Ταρώ Ανατολής 05-06/09 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Ανατολής 05-06/09 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Ανατολής 05-06/09 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 8 των ξιφών

Κριέ, αισθάνεσθε ότι δεν αντέχετε λεπτό παραπάνω τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη σχέση σας και σε διάφορες άλλες περιοχές της ζωής σας.Θα νιώθετε καταβεβλημένοι αυτό το σαββ/κο. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι υπογράφετε. Τα έγγραφα, οι υπογραφές και οι συμβάσεις δεν είναι πράγματα που θα θέλετε να συμμετάσχετε αυτό το διήμερο…και αν αγνοήσετε αυτήν την προειδοποίηση, πιθανότατα θα μετανιώσετε για κάτι που υπογράψετε. Οπότε φροντίστε να είστε προσεκτικοί και περιμένετε ν’ αλλάξει το τοπίο την ερχόμενη εβδομάδα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων

Στην περίπτωσή σας, τα πράγματα πάνε καλά…. ειδικά στον έρωτα Ταύρε. Ο κόσμος γύρω σας μπορεί να καταρρέει, αλλά έχετε βρει έναν τρόπο να επιβιώνετε. Και θα αισθανθείτε μάλλον χαρούμενοι αυτό το διήμερο.

Χαρούμενοι για τον εαυτό σας και για το ταίρι σας, καθώς αυτό το σαββ/κο θα φωτίσει ένα νέο φως στη σχέση σας, που θα σας κάνει να αισθανθείτε αισιόδοξοι και σίγουροι ότι θα λειτουργήσει τελικά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 05-06/09  ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων, ανάποδα

Αυτό που συμβαίνει μαζί σας αυτό το διήμερο Δίδυμοι, είναι ότι έχετε την τάση να σκέφτεστε υπερβολικά τα πράγματα και δεν έχετε πού να πάτε για να ξεφύγετε.

Στριφογυρίζουν στο μυαλό σας. Χάνεστε μέσα στη σύγχυση. Το 4 των ράβδων ανάποδα, αφορά τις λανθασμένες κινήσεις, τη λύπη , την αντιστροφή της πορείας και την επόμενη λάθος κίνηση. Το καλύτερο στοίχημά σας αυτό το διήμερο, είναι να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε σε κάτι διαφορετικό, από την τρέχουσα εμμονή σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Καρκίνε, υπάρχει κάτι που θέλατε να κάνετε, αλλά δεν μπορεί να γίνει. Κι αυτό θα το καταλάβετε αυτό το σαββ/κο. Δεν αναβάλλεται… τελειώνει, μια για πάντα. Τι είναι αυτό, μόνο εσείς ξέρετε! Είναι όμως κάτι που έχετε κρατήσει μέσα σας από καιρό.

Αυτό το διήμερο, θα πρέπει να αποχαιρετήσετε ένα όνειρο, και καθώς το επεξεργάζεστε, θα καταλάβετε ότι κάνετε το σωστό…τόσο για εσάς, όσο και για όσους αγαπάτε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/09 Δύσκολος διάλογος – Ερωτική διάθεση

zodia-astra-tarot

 

Ταρώ Ανατολής 05-06/09  ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 10 των ράβδων, ανάποδα

Για άλλη μια φορά, αποφύγατε τον κίνδυνο, Λέων. Αυτή η κάρτα είναι καλύτερη όταν είναι ανάποδα, γιατί όρθια, υπονοεί κάποιο πρόβλημα – ασθένεια και φάρμακα. Τώρα το έχετε αποφύγει. Όμως αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να εστιάσετε στην υγεία σας.

Προστατέψτε τον εαυτό σας και βεβαιωθείτε ότι είστε σε καλή υγεία. Μην είστε απρόσεκτοι και μην φύγετε από το σπίτι χωρίς μάσκα. Αυτή η κάρτα σας προειδοποιεί : προσέξτε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων, ανάποδα

Παρθένε, αυτό το διήμερο, θα ταξιδεύετε στη χώρα των ονείρων, αναπολώντας παλιές αγάπες και προηγούμενες σχέσεις. Αυτό είναι καλό…απλά να λάβετε υπόψη ότι το παρόν και το μέλλον σας είναι εξίσου σημαντικό. Μην χάνεστε στο παρελθόν.

Μπορεί να είναι η επέτειος κάποιου ή κάποια ημερομηνία αυτό το σαββ/κο, που θα σας κάνει να προβληματιστείτε έντονα για το «τι πήγε στραβά, τότε». Κι’ αυτό καλό είναι, γιατί συνειδητοποιείτε τα μαθήματα που σας έχει διδάξει το παρελθόν. Όμως εφαρμόστε αυτές τις εμπειρίες σας, στην τρέχουσα σχέση σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ Ανατολής 05-06/09  ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Θα δοκιμάσετε κάτι αυτό το σαββ/κο….και θα αποτύχετε, Ζυγέ. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση και δεν πρέπει να τρελαίνεστε με αυτό, αλλά καταλαβαίνετε ότι προσπαθείτε για κάτι, που δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε. Στην πραγματικότητα, αν προσπαθείτε να διορθώσετε κάποιο λάθος του παρελθόντος, αφήστε το ήσυχο. Εστιάστε καλύτερα στο σήμερα.

Είναι αλήθεια, είσαστε απογοητευμένοι με τόσα πολλά πράγματα στη ζωή σας, αλλά είναι καλύτερα να εστιάσετε μόνο σ’ αυτό. Προσπαθήστε να κάνετε ένα διάλειμμα. Μην ασχολείστε με αυτό που δεν λειτουργεί και μην επιμένετε να το διορθώσετε με γελοίες μεθόδους.

Όλα θα εξομαλυνθούν. Προσπαθήστε μόνο, να μην συμπεριφέρεστε παράξενα αυτό το διήμερο, γιατί δε θα είναι καθόλου χαριτωμένο!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Καλό αυτό το σαββ/κο για εσάς, Σκορπιέ. Καταφέρατε να είστε ένας από τους τυχερούς αυτού του διημέρου, καθώς πρόκειται να κάνετε σωστές επιλογές.

Κάτι έχει απαιτήσει την προσοχή σας εδώ και κάποιο διάστημα και αυτό το διήμερο θα καταφέρετε να το ολοκληρώσετε. Πρόκειται να πάρετε τη σωστή απόφαση και θα νιώσετε καλά τη στιγμή που θα το κάνετε.

Θα καταφέρετε τελικά να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε λιγάκι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των πεντάκτινων

Μπορεί να βγάλατε λίγα χρήματα, Τοξότη και θέλετε να τα ξοδέψετε αυτό το διήμερο. Σας «τρώει» η τσέπη σας και το μόνο που σκέφτεστε να αγοράσετε είναι όμορφα πράγματα, και διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια.

Μπορεί επίσης να σκέφτεστε να αγοράσετε μερικά δώρα για τους άλλους. Γιατί όχι? Η ζωή είναι σύντομη και αυτό το διήμερο θα είναι για σας, θετικό και αναζωογονητικό. Θα νιώσετε όμορφα!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Τα πάντα για εσάς είναι δουλειά Αιγόκερε … μέχρι φυσικά, να αρχίσετε να ακούτε κάποια άσχημα πράγματα που λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κουτσομπολεύουν… αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν είναι προσωπικό.

Υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να είσαστε αντικείμενο ζήλιας, και η ζήλια ποτέ δεν αναδεικνύει το καλύτερο στους ανθρώπους. Συνεχίστε λοιπόν, και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Είναι ένα καλό διήμερο, για να ξεφύγετε λιγάκι από τα τετριμμένα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/09 Δύσκολος διάλογος – Ερωτική διάθεση

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ράβδων, ανάποδα

Μπορεί να βρεθείτε σε μια ομάδα ανθρώπων αυτό το σαββ/κο, που πιστεύουν σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, Υδροχόε.

Ακολουθούν διαφορετική κατεύθυνση από εσάς, αλλά θεωρείτε ότι αυτό το είδος σκέψης είναι ενδιαφέρον και συναρπαστικό, οπότε μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να συμμετάσχετε.

Δεν υπάρχει καμιά προειδοποίηση, από την κάρτα ταρώ. Απλά κάνει μία αναφορά, πως η νοοτροπία «του κοπαδιού» δεν σας αντιπροσωπεύει. Και γι’ αυτό το λόγο δε θ’ ασχοληθείτε μαζί τους για πολύ. Η αλήθεια είναι…πως θα εξαφανιστείτε γρήγορα από την παρέα τους.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών, ανάποδα

Ιχθύες, βγαίνετε από μια μεγάλη αλλαγή, και ό, τι κι αν είχατε μόλις βιώσει, σας έκανε να σκεφτείτε … σκληρά.

Νιώθετε σαν να δραπετεύσατε από κάτι σοβαρό και αρνητικό. Δεν θα θέλατε να νιώσετε ξανά έτσι ποτέ. Αν και μόλις ξεφύγατε από μια ερωτική σχέση που δεν είχε προορισμό, χτυπήστε τον εαυτό σας στην πλάτη, καθαρίστε τη σκόνη και ξεκινήστε να διαμορφώνετε την επόμενη κίνηση σας.

Θα είστε καλά….και αυτή η κάρτα είναι εδώ για να σας πει ότι ίσως έχετε μια δεύτερη ευκαιρία αυτό το διήμερο. Μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy