Ταρώ Ανατολής 06/12 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 06/12 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 06/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο Βασιλιάς των ράβδων .

Ήρθε η ώρα να θέσετε σε ισχύ τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Αν δεν νιώθετε την απαραίτητη ενέργεια για να κινητοποιηθείτε, αναζητήστε ένα άτομο που μπορεί να σας αναπτερώσει το ηθικό και να σας υποστηρίξει.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένετε με ανυπομονησία να ακούσετε την αξιολόγηση για ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει τα δυνατά σας, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα.

Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης!

Και αν δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 06/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

2 των ξιφών

Σε περίπτωση που περνάτε μια ιδαίτερα δύσκολη φάση, το μόνο σίγουρο είναι πως θέλετε όσο τίποτα να τελειώσει. Όμως καμιά φορά οι καταστάσεις χρειάζεται να κάνουν τον κύκλο τους πριν ολοκληρωθούν και φύγουν μια για πάντα από τη ζωή μας. Δείξτε κατανόηση και υπομονή και όλα θα επανέλθουν σταδιακά και πάλι στο φυσιολογικό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των ράβδων

Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες αποδίδουν και νιώθετε δικαίωση. Όμως μήπως κάποιος επισκιάζει αυτή την καλή σας στιγμή; Αν κάποιος από το περιβάλλον σας έχει στραφεί εναντίον σας καλό θα είναι να τον αντιμετωπίσετε τώρα λέγοντάς του πως σας κάνει να νιώθετε.

zodia-zvdia-75

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των πεντάκτινων

Ακόμη κι αν τώρα αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά θέματα, και δυσκολεύεσετε να παρέχετε στον εαυτό σας όσα σας είναι επιθυμητά, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που ευημερούν. Είναι η οικογένεια, η συντροφικότητα, κάποιο ταλέντο σας ή κάτι διαφορετικό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση δώστε βάση στα θετικά πράγματα γύρω σας και θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε όλα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Σελήνη

Αν τελευταία είστε πολύ συναισθηματικοί και βλέπετε ιδιαίτερα ζωντανά όνειρα, όλα αυτά είναι σημάδια προς την ανάγκη σας για μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και φροντίστε στον εαυτό σας. Αναζητήστε τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω απασχολώντας την ψυχή σας. Μετά από αυτό θα είστε έτοιμοι να πάτε παρακάτω χωρίς έγνοιες.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 06/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ράβδων

Αν οι τελευταίες μέρες κυλούν αργά και νιώθετε πως τίποτα δεν ξεχωρίζει τη μια από την άλλη, είναι ώρα να αναλλάβετε δράση. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους με όλους τους δυνατούς τρόπους, είτε βρίσκονται κοντά, είτε μακριά σας, και αρνηθείτε να υποκύψετε στη μονοτονία της αδράνειας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Είναι ώρα να συγκεντρώσετε όλους τους υποψήφιους στη λίστα σας, στους οποίους πρόκειται να απευθυνθείτε για την πολύτιμη για εσάς βοήθεια. Δείξτε τους οτι μπορείτε να είστε εκεί γι’ αυτούς και αν πρόκειται για άτομα εμπιστοσύνης να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν το ίδιο. Μην φοβάστε να βασιστείτε για λίγο στους άλλους, δεν είναι εύκολο να τα κάνουμε όλα μόνοι μας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν συνέβη κάτι δυσάρεστο τελευταία στη ζωή σας, η σημερινή μέρα έρχεται να σας φέρει όμορφα συναισθήματα και να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος. Αυτό θα συμβεί είτε με την άφιξη ενός αγαπημένου προσώπου είτε με ένα αναπάντεχο και χαρμόσυνο γεγονός. Μην χάνετε την ελπίδα σας, η ζωή έχει και την όμορφη πλευρά της!

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 06/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Νιώθετε οτι σας περιμένει μια πολύ κουραστική μέρα; Μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Έχετε την θαυμάσια ικανότητα να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά εως τα προσωπικά σας. Απλά φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε απ’ ό,τι σας δεσμεύει τώρα, είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε μια κατάσταση. Δεν αξίζει να ζείτε μια ζωή με συμβιβασμούς. Σιγουρευτείτε οτι εκφράζετε αυτά που θέλετε και αν οι άλλοι δεν τα σέβονται τότε έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αναλάβετε την πρωτοβουλία για να θέσετε την ζωή σας υπό έλεγχο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988