Ταρώ Ανατολής 06/11 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 06/11 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 06/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Είστε ένα βήμα μακριά από όσα ονειρεύεστε, αρκεί να αναζητήσετε τις ιδανικές ευκαιρίες στα σωστά μέρη.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Σελήνη

Αν ο ύπνος σας είναι ανήσυχος και τα όνειρα που βλέπετε έντονα και συναισθηματικά φορτισμένα, αυτή είναι μια ένδειξη πως η ψυχή σας χρειάζεται φροντίδα και προσοχή.

Τα πράγματα που έχουν συμβεί τελευταία σας έχουν αποδιοργανώσει είτε το συνειδητοποιήσατε, είτε όχι. Είναι ώρα να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 06/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Εκφράστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας στους αλλους τώρα και δεν θα χάσετε. Ιδιαίτερα όσον αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, όσα σκέφτεστε πρόκειται να εκτιμηθούν και να επιβραβευθούν εφόσον παρουσιάζουν προοπτική. Έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε γι’ αυτό μην μένετε άλλο στην αφάνεια.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 07-13/11 – ΝΤΕΣΤΕ Ερωτικές προβλέψεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ταρώ Ανατολής 06/11 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται σύντομα να λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε με ανυπομονησία. Όμως εκτός από τα οικονομικά σας και οι επικοινωνίες σας πηγαίνουν πολύ καλά τώρα. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα μάθετε και μην αρνείστε την βοήθεια που οι άλλοι σας προσφέρουν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να γίνετε παραλήπτες ενός μηνύματος που θα φτάσει σε εσάς με ασυνήθιστο τρόπο. Ίσως να μεσολαβήσει κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας, είτε να λάβετε αυτό το μήνυμα από τη διαίσθησή σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να πρόκειται για μια αλλαγή στη ζωή σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 06/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχιση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε απ’ ό,τι σας δεσμεύει τώρα, είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε μια κατάσταση. Δεν αξίζει να ζείτε μια ζωή με συμβιβασμούς. Σιγουρευτείτε οτι εκφράζετε αυτά που θέλετε και αν οι άλλοι δεν τα σέβονται τότε έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αναλάβετε την πρωτοβουλία για να θέσετε την ζωή σας υπό έλεγχο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Ακόμη κι αν τώρα αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά θέματα, και δυσκολεύεσετε να παρέχετε στον εαυτό σας όσα σας είναι επιθυμητά, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που ευημερούν. Είναι η οικογένεια, η συντροφικότητα, κάποιο ταλέντο σας ή κάτι διαφορετικό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση δώστε βάση στα θετικά πράγματα γύρω σας και θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε όλα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

10 των ξιφών

Η ζωή για εσάς ήταν δύσκολη το τελευταίο δίαστημα, και όσο κι αν προσπαθήσατε να ανταπεξέλθετε συνέβησαν αρκετές ατυχίες. Όμως, η σημερινή μέρα έρχεται για να σας δικαιώσει και να σας φέρει και πάλι τη χαρά. Κάτι που περιμένατε καιρό να συμβεί, ή ένα απρόσμενο καλό νέο θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε ανανεωμένοι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 07-13/11 – ΝΤΕΣΤΕ Ερωτικές προβλέψεις

tarw-taro-xartomanteia

 

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο τρελός

Αυτή τη μέρα τολμήστε αυτό που σκεφτόσασταν και συνεχώς διστάζατε, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Δείτε τον ευατό σας σε νέα πλαίσια και κάντε δοκιμές μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιρίαζει. Ο τολμών νικά!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ξιφών

Αν νίωθετε συνεχώς λυπημένοι και τίποτα απ’ όσα κάνετε δεν καταφέρνει να σας χαροποιήσει, είναι ώρα να σταματήσετε να αγνοείτε αυτό το πρόβλημα και να αναζητήσετε την βαθύτερη αιτία του. Βάλτε σε μια σειρά τις σκέψεις σας κρατώντας ημερολόγιο, ή ζητήστε τη βοήθεια κάποιου αντικειμενικού κριτή. Όλα θα βελτιωθούν, αρκεί να ακούσετε στην ψυχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66