Ταρώ Ανατολής 06/01 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 06/01 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 06/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

3 των κυπέλλων .

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ σημαντική και χαρμόσυνη για εσάς. Είτε περάσετε όμορφες στιγμές μέσω μιας οικογενειακής επανένωσης, ή μιας συνάντησης μεταξύ φίλων, είτε λάβετε μερικές ευχάριστες ειδήσεις, είναι ώρα να το γιορτάσετε!

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των ξιφών

Αυτό που χρειάζεστε για σήμερα είναι να αποδεχτείτε πως μια κατάσταση που αντιμετωπίζετε θα χρειαστεί χρόνο για να λυθεί. Πιστέψτε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να αλλάξετε και συμφιλιωθείτε με όσα φέρνει η μοίρα.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η κρίση

Αν οι αλλαγές γενικά σας τρομάζουν, τη σημερινή μέρα προσπαθήστε να βρείτε μια νέα προοπτική στα πράγματα, καθώς αυτές είναι ο μόνος τρόπος να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικές ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες και χρήσιμες αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 06/01 Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον μοναδικό ενθουσιασμό σας για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα τώρα. Και αν νιώθετε αδρανείς και αντιμετωπίζετε έλλειψη κίνητρου, απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζετε οτι μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Το άρμα

Ίσως τον τελευταίο καιρό να νιώσατε κολλημένοι στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας, όμως έχει φτάσει η στιγμή που θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Όλα θα γίνουν πολύ φυσικά γιατί οι δυνάμεις της μοίρας δουλεύουν για εσάς τώρα. Και αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει κάτι νέο, αναζητήστε οι ίδιοι τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 2021 – Το νέο έτος σας χτυπάει την πόρτα

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 06/01 Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

10 των κυπέλλων

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε να αξιοποιήσετε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τον

έρωτα, τη φιλία, και ό,τι άλλο σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα με έναν ασυνήθηστο τρόπο. Θα μπορούσε να έρθει μέσω τη διαίσθησής σας ή μέσω των ονείρων που βλέπετε. Και αν αυτό δεν συμβεί, αφιερώστε χρόνο για να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε σε νέες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο πύργος

Αν αντιμετωπίσατε κάποιες δυσκολίες στα έργα με τα οποία ασχοληθήκατε στο παρελθόν, αυτό πρόκειται να αλλάξει από δω και στο εξής . Θα έχετε νέες ευκαιρίες να οικοδομήσετε τα σχέδιά σας σε σταθερά θεμέλια και να κάνετε πράξη τα όνειρά σας. Μην τα παρατήσετε ακόμα κι αν αποτύχατε στο παρελθόν, γιατί έχει έρθει η στιγμή σας να ξεχωρίσετε.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η δύναμη

Η Έλινορ Ρούζβελτ είχε πεί, πως μια γυναίκα μοιάζει σαν ένα φακελάκι τσαγιού, δεν μπορείς να ξέρεις πόσο δυνατή είναι μέχρι να την βάλεις σε ζεστό νερό. Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, τον τελευταίο καιρό χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις οι οποίες σας πίεσαν αρκετά. Το καλό στην όλη υπόθεση, είναι πως κι εσείς σαν αυτό το μεταφορικό φακελάκι τσαγιού, είστε επιτέλους αρκετά δυνατοί για να θέσετε ύπο έλεγχο τις συνθήκες που σας δυσκολεύουν τη ζωή.

taro-zodia-76

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

4 των ράβδων

Τι σημαίνει σπίτι για εσάς; Είναι το μέρος στο οποίο βρίσκετε ηρεμία και γαλήνη από τον έξω κόσμο ή μήπως είναι εκεί όπου βρίσκονται τα άτομα που αγαπάτε; Όποια και αν είναι η άποψη που σας χαρακτηρίζει, η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε εποικοδομητικό χρόνο στο σπίτι και να το διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε.

300x300a

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των ράβδων

Πλησιάζετε στην ολοκλήρωση ενός κοπιαστικού έργου τώρα, όμως η υπόλοιπη δουλειά που απομένει σας αποθαρρύνει εντελώς. Σε αυτό το στάδιο

έχετε εξαντληθεί και είναι πολύ εύκολο να τα παρατήσετε. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε για να αποφορτιστείτε και στη συνέχεια τελειοποιήστε το.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 2021 – Το νέο έτος σας χτυπάει την πόρτα

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των κυπέλλων

Τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο στη ζωή σας; Την αγάπη; Την ευημερία, ή τη συναισθηματική ικανοποίηση; Ό, τι κι αν είναι αυτό που θέλετε η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει με τον καλύτερο τρόπο. Απλά φροντίστε να δείχνετε ευγνωμοσύνη γι’ αυτά που έχετε και να μοιράζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66