Ταρώ Ανατολής 05/05 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 05/05 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 05/05 Πέμπτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

5 των ξιφών .

Έχετε πολλέες νέες ιδέες που πρόκειται να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που επιθυμείτε για την ζωή σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη της υλοποίησης τους σταδιακά, παρά στην διαρκή σκέψη και ανάλυση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην πράξη!

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένετε με ανυπομονησία να ακούσετε την αξιολόγηση για ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει τα δυνατά σας, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα.

Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 05/05 Πέμπτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας. Φέρτε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πράξη και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Και αν δεν ξέρετε πως να κάνετε το πρώτο βήμα, αναζητήστε τα άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν τη σχετική εμπειρία και θα σας δώσουν την ιδανική καθοδήγηση.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο μάγος

Σας δίνεται η σπάνια ευκαιρία να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εφόδια γι’ αυτό να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία. Θέστε σε κίνηση όλες σας τις δυνάμεις. Διαφορετικά, ίσως η έμπνευση που σας παρέχει κάποιος να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να αναπτυχθείτε καλλιτεχνικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05-15/05 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

zwdia-3-zodia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ξιφών

Σήμερα θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε αν οι λόγοι για τους οποίους νιώθετε λυπημένοι είναι πράγματι σοβαροί ή απλά είστε ευαίσθητοι λόγω των δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος και τείνετε να βλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή την δυσάρεστη φάση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Bασίλισσα των κυπέλλων έρχεται να σας ενημερώσει ότι είναι η ιδανική στιγμή για να αφιερωθείτε στην αγάπη, την τέχνη και την ομορφιά. Βρείτε τους κατάλληλους τρόπους για να φέρετε χαρά στους γύρω σας αλλά, και το σημαντικότερο, στον εαυτό σας. Έχετε ανάγκη να επικεντρωθείτε στα θετικά πράγματα που σας περιβάλλουν και να διώξετε τον αρνητισμό.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 05/05 Πέμπτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν νιώθετε οτι οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμένατε από αυτούς, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήμτά σας. Η σημερινή σας πρόκληση είναι να εξετάσετε αν το ποτήρι που βρίσκεται μπροστά σας είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι υπάρχει μέσα σε αυτό για να ανακάμψετε από τη θλίψη σας. Αλλάξτε την προοπτική σας και θα νιώσετε και πάλι αισιόδοξοι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη νίκη σας! Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους για να εκδηλώσετε τον εσωτερικό σας ηγέτη στον έξω κόσμο. Οι πιθανότητες είναι υπερ σας τώρα!

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να συμβεί ανάπτυξη της υλικής σας ευημερίας με διάφορους τρόπους τη σημερινή μέρα. Οποιοσδήποτε τομέας σας ενδιαφέρει τώρα, από τα επαγγελματικά εως τα περιουσιακά σας στοιχεία, θα πάει καλά, και το έδαφος για την έναρξη οποιουδήποτε σχεδίου θα είναι πρόσφορο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05-15/05 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 05/05 Πέμπτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που έχει μπεί εμπόδιο στο δρόμο σας αυτές τις μέρες, χρησιμοποιήστε την ενέργεια της σημερινής κάρτας για να το ξεπεράσετε. Είτε πρόκειται για ένα άτομο, είτε για ένα αναπάντεχο συμβάν, πρέπει να ξέρετε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν. Η αλλαγή είναι στο χέρι σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των ξιφών

Τι θα μαθαίνατε αν σας δινόταν η επιλογή τώρα; Η εμφάνιση του άσσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσο περισσότερα γνωρίζετε τόσο περισσότερο ωριμάζετε. Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να βρείτε τις σωστές απαντήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera