Ταρώ Ανατολής 05/08 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 05/08 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 05/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

Η δύναμη .

Η δύναμη ενός ανθρώπου μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις. Τι είναι αυτό που σας έχει δυσκολέψει τη ζωή τελευταία; Αν νιώθετε να έχετε φτάσει στα όριά σας, χρησιμοποιήστε αυτή την αποφασιστικότητα για να λήξετε ό,τι σας τρομοκρατεί. Είστε πιο δυνατοί από αυτό, αρκεί να το πιστέψετε και οι ίδιοι.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη νίκη σας! Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας.

Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους για να εκδηλώσετε τον εσωτερικό σας ηγέτη στον έξω κόσμο. Οι πιθανότητες είναι υπερ σας τώρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 05/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση, είναι να αποσυρθείτε από τον εξωτερικό κόσμο και να δείτε μέσα σας. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε μια νέα αντιμετώπιση στις τωρινές συνθήκες. Η ηρεμία θα επιτρέψει και πάλι στη ζωή σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε ιδιαίτερα εργατικοί και προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας. Σε αυτή τη φάση της ζωής σας έχετε έντονη παραγωγική ικανότητα και απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αν η εργασία σας δεν ταιρίαζει στον τρόπο ζωής σας, είτε νιώθετε να μην αναγνωρίζεται η προσπάθειά σας, μην φοβάστε να αναζητήσετε κάτι νέο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 05-07/08 – Το Γραμμένο της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 05/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν νιώθετε οτι οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμένατε από αυτούς, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήμτά σας. Η σημερινή σας πρόκληση είναι να εξετάσετε αν το ποτήρι που βρίσκεται μπροστά σας είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι υπάρχει μέσα σε αυτό για να ανακάμψετε από τη θλίψη σας. Αλλάξτε την προοπτική σας και θα νιώσετε και πάλι αισιόδοξοι.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η εγκράτεια

Μήπως έχετε εξαντλήσει τις αντοχές σας τελευταία; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναζωογονηθείτε. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του πνεύματος, του σώματος και των συναισθημάτων σας. Βάλτε στη ζωή σας τη μετριοπάθεια.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 05/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας τονίζει την επιτακτική ανάγκη του να χαρείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας. Απολαύστε τη φύση γύρω σας, ελάτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φέρτε σε ισορροπία την συναισθηματική σας ολοκλήρωση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ερημίτης

Ξέρετε πού οδεύετε; Σήμερα, υπακούστε στην ανάγκη σας για ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα για να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της ζωής σας. Περάστε χρόνο με τον εαυτό σας και εμβαθύνετε στα συναισθήματά σας. Προς το παρόν, οι ανάγκες σας δεν είναι τόσο εστιασμένες στις σχέσεις σας με τους άλλους όσο στη σχέση σας με τον εαυτό σας.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

4 των ράβδων

Τι σημαίνει το σπίτι για εσάς; Για κάποιους είναι το μέρος στο οποίο ζούν, ενώ για άλλους είναι εκεί όπου βρίσκονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ό,τι από τα δύο κι αν σας εκφράζει καλύτερα, η σημερινή μέρα θα σας προσφέρει ευκαιρίες για να τοποθετήσετε τις ρίζες σας όπου επιθυμεί η καρδιά σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

9 των ξιφών

Κοιμάστε καλά αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας ζητά να κάνετε μια βαθύτερη ενδοσκόπηση στα ζητήματα που μαστίζουν την ψυχή σας. Επανακτήστε τον έλεγχο των καταστάσεων χρησιμοποιώντας την ευφυία σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας επηρεάζουν. Και αν δεν μπορείτε να κάνετε ένα ξεκαθαρό διάλειμμα από τις ανησυχίες που σας δεσμεύουν, ζητήστε βοήθεια για να απελευθερωθείτε – δεν χρειάζεται να το περάσετε όλο μόνοι σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 05-07/08 – Το Γραμμένο της Αγάπης

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε να περάσετε μια μέρα γεμάτη χαρούμενες στιγμές που θα θυμάστε για καιρό! Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων ή κάποια ευχάριστα νέα που θα λάβετε, γιορτάστε και πιείτε από το κρασί της χαράς!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να συμβεί ανάπτυξη της υλικής σας ευημερίας με διάφορους τρόπους τη σημερινή μέρα. Οποιοσδήποτε τομέας σας ενδιαφέρει τώρα, από τα επαγγελματικά εως τα περιουσιακά σας στοιχεία, θα πάει καλά, και το έδαφος για την έναρξη οποιουδήποτε σχεδίου θα είναι πρόσφορο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot