Ταρώ Ανατολής 06/07 Τρίτη

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 06/07 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 06/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

6 των κυπέλλων .

Νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις αυτή τη στιγμή; Αν όχι, θυμηθείτε ποιά ήταν η πιο ευχάριστη φάση της ζωής σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να επαναλάβετε αυτά τα όμορφα συναισθήματα μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών. Όμως μην επικεντρώνεστε μόνο στην δουλεία, χρειάζεστε και τις ανθρώπινες σχέσεις που σας γεμίζουν για να ανεβείτε ψυχολογικά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να χάνετε τον έλεγχο σήμερα, γιατί η τύχη καθοδηγεί τις εξελίξεις της ζωής σας και όχι εσείς.

Αυτή η αλλαγή μπορεί να σας αγχώσει καθώς θέλετε να έχετε πάντα τον τελευταίο λόγο σε όσα συμβαίνουν.

Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν γιατί σας επιφυλάσσει μια θετική κατάληξη. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 06/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Αξιοποιήστε την σπάνια καλλιτεχνική σας έμπνευση και μπείτε στην διαδικασία της δημιουργίας για να διώξετε μακριά κάθε άσχημη σκέψη που σας απασχολεί. Μέσω της ενασχόλησης με αυτά που σας γεμίζουν θα καταφέρετε να βρείτε ξανά το νήμα στη ζωή και έναν καλό λόγο για να ξυπνάτε με όρεξη και ενθουσιασμό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/07 Ερωτικές διαπραγματεύσεις – Ψέματα

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 06/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των κυπέλλων

Αν οι γύρω σας δεν μπορούν να διακρίνουν την δυσαρέσκεια που νιώθετε προς μια λανθασμένη συμπεριφορά τους, ίσως είναι ώρα να τους μιλήσετε ανοιχτά. Ιδίως αν πρόκειται για πολύ κοντινά σας πρόσωπα, δεν είναι ανάγκη να καταπιέζετε αυτά που αισθάνεστε για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση. Αυτοί που αξίζουν να μείνουν δίπλα σας θα σας ακούσουν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο μάγος

Σήμερα σας δίνεται μια ευκαιρία για να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, διορθώνοντας τυχόν λάθη και εφαρμόζοντας την εμπειρία του παρελθόντος. Όμως προσέξτε να μην επικεντρώνεστε τόσο στις λεπτομέρειες και χάνετε την πραγματική ουσία των έργων σας. Μην παίρνετε τη ζωή σας τόσο στα σοβαρά, και κάντε ένα ανάλαφρο διάλειμμα όταν το χρειάζεστε.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 06/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των κυπέλλων

Αν αισθάνεστε πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει, ή σημερινή κάρτα υπόσχεται οτι αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Θα συναντήσετε τον σύντροφο ή τον φίλο που θα σας ταιρίαξει πραγματικά και θα σας ολοκληρώσει. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση αφιερώστε χρόνο για να την αναζωογονήσετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε ότι κάνετε παρανοϊκές σκέψεις; Μερικές φορές το να νιώθετε άσχημα με μια κατάσταση συμβαίνει για κάποιο λόγο. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει τώρα για την αμυντική σας στάση. Ωστόσο, προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τα όπλα σας χαμηλά.

zwdia-3-zodia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Υπάρχει κάποια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ρίχνει; Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι σήμερα τα πράγματα θα στραφούν πρός το καλύτερο. Αξιοποιήστε το λαμπρό σας μυαλό υποστηρίζοντας τη θέση σας και χρησιμοποιήσετ τη λογική αντί για το συναίσθημα. Εάν νιώθετε ότι ο κόσμος είναι ένα άδικο μέρος, μην ανησυχείτε. Θα σας ακούσουν λογικοί άνθρωποι και θα αποδωθεί δικαιοσύνη.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/07 Ερωτικές διαπραγματεύσεις – Ψέματα

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των ράβδων

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε να αξιοποιήσετε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τον έρωτα, τη φιλία, και ό,τι άλλο σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

4 των ράβδων

Αν αγαπάτε ιδιαίτερα το σπίτι σας και τα μέλη που μένουν σε αυτό, είναι η κατάλληλή στιγμή για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και να δημιουργήσετε αναμνήσεις. Διαφορετικά, βρεθείτε με φίλους και περάστε καλά γνωρίζοντας νέα μέρη ή οργανώνοντας μια γιορτή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh