Ταρώ Ανατολής 05/01 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 05/01 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 05/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η δύναμη

Η Έλινορ Ρούζβελτ είχε πεί, πως μια γυναίκα μοιάζει σαν ένα φακελάκι τσαγιού, δεν μπορείς να ξέρεις πόσο δυνατή είναι μέχρι να την βάλεις σε ζεστό νερό. Ανεξάρτητα από το φύλο σας, τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίσατε δύσκολες καταστάσεις οι οποίες ανέβασαν τη θερμοκρασία. Το καλό στην όλη υπόθεση, είναι πως κι εσείς σαν αυτό το μεταφορικό φακελάκι τσαγιού, είστε επιτέλους αρκετά δυνατοί για να θέσετε ύπο έλεγχο τις δυνάμεις που σας τρομοκρατούν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των κυπέλλων

Αν είστε από αυτούς που σκέφτονται και αναλύουν υπερβολικά το μέλλον, έχει έρθει η στιγμή να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

Χρησιμοποιήστε την ζωηρή σας φαντασία για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Μόνο αν παρέμβετε οι ίδιοι στη μοίρα σας θα καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 05/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των πεντάκτινων

Σας αγχώνει η σκέψη μιας γεμάτης με υποχρεώσεις ημέρας; Ευτυχώς για εσάς, είστε ικανοί να καταφέρετε πολλά πράγματα μαζί τώρα, στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τον απαραίτητο χώρο ώστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο μάγος

Αυτή τη στιγμή είστε γεμάτοι από νέες ιδέες και αυτό σας ενθουσιάζει, όμως μην παρασύρεστε τόσο από τη φαντασία σας και ξεχνάτε να προσθέτετε μια δόση ρεαλισμού στα σχέδιά σας. Ένας άπειρος νέος που υπάρχει στο περιβάλλον σας μπορεί να κρύβει έναν ιδιαίτερα παθιασμένο χαρακτήρα. Μην μένετε στην επιφάνεια σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/01 Τρίτο πρόσωπο – Ευκαιρίες διαλόγου

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 05/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η δικαιοσύνη

Σε αυτή τη μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ρίχνει ψυχολογικά, η σημερινή μέρα έρχεται για να σας δείξει το δρόμο ώστε να κάνετε τα πρώτα βήματα βελτίωσης. Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε το μυαλό και τη λογική σας για να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης και να φέρετε τα πράγματα προς όφελός σας. Ίσως να ανησυχείτε για την αντιμετώπιση που θα έχετε, όμως να είστε σίγουροι ότι θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Κάποιες φορές έχουμε τον πλήρη έλεγχο μιας κατάστασης, και άλλες φορές όχι τόσο πολύ. Ο τροχός της τύχης υποδηλώνει πως σήμερα οι δυνάμεις της τύχης καθοδηγούν τη μοίρα σας, και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να δείξετε εμπιστοσύνη στη γενναιοδωρία του σύμπαντος.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 05/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

4 των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα μας τονίζει ότι το να το παρακάνουμε με κάτι, όσο καλό κι αν μας φαίνεται αυτό, δεν οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα. Βάλτε τα κατάλληλα όρια και μέτρα σε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, γιατί η μετριοπάθεια είναι η καλύτερη τακτική.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο θάνατος

Σε περίπτωση που παραμένετε προσκολλημένοι σε κάτι που δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, ήρθε η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα προς μια υγιή αλλαγή στη ζωή σας. Ίσως η σκέψη του να το αφήσετε πίσω σας μια για πάντα να σας φοβίζει, όμως σκεφτείτε πως πρόκειται για το καλό σας και τολμήστε το.

zwdia-taro-astra

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα σκέφτεστε να κάνετε κάτι τολμηρό, και η σημερινή μέρα υποδεικνύει ότι ίσως να μην είναι και τόσο απερίσκεπτο εκ μέρους σας τελικά. Παρ’ όλα αυτά προσέξτε να έχετε προβλέψει όλες τις πιθανές παραμέτρους ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε οτιδήποτε θελήσετε τώρα, καθώς η εμφάνιση του άσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Και η αλήθεια είναι ότι οσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο περισσότερο ωριμάζετε. Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε μια κατάσταση για μεγάλο διάστημα, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να βρείτε τη λύση που χρειάζεστε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/01 Τρίτο πρόσωπο – Ευκαιρίες διαλόγου

dream

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιόμαστε όταν άλλοι μας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμέναμε, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τι θέλουμε από αυτούς χωρίς να το πούμε. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να αναρωτηθείτε πως βλέπετε το ποτήρι. Είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο; Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι διαθέτετε για να νιώσετε καλά. Μην υποκύπτετε στη θλίψη.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των ράβδων

Έχετε δουλέψει πολύ και αγωνιστήκατε για να φτάσετε ως εδώ, γι’ αυτό περιμένετε να λάβετε την αντίστοιχη αναγνώριση και τιμή από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους ώστε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας και να το κάνετε να συμβεί. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος