Ταρώ Ανατολής 06/01 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 06/01 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 06/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

5 των πεντάκτινων .

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναζητήσετε όλους τους πιθανούς βοηθούς για τα δημιουργικά έργα που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Καταγράψτε μια λίστα εποικοδομητικών, ρεαλιστικών βημάτων που θα σας φέρουν στο σημείο του τερματισμού.

Αναρωτηθείτε ποιοί θα είναι αυτοί που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη με την βοήθεια και τα ταλέντα τους. Όμως θα πρέπει κι εσείς από τη μεριά σας να είστε εκεί γι’ αυτούς όταν χρειαστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 06/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο πύργος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε γερές βάσεις σε όποια προσπάθεια επιδιώκετε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή αλλά θα αξίζει τον κόπο. Ο πύργος θα σας βοηθήσει να μπείτε με ανανεωμένη ενέργεια σε οτιδήποτε προσπαθείτε ακόμα κι αν περάσατε μια δύσκολη φάση τελευταία.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μοναπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 06-08/01 Το πεπρωμένο του έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των ξιφών

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται να επιλυθεί στη ζωή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν, και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υπομείνουμε και να δείξουμε κατανόνηση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η κρίση

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αν το τολμήσετε θα σας βγεί σε καλό. Πρόκειται να γνωρίσετε την επιτυχία και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικές ειδήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Ό,τι κι αν αφορά είναι απαραίτητο να το κάνετε.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 06/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο θάνατος

Υπάρχει κάτι στη ζωή σας που έχει πάψει να σας είναι χρήσιμο ή οφέλιμο; Τότε αυτή είναι η τέλεια μέρα για να περάσετε από το παλιό στο καινούργιο. Ίσως αυτές οι αλλαγές να φαίνονται δύσκολες όταν τις σκέφτεστε, όμως είναι απαραίτητες. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στο παρόν να γονιμοποιήσει το μέλλον χωρίς φόβο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε λύπη τώρα, είναι σημαντικό να δείτε βαθιά μέσα σας την αιτία αυτών των συναισθημάτων. Οφείλονται σε μια άσχημη κατάσταση που βιώνετε τώρα; Ή μήπως είναι κάτι που συνέβη στο παρελθόν και σας ασκεί ακόμα ψυχολογική επιρροή; Απελευθερωθείτε από οτι σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Αν σήμερα αισθάνεστε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την προσοχή για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε. Με αυτο τον τρόπο θα μεταδώσετε τα μηνύματα που προσπαθείτε εδώ και καιρό, και ίσως να βοηθηθείτε ακόμα και επαγγελματικά κάνοντας τα κατάλληλά άτομα να σας προσέξουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας σας, και αφορά τον υλικό και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν χρειάζεται να παλεύετε συνεχώς για όλα. Και αν δεν μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας κατάλληλα, συμβουλευτείτε κάποιον που γνωρίζει καλά τον τομέα σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 06-08/01 Το πεπρωμένο του έρωτα

dream

Ταρώ Ανατολής 06/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα κάντε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για να βοηθήσετε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Είτε πρόκειται για οικονομική βοήθεια, ή ψυχολογική υποστηριξη, δείξτε στους άλλους τη γενναιοδωρία σας. Οι άνθρωποι θα σας ευχαριστήσουν και θα νιώσετε την ανεκτίμητη ικανοποίηση της προσφοράς.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά τη σημερινή μέρα, αλλά ταυτόχρονα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις σπάνιες ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Για να επωφεληθείτε από όσα πρόκειται να φέρει η μοίρα, ίσως χρειαστεί να βάλετε κι εσέις ένα χεράκι. Κάντε ό,τι χρειαστεί και να είστε έτοιμοι να λάβετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις