Ταρώ Ανατολής 06/07 Τετάρτη

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 06/07 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 06/07 Τετάρτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο Βασιλιάς των ξιφών .

Σε μια κατάσταση που σας έχει δυσκολέψει για καιρό, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζετε πως δεν ωραιοποιεί τα πράγματα και ξέρετε οτι θα σας πεί την αλήθεια χωρίς περιττά λόγια. Αυτό είναι που χρειάζεστε τώρα για να προχωρήσετε, γι’ αυτό βρείτε αυτό το άτομο και εκφράστε του τους προβληματισμούς σας χωρίς υπεκφυγές.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των κυπέλλων

Μην υποκύπτετε στη θλίψη που σας δημιουργούν οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίνοται στις προσδοκίες σας.

Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους.

Διαφορετικά αν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί συζητήστε το ευθέως μαζί τους και μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 06/07 Τετάρτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Ξεκινήστε οποιοδήποτε νέο έργο σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα γιατί η δεδομένη εποχή μπορεί να σας ωφελήσει ιδιαίτερα ακόμα κι αν δεν το φαντάζεστε εκ των προτέρων. Είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό είτε για ένα προσωπικό βήμα, η επιδίωξή σας θα στεφθεί με επιτυχία.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα HAL G προβλέπει για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού Συναντήσεις και ξεκαθαρίσματα

zodia-zvdia-75

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε απ’ ό,τι σας δεσμεύει τώρα, είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε μια κατάσταση. Δεν αξίζει να ζείτε μια ζωή με συμβιβασμούς. Σιγουρευτείτε οτι εκφράζετε αυτά που θέλετε και αν οι άλλοι δεν τα σέβονται τότε έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αναλάβετε την πρωτοβουλία για να θέσετε την ζωή σας υπό έλεγχο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 06/07 Τετάρτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η κρίση

Μην τρομάζετε στη σκέψη μιας δραστικής αλλαγής, γιατί θα έρθουν μεγάλες βελτιώσεις στη ζωή σας αν πάρετε απόφαση να μετατρέψετε τους τομείς που το έχουν ανάγκη. Ό,τι χτίσετε πάνω σε νέα θεμέλια θα μείνει σταθερό και σίγουρο στη ζωή σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ράβδων

Δώστε βάση στις επικοινωνίες σας, γιατί πλέον αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να βγείτε από οποιδήποτε αδιέξοδο. Είτε στα επαγγελματικά σας, είτε στα προσωπικά, οι φίλοι που είναι πάντα εκεί για σας μπορούν να προτείνουν αναπάντεχες λύσεις ή να σας παρέχουν έμπρακτη βοήθεια. Μην απομονώνεστε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο θάνατος

Η ζωή σας πρόκειται να μεταμορφωθεί τώρα, και όλα όσα θυμίζουν τον παλιό σας εαυτό σιγά σιγά θα μετατραπούν σε κάτι καινούργιο. Μην φοβάστε αυτή την ανανέωση, τίποτα στη φύση δεν μπορεί να εξελιχθεί χωρίς να αλλάξει. Εμπιστευθείτε το ενστικτό σας και αποβάλλετε οτιδήποτε είναι πλέον περιττό.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα HAL G προβλέπει για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού Συναντήσεις και ξεκαθαρίσματα

zodia provlepseis

Ταρώ Ανατολής 06/07 Τετάρτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

5 των πεντάκτινων

H σημερινή κάρτα σας καλεί να καταγράψετε όλα τα πολύτιμα πράγματα που υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη. Μην αρκεστείτε στα υλικά αγαθά, οι δικοί σας άνθρωποι και τα συναισθήματα που τρέφετε για αυτούς είναι πολυτιμότερα απ’ οποιοδήποτε απόκτημά σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο πύργος

Αν στο παρελθόν σας απογοήτευσε το γεγονός πως μια προσπάθειά σας ναυάγησε, μην τα παρατάτε. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να οικοδομήσετε το έργο σας πάνω σε σταθερές βάσεις. Γνωρίζετε καλύτερα απ’ τον καθένα τις δυνατότητές σας και είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί για να επιτύχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia