Ταρώ Ανατολής 06/03 Κυριακή

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 06/03 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 06/03 Κυριακή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

Οι εραστές .

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να μεταμορφώστε τη θλίψη σας σε κατανόηση. Αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, θα πρέπει να διακρίνετε αν πρόκειται πράγματι για κάτι σημαντικό, ή μήπως εσείς το έχετε μεγεθύνει καθώς είστε πληγωμένοι από εμπειρίες του παρελθόντος. Για ό,τι κι αν πρόκειται να θυμάστε πως είναι άσκοπο να στενοχωριέστε για πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 06/03 Κυριακή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα σας παρακινεί να κάνετε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά όνειρά σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο κάθε μέρα ώστε να ασχοληθείτε με αυτά που σας γεμίζουν. Μπορείτε ακόμα και να εμπνευστείτε από ένα συγκεκριμένο άτομο, διάσημο ή του περιβάλλοντός σας για μια έξτρα κατέυθυνση προς τον στόχο σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των κυπέλλων

Για όσους από εσάς αισθάνεστε μοναξιά η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Πρόκειται να μπεί στη ζωή σας ένας νέος σύντροφος ή φίλος που θα αγκαλίασει την ξεχωριστή και υπέροχη προσωπικότητά σας. Και αν είστε ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε την αγάπη και την τρυφερότητά σας στο άλλο σας μισό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/03 Αντιζηλίες – Ευτυχισμένο ζευγάρι

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν κάτι σας είναι πολύ ευχάριστο, και καταφέρνει να αποτελέσει μια διέξοδο από τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας, είναι ώρα να αναλογιστείτε μήπως έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή σας. Βάλτε μέτρο σε ό,τι έχετε καταλάβει ότι δεν σας κάνει καλό και θα βρείτε την ισορροπία που επιθυμείτε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των ράβδων

Μην φοβάστε να κάνετε πράξη τα σχέδια που δουλεύονται μέσα σας εδώ και καιρό, οι άνεμοι είναι ευνοϊκοί για εσάς τώρα. Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο και ίσως αυτό να σας έχει προκαλέσει απογοήτευση, όμως να είστε σίγουροι οτι τα καλύτερα έρχονται.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 06/03 Κυριακή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο θάνατος

Ώρα να απομακρύνετε τα πράγματα ή τις σχέσεις της ζωής σας που πλέον δεν σας ωφελούν. Ίσως να σας φαίνεται επίπονη διαδικασία σαν σκέψη, άλλα μόλις αυτό το ξεκαθάρισμα ολοκληρωθεί θα νιώσετε πιο ανάλαφροι από ποτέ.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

O ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν τον καβαλάρη πάνω σε ένα άλογο. Άλλες φορές, φτάνει ήσυχα σαν το πάτημα της γάτας. Σε κάθε περίπτωση, αναζητήστε τις ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Το άρμα

Η μοίρα και η τύχη, σας οδηγούν στον ασφαλή δρόμο τους και πλέον δεν χρειάζεται να αμφιβάλλετε για το που οδεύτετε. Φτάνει βέβαια να μην ξεχνάτε τον προορισμό σας και αποσπάστε απο ασήμαντες ανησυχίες. Έχετε εμπιστοσύνη στο πεπρωμένο σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/03 Αντιζηλίες – Ευτυχισμένο ζευγάρι

zwdia shmera

Ταρώ Ανατολής 06/03 Κυριακή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιεροφάντης

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των ράβδων

Αν πήρατε μέρος σε μια διαφωνία πρόσφατα, είναι ώρα να σκεφτείτε τη θέση σας μέσα σε αυτή. Μπορεί να θεωρείτε πως έχετε απόλυτο δίκιο και το φταίξιμο πέφτει στην αντίπαλη εξέδρα. Όμως αν δείτε απ την αρχή την ιστορία πιθανόν να εντοπίσετε και δικά σας λάθη μέσα σε αυτή. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιλέξτε να μην εμπλέκεστε σε ασήμαντα δράματα που αποσυντονίζουν την ψυχική σας ηρεμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot