Ταρώ Ανατολής 05/02 Παρασκευή

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 05/02 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 05/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Οι εραστές .

Είναι ώρα να ανακαλύψετε ξανά από την αρχή το όμορφο συναίσθημα της αγάπης. Μπορεί να την ζήσετε με έναν ερωτικό σύντροφο, μέσω της οικογένειας ή να την αιστανθείτε από τους κοντινούς και πολύτιμους φίλους σας. Ιδανικά, θα την βρείτε από τον ίδιο σας τον εαυτό, μαθαίνοντας έτσι να αγαπάτε αυτό που είστε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

O ιππότης των κυπέλλων

Είτε έχετε έντονη καλλιτεχνική έμπνευση, είτε είστε στην αρχή ενός ιδιαίτερου σχεδίου, πρόκειται να βρείτε ιδανικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που θα μπεί στη ζωή σας αναπάντεχα, τον οποίο όμως περιμένατε καιρό.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των κυπέλλων

Τι επιθυμείτε περισσότερο τώρα; Αγνή αγάπη, υλική ευημερία, ή μήπως συναισθηματική ικανοποίηση; Ό, τι κι αν είναι, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει με έναν πραγματικά αρμονικό τρόπο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να εκτιμάτε όσα έχετε και να μοιράζεστε τα καλά πράγματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 05/02 Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των ράβδων

Εαν το διάστημα που πέρασε αφιερωθήκατε στην σκέψη και τον προγραμματισμό ενός έργου, τώρα είναι ώρα να αναλάβετε δράση. Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη μιας μεγάλης περιόδου δημιουργικότητας στη ζωή σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και αναζητήστε τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνοι μπορείτε να είστε ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Ώρα να εκπλήξετε τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί σας καθώς και τα αφεντικά σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Οι μεγάλοι στόχοι απαιτούν πολλή εξωτερική βοήθεια.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-08/02 Τα μυστικά της Αγάπης

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 05/02 Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική σας ευημερία σε όλες τις μορφές της. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι ή κάτι παρόμοιο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε το πρώτο βήμα. Αγκαλιάστε τη γενναιοδωρία του κόσμου.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ξιφών

Εαν αισθάνεστε απογοητευμένοι από τη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε τα πράγματα όπως έχουν, όχι πώς σας κάνουν να νιώθετε. Σας επηρεάζουν τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε πώς μπορείτε να ελευθερωθείτε από αυτή τη δέσμευση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-22

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

3 των πεντάκτινων

Τι μεγάλο έργο θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε και άλλους να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων σας καλεί να γίνετε φιλόδοξοι και να σκεφτείτε το μέλλον σας από μια νέα προοπτική. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών, ρεαλιστικών βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο Α έως το Ω. Και ακόμα καλύτερα βρείτε βοηθούς των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ενδοσκόπηση των συναισθημάτων σας για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Χρησιμοποιήστε το πνεύμα και την αποφασιστικότητά σας για να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από τους ανθρώπους γύρω σας.

zodia-zvdia-75

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

7 των κυπέλλων

Σκέφτεστε υπερβολικά για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Είναι ωραίο να ονειροπολείτε που και που, όμως σήμερα ήρθε η ώρα να γίνετε ρεαλιστές. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας σαν έναν χάρτη πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

300x300aΔιαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 05-08/02 Τα μυστικά της Αγάπης

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχιση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες εντός του σπιτιού σας για να βρείτε τη γαλήνη και την αρμονία που χρειάζεστε. Είτε αυτές περιλαμβάνουν τη φροντίδα της οικογένειάς σας, την αναδιαμόρφωση της κρεβατοκάμαράς σας, τη φύτευση του κήπου ή μια μέρα αφιέρωμένη στην προσωπική σας φροντίδα, προγραμματίστε το άμεσα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-zvdia-taro-00