Ταρώ Ανατολής 06/05 Παρασκευή

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 06/05 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 06/05 Παρασκευή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

6 των ξιφών .

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από τους περιορισμούς σας. Αν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να σας συμβουλέψει έχοντας περάσει την ίδια φάση με εσάς, είναι ώρα να τον προσεγγίσετε. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους γιατί έχετε να κερδίσετε πολλά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των πεντάκτινων

Ώρα για δουλειά! Η νέα εποχή προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική.

Σήμερα αξιοποιήστε ακόμα και τις ώρες που δεν θα δουλεύατε τυπικά ώστε να οργανώσετε ένα νέο πλάνο πορείας και να βάλετε σε μια σειρά όλες τις υποχρεώσεις αλλά και τις επιδιώξεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 06/05 Παρασκευή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον μοναδικό ενθουσιασμό σας για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα τώρα. Και αν νιώθετε αδρανείς και αντιμετωπίζετε έλλειψη κίνητρου, απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζετε οτι μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Το αστέρι

Ίσως το τελευταίο δίαστημα να χρειάστηκε να αναβάλλετε κάποια πολυπόθητα σχέδια, όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προχωράτε και πάλι. Ακολουθήστε τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας χωρίς φόβο και το σύμπαν θα σας υποστηρίξει. Τα σημάδια είναι θετικά!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 06-08/05 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

zwdia-3-zodia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των ξιφών

Αν αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε συνεχώς έναν λόγο για να παραπονίεστε, ή ότι όλα σας φαίνονται αρνητικά και απαισιόδοξα, βάλτε τα δυνατά σας για να το σταματήσετε. Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε την θετική πλευρά όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας πηγαίνουν στραβά, όμως θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι αν έστω προσπαθήσετε. Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των πεντάκτινων

Τι μεγάλο έργο θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε κι άλλους για να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεαλιστές αλλά και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο Α έως το Ω. Βρείτε ανθρώπους των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν μια αληθινή μορφή.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 06/05 Παρασκευή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, και ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Ώρα να εκπλήξετε τα αφεντικά και τους συνεργάτες σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Το μόνο σίγουρο είναι, πως τα μεγάλα σχέδια απαιτούν μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Αν αντιμετωπίσατε μια υπόθεση που σας δυσκόλεψε πολύ τελευταία, πρόκειται να ξεκαθαρίσουν όλα προς όφελός σας και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μην αφήνετε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται ή να καρπώνεται την δική σας προσπάθεια. Μπορείτε να υψώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε οτιδήποτε, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να το κάνετε.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο κόσμος

Μην κρατάτε άλλο κρυφά τα έργα σας τώρα, μοιραστείτε τα με τον κόσμο και δεν θα χάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές εκείνων που γνωρίζουν. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι για όσα πρόκειται να σας φέρει το μέλλον καθώς έχετε δουλέψει πολύ για όσα επιθυμείτε να μπούν στη ζωή σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Κάποιος που δεν περιμένατε θα κάνει κάτι σημαντικό για εσάς, και πρόκειται να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση μέσω αυτού. Δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να σας προσεγγίσουν και θα ωφεληθείτε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 06-08/05 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 06/05 Παρασκευή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των πεντάκτινων

Το να μοιράζεστε πράγματα σημαίνει ότι νοιάζεστε. Τη σημερινή μέρα, βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε την καλοσύνη σας με τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει μια δωρεά σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, είτε το να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους άλλους. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δίνουμε πράγματα όπως έχουμε λάβει κι εμείς με τη σειρά μας. Εάν σας απασχολεί το αν θα εκτιμήσουν τη γενναιοδωρία σας, να είστε σίγουροι πως θα λάβετε ευγνωμοσύνη για τις πράξεις σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot