Ταρώ Ανατολής 06/08 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 06/08 Παρασκευή .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

6 των ράβδων .

Μετά από όλη την προσπάθεια που καταβάλλατε το τελευταίο διάστημα, έρχεται η δικαίωσή σας, και η αίσθηση της είναι πολύ γλυκιά. Πρόκειται να λάβετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που περιμένατε όλο αυτό τον καιρό, γι’ αυτό απολαύστε το.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των κυπέλλων

Αν αναλύτετε και σκέφτεστε συνεχώς το μέλλον σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την τάση για να δημιουργήσετε ένα πλάνο πορείας που θα εφαρμόσετε το επόμενο διάστημα.

Σκεφτείτε που θέλετε να είστε σε ένα χρόνο από τώρα και σχεδιάστε τα κατάλληλα βήματα για να το πετύχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 06/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αφιερώστε την αγάπη και την ενέργειά σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και ταυτόχρονα εξασκήστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Η Βασίλισσα των ξιφών σας προτρέπει να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και να νιώσετε ψυχική ολοκλήρωση μέσα από αυτό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των ξιφών

Σε αυτή τη φάση μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Η γνώση είναι δύναμη, και μόνο έτσι θα καταφέρετε να επιτύχετε αυτά που θέλετε. Εναλλακτικά, εάν ερευνάτε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να φτάσετε στην αλήθεια.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία – Νέες δεσμεύσεις και παλιοί χωρισμοί

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 06/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των ράβδων

Ίσως κάποιος από το περιβάλλον σας να σας επιτίθεται τώρα, όμως μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Το ότι σας προσκαλούν σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Μην αποσπάστε από ανούσιες και ψυχοφθόρες συναναστροφές και θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των κυπέλλων

Αν αισθάνεστε μόνοι, ή σημερινή κάρτα υπόσχεται οτι αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Θα συναντήσετε τον σύντροφο ή τον φίλο που θα σας καταλάβει πραγματικά. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση αφιερώστε χρόνο για να την αναζωογονήσετε και να δείξετε στον σύντροφό σας όλα όσα αισθάνεστε γι’ αυτόν.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 06/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Υπάρχει κάτι που έχει μπεί εμπόδιο στο δρόμο σας αυτές τις μέρες; Ένα άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Ένα τυχαίο συμβάν; Ό, τι κι αν είναι, υπάρχει τρόπος να τελειώσει σήμερα. Κάντε τις σωστές κινήσεις και βρείτε τα κατάλληλα άτομα ώστε να βγείτε απο τη δύσκολη θέση. Είναι ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιονδήποτε προβληματισμό!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι που πλέον δεν σας οφελεί, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να αποχαιρετήσετε το παλιό, και να καλωσορίσετε το νέο. Ίσως είναι επώδυνο να σκέφτεστε τις αλλαγές προτού γίνουν, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στα καινούρια πράγματα να μπούν στη ζωή σας χωρίς φόβο.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο τρελός

Σε οτιδήποτε τρελό έχετε σκεφτεί να πάρετε μέρος ή να το επιχειρήσετε οι ίδιοι το τελευταίο διάστημα, είναι ώρα να το κάνετε. Απλά βεβαιωθείτε πως σε οποιαδήποτε συνθήκη προκύψει θα έχετε το έλεγχο της κατάστασης και δεν θα διακινδυνεύσετε κάτι πολύτιμο γα εσάς. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Οι εραστές

Οι εραστές σας προσκαλούν να αναζητήσετε μια νέα εμπειρία σχετικά με τη φύση της αγάπης. Μπορεί να την βρείτε σε ένα άλλο άτομο. Ή μπορεί να την ανακαλύψετε μέσω της γενναιοδωρίας του κόσμου πρός εσάς και όσους το έχουν ανάγκη. Και ακόμα καλύτερα, να τη βρείτε στον εαυτό σας, αγκαλιάζοντας την υπέροχη μοναδικότητά σας.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία – Νέες δεσμεύσεις και παλιοί χωρισμοί

zwdia-66

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των ξιφών

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδεικνύει ότι υπάρχει σημαντικός λόγος για να κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα από την καθημερινότητα. Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή σας χρειάζονται λίγο χρόνο για να έρθουν και πάλι σε ισορροπία. Έπειτα θα είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε ό,τι φέρει η ζωή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να μεταμορφώστε τη θλίψη σας σε κατανόηση. Αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, θα πρέπει να διακρίνετε αν πρόκειται πράγματι για κάτι σημαντικό, ή μήπως εσείς το έχετε μεγεθύνει καθώς είστε πληγωμένοι από εμπειρίες του παρελθόντος. Για ό,τι κι αν πρόκειται να θυμάστε πως είναι άσκοπο να στενοχωριέστε για πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9