Ταρώ Ανατολής 06/06 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 06/06 Κυριακή .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η κρίση .

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αυτές που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να είναι για καλό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιες απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Σελήνη

Νιώθετε ιδιαίτερα συναισθηματικοί; Βλέπετε πολύ ζωντανά όνειρα;

Όλα αυτά είναι σημάδια που σας δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα, και να φροντίσετε το παιδί που υπάρχει μέσα σας. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει;

Εναλλακτικά, σημειώστε τυχόν στιγμές διαίσθησης που μπορεί να έχετε. Η σοφία που λαμβάνετε μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη λογική, αλλά θα σας φανεί χρήσιμη στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 06/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων μας ζητά να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας ονειρα. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε πραγματικά; Αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με τα επιχειρηματικά σας σχέδια, είναι η σημερινή. Διαφορετικά, αν νιώθετε αδρανείς και δεν ξέρετε πως να ενεργοποιηθείτε ξανά, αναζητήστε κάποιο άτομο που μπορεί να σας εμπνεύσει και να σας κινητοποιήσει δίνοντάς σας το καλό παράδειγμα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε παραμείνει προσκολλημένοι σε κάτι που έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του για εσάς, αυτή είναι η ιδανική μέρα για να το αφήσετε πίσω σας και να προχωρήσετε μπροστά. Η σκέψη αυτών των αλλαγών μπορεί να σας είναι δύσκολη, αλλά είναι απαραίτητο να συμβούν. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στο παλιό να γονιμοποιήσει το νέο χωρίς φόβο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα FATMA – Η ερωτική αλήθεια για τους συντρόφους

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 06/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη και είμαστε λυπημένοι για κάποιον σημαντικό λόγο. Άλλες φορές, είμαστε απλά υπερευαίσθητοι από τις εμπειρίες του παρελθόντος. Και ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά βρίσκουμε λόγους να παραπονεθούμε. Τη σημερινή μέρα θα πρέπει να κατανοήσετε σε ποιά περίπτωση ανήκετε, και να προσπαθήσετε να αλλάξετε στάση σας απέναντι στα πράγματα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο μάγος

Σήμερα σας δίνεται μια ευκαιρία για να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, διορθώνοντας τυχόν λάθη και εφαρμόζοντας την εμπειρία του παρελθόντος. Όμως προσέξτε να μην επικεντρώνεστε τόσο στις λεπτομέρειες και χάνετε την πραγματική ουσία των έργων σας. Μην παίρνετε τη ζωή σας τόσο στα σοβαρά, και κάντε ένα ανάλαφρο διάλειμμα όταν το χρειάζεστε.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 06/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τις ιδέες μας πραγματικότητα. Εάν αισθάνεστε περισσότερο αδρανείς αυτές τις μέρες, μήπως υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που μπορεί να σας ενθαρρύνει; Ιδανικά βρείτε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει συγκεκριμένες συμβουλές σχετικά με το πως να γίνετε παραγωγικοί.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί υπάροχυν πολλά να κερδίσετε τώρα. Βάλτε τα δυνατά σας να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε και τι μπορείτε να πετύχετε. Αν δεν το κάνετε εσείς θα βρεθεί κάποιος άλλος, γι’ αυτό μην το σκέφτεστε και αναλάβετε δράση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Νιώθετε οτι σας περιμένει μια πολύ κουραστική μέρα; Μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Έχετε την θαυμάσια ικανότητα να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά εως τα προσωπικά σας. Απλά φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα FATMA – Η ερωτική αλήθεια για τους συντρόφους

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον μας είναι να απολαύσουμε αυτά που υπάρχουν γύρω μας. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το νόημα στο να εργάζεστε αν δεν μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας; Χαρείτε τη ζωή και αφιερώστε χρόνο σε αυτά που σας γεμίζουν.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66