Ταρώ Ανατολής 05/07 Τρίτη

taro

Ταρώ Ανατολής 05/07 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 05/07 Τρίτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των ράβδων .

Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες, όμως νιώθετε έτοιμοι να τις κάνετε πράξη; Κάθετι που σας εμπνέει και σας γεμίζει ενθουσιασμό θα πρέπει να φιλτράρεται μέσω μιας ρεαλιστικής προοπτικής. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική για σας αν κάνετε ένα μικρό και απαραίτητο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και κανονίσετε κάτι όμορφο για εσάς και αυτούς που αγαπάτε.

Είτε αυτό είναι ένα γεύμα, μια βραδιά ταινίας, ή μια εξόρμηση στη φύση. Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 05/07 Τρίτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν. Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρίσετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες μην το αγνοείτε άλλο. Φέρτε στην επιφάνεια όλους τους προβληματισμούς και τα συναισθήματά σας αντί να κάνετε πως δεν υπάρχουν. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε. Πάρτε τον χρόνο σας για να το επεξεργαστείτε και θα τα καταφέρετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 05-07/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

zwdia-3-zodia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των πεντάκτινων

Αν έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα αφιερωμένοι στα έργα και τις υποχρεώσεις σας, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας ανανεώσει. Βρείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας χαλαρώσει και να ξεκουράσει το μυαλό σας από τη συνεχή ανάλυση και γεμίστε τη μέρα σας με αυτό.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η εγκράτεια

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην αναζωογόνησή σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας για το διάστημα που έρχεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε σε ισορροπία το σώμα και την ψυχή σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δουλέψατε ασταμάτητα. Το χρειάζεστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 05/07 Τρίτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η δικαιοσύνη

Πρόσφατα σας συνέβη κάτι πολύ άδικο και έτσι πέσατε ψυχολογικά αναλογιζόμενοι πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα, και γιατί έπρεπε να συμβεί σε εσάς. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Πρόκειται σύντομα να αποδωθεί δικαιοσύνη γι΄αυτό μην αφήνετε αυτή την κατάσταση να σας επηρεάσει άλλο. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως θα θέλατε ιδανικά κάτι πολύ καλό σας περιμένει.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των ξιφών

Αν τα συναισθήματά σας ή κάποιο άλλο άτομο ελέγχουν τη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να απελευθερωθείτε από αυτά τα «δεσμά». Ίσως ακόμα να νιώθετε αδικημένοι από μια κατάσταση, όμως θα πρέπει να δείτε τη θέση σας ψύχραιμα και αντικειμενικά και να μην αφήνετε να σας επηρεάσει κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Επικεντρωθείτε στα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν.

zwdia – love

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

7 των κυπέλλων

Μην αφιερώνετε υπερβολική ενέργεια σκεπτόμενοι τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Σας αρέσει να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε αλλά αν το παρακάνετε ίσως χάσετε κάποιες πολύτιμες ευκαιρίες. Μείνετε σε εγρήγορση σε ό,τι παρουσιάζεται και θα καταφέρετε όσα επιθυμείτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

4 των πεντάκτινων

Μήπως έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή με τον φόβο ότι θα χάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς; Η σημερινή μέρα σας καλεί να αναλογιστείτε όσα χάνετε με αυτή σας την συμπεριφορά. Διαφορετικά, αν αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα αναλάβετε δράση διεκδικώντας αυτά που σας ανήκουν.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 05-07/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 05/07 Τρίτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας έχει μπερδέψει, πρόκειται να λάβετε μια πληροφορία που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη σύγχυση. Αυτά που μαθαίνετε σήμερα θα σας επιτρέψουν να κάνετε τα πράγματα λίγο καλύτερα, ειδικά για τον εαυτό σας. Και αν δεν έρθουν τα νέα που περιμένετε, κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά, καθώς ένα άτομο από το περιβάλλον σας ίσως γνωρίζει περισσότερα απ’ ό,τι πιστεύατε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ράβδων

Σήμερα ο κόσμος πρόκειται να δεί και να θαυμάσει ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ. Οι άνθρωποι θα θελήσουν να μάθουν πράγματα από εσάς και θα νιώσετε ότι οι κόποι σας επιτέλους ανταμείβονται. Μην σταματάτε να προσπαθείτε γι’ αυτά που αγαπάτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot