοι είναι πράγματι σοβαροί ή απλά είστε ευαίσθητοι λόγω των δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος και τείνετε να βλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή την δυσάρεστη φάση.

Διαβαστε επισης : Τραπουλομαντεία της Χανούμισσας Falouzam – Αραβικές Κάρτες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Το άρμα

Ίσως νιώσατε κολλημένοι και στατικοί το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Χωρίς να κάνετε το παραμικρό, η μοίρα σας οδηγεί σε νέες περιπέτειες και το μόνο που μένει για εσάς είναι να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε από τα συναισθήματα που κλονίζουν τις σκέψεις και την αυτοπεποίθησή σας. Πρόκειται για κάτι που σας κρατάει πίσω και πρέπει να το αποβάλλετε μια για πάντα. Ίσως έχει να κάνει με μια εμπειρία του παρελθόντος. Όπως και να έχει, αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia