Ταρώ Ανατολής 05/07 Δευτέρα

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 05/07 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 05/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες πληροφορίες και ιδέες που πρόκειται να συναντήσετε τώρα, καθώς αποζητάτε να εμβαθύνετε στα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της γνώσης. Είτε σας έλκυει η πνευματική είτε η πρακτική γνώση θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε σκληρά και ιδιαίτερα κοπιαστικά τελευταία, έτσι ώστε τώρα να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν. Αν αυτό ισχύει δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο διάλειμμα. Μην φτάνετε συνεχώς στα όριά σας και πληγώνετε την ψυχή σας ανεπανόρθωτα. Πάρτε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 05/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ράβδων

Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες, όμως νιώθετε έτοιμοι να τις κάνετε πράξη; Κάθετι που σας εμπνέει και σας γεμίζει ενθουσιασμό θα πρέπει να φιλτράρεται μέσω μιας ρεαλιστικής προοπτικής. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε πολύ να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας έχει θέσει ένα μεγάλο εμπόδιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε είναι να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Υπάρχει ένα μάθημα εδώ για εσάς.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Το παρελθόν ζητά ευκαιρίες

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 05/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο αυτοκράτορας

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο και να κάνετε πράξη όσα έχετε φανταστεί. Ο τομέας σας χρειάζεται την φρέσκια ματιά σας γι’ αυτό μην φοβάστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι κάντε το πρώτο βήμα και παράλληλα ζητήστε τη βοήθεια κάποιου ανθρώπου με περισσότερη εμπειρία.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

7 των ράβδων

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε το τελευταίο διάστημα μπορεί να έμοιαζε σαν να σκαρφαλώνετε σε ένα βουνό. Τώρα που βρίσκεστε στην κορυφή, μήπως υπάρχει κάτι που σας εμποδίζει να το χαρείτε. Τα καλά νέα είναι πως έχετε το πλεονέκτημα σε αυτήν την κατάσταση. Και τα κακά, πως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα που αντιτίθενται στα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε!

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 05/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας αγχώνει η σκέψη μιας γεμάτης με υποχρεώσεις ημέρας; Ευτυχώς για εσάς, είστε ικανοί να καταφέρετε πολλά πράγματα μαζί τώρα, στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τον απαραίτητο χώρο ώστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

10 των ξιφών

Η ζωή σας τελευταία σας έχει κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι, αλλά σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και πέρα τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Και το σημαντικότερο όλων, δεν θα χρειαστεί να περάσετε ξανά αυτήν την εμπειρία, έχετε ήδη αποκτήσει πολλή σοφία από τους αγώνες σας. Για να βοηθήσετε επιπλέον το κάρμα σας, μοιραστείτε όλα όσα έχετε μάθει με κάποιον, ώστε να αποφύγει να διασχίσει το ίδιο δύσβατο μονοπάτι.

zwdia – love

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των ξιφών

Σε περίπτωση που περνάτε μια ιδαίτερα δύσκολη φάση, το μόνο σίγουρο είναι πως θέλετε όσο τίποτα να τελειώσει. Όμως καμιά φορά οι καταστάσεις χρειάζεται να κάνουν τον κύκλο τους πριν ολοκληρωθούν και φύγουν μια για πάντα από τη ζωή μας. Δείξτε κατανόηση και υπομονή και όλα θα επανέλθουν σταδιακά και πάλι στο φυσιολογικό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει μπερδέψει, πρόκειται να λάβετε μια πληροφορία που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη σύγχυση.

Αυτά που μαθαίνετε σήμερα θα σας επιτρέψουν να κάνετε τα πράγματα λίγο καλύτερα, ειδικά για τον εαυτό σας. Και αν δεν έρθουν τα νέα που περιμένετε, κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά, καθώς ένα άτομο από το περιβάλλον σας ίσως γνωρίζει περισσότερα απ’ ό,τι πιστεύατε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Το παρελθόν ζητά ευκαιρίες

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η δύναμη

Η δύναμη της ψυχής σας μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις, και οι εμπειρίες που ζήσατε το τελευταίο διάστημα σας έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα. Τα καλά νέα είναι πως είστε απόλυτα ικανοί να εξημερώσετε τις δυνάμεις που σας εκφοβίζουν και να ξαναβρείτε τη χαμένη σας γαλήνη.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ράβδων

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμοιφθούν σωστά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098