Ταρώ Ανατολής 05/03 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 05/03 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 05/03 Σάββατο Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο θάνατος

Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Αφήστε πίσω σας οτιδήποτε άχρηστο και παλιό και καλωσορίστε το νέο. Μην φοβηθείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αυτές είναι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά νόημα στη ζωή.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των ξιφών

Η κατάσταση την οποία σκέφτεστε συνεχόμενα και ίσως ακόμα να σας βασανίζει τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται την συμβολή κάποιου εξωτερικού παράγοντα για να ξεκολλήσει από το σημείο που βρίσκεται.

Αναζητήστε το άτομο που ξέρετε ότι διαθέτει την ιδιαίτερη γνώση που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 05/03 Σάββατο Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των ξιφών

Αν μια ανεπιθύμητη κατάσταση έχει μπεί για τα καλα στη ζωή σας σκεφτείτε μήπως έχει έρθει η ώρα να συμφιλιωθείτε με αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε συνεχώς και να χαλάτε την ηρεμία και τις όμορφες στιγμές σας. Τα πράγματα θα φτιάξουν με τον καιρό, και αυτή η κακή ανάμνηση θα μείνει στο παρελθόν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των πεντάκτινων

Αν έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα αφιερωμένοι στα έργα και τις υποχρεώσεις σας, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας ανανεώσει. Βρείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας χαλαρώσει και να ξεκουράσει το μυαλό σας από τη συνεχή ανάλυση και γεμίστε τη μέρα σας με αυτό.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία SFIGGA 06/03 – Οι μέρες έχουν επανασυνδέσεις και προτάσεις δέσμευσης!

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες μην το αγνοείτε άλλο. Φέρτε στην επιφάνεια όλους τους προβληματισμούς και τα συναισθήματά σας αντί να κάνετε πως δεν υπάρχουν. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε. Πάρτε τον χρόνο σας για να το επεξεργαστείτε και θα τα καταφέρετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των κυπέλλων

Μην υποκύπτετε στη θλίψη που σας δημιουργούν οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίνοται στις προσδοκίες σας. Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Διαφορετικά αν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί συζητήστε το ευθέως μαζί τους και μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 05/03 Σάββατο Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

6 των κυπέλλων

Νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις αυτή τη στιγμή; Αν όχι, θυμηθείτε ποιά ήταν η πιο ευχάριστη φάση της ζωής σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να επαναλάβετε αυτά τα όμορφα συναισθήματα μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών. Όμως μην επικεντρώνεστε μόνο στην δουλεία, χρειάζεστε και τις ανθρώπινες σχέσεις που σας γεμίζουν για να ανεβείτε ψυχολογικά.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των ράβδων

Αν τον τελευταίο καιρό εργαστήκατε αδιάκοπα και νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας αναζωογονήσει και θα πάρει μακριά την κούραση. Ακούστε το σώμα σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Αντίθετα αν νιώθετε ότι κάθε μέρα που περνά είναι η ίδια με την προηγούμενη, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που θα σας κινητοποιήσει και βάλτε τα δυνατά σας να το τηρήσετε.

xartomanteia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σημαντικό ζήτημα ζωής; Στον διαρκή αγώνα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να εμπιστευθείτε τη λογική σας την δεδομένη χρονική στιγμή. Δείτε τα πράγματα από μια πιο σφαιρική άποψη και ρωτήστε να σας πουν την ειλικρινή γνώμη τους τα άτομα που εμπιστεύεστε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

O άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να συμβεί ανάπτυξη της υλικής σας ευημερίας με διάφορους τρόπους τη σημερινή μέρα. Οποιοσδήποτε τομέας σας ενδιαφέρει τώρα, από τα επαγγελματικά εως τα περιουσιακά σας στοιχεία, θα πάει καλά, και το έδαφος για την έναρξη οποιουδήποτε σχεδίου θα είναι πρόσφορο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05/03 – Ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 05/03 Σάββατο Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των πεντάκτινων

Τη σημερινή μέρα, έχετε πολλή όρεξη και ενέργεια για να διαθέσετε στην ερασία σας, και θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε όσα σας έχουν ανατεθεί. Πέρα από την εργάτικότητα και τον ζήλο που δείχνετε στην δουλειά σας όμως, φροντίστε να αφήσετε λίγο χρόνο και για τις προσωπικές σας ανάγκες κάνοντας τα πράγματα που ευχαριστούν την ψυχή σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιεροφάντης

Αξιοποιήστε την προσοχή που λαμβάνετε από τους γύρω σας για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε καιρό. Είτε πρόκειται για ένα προσωπικό σας ζήτημα είτε για ένα συλλογικό θέμα, τολμήστε να υψώσετε τη φωνή σας και να πείτε αυτό που σκέφτεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66