Ταρώ Ανατολής 07/01 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 07/01 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 07/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η αυτοκράτειρα

Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σας που σας δίνει χαρά. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτό το έργο με το οποίο ασχολείστε με τόσο πάθος τώρα είναι έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ξιφών

Ίσως οι εμπειρίες που περάσατε σας έκαναν να νιώθετε λίγο εξαντλημένοι τελευταία, αλλά τη σημερινή μέρα πρόκειται να συμβεί το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης.

Από εδώ και μπρός, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα.

Αξιοποιήστε τη σοφία που αποκτήσατε μέσα από αυτό για να βοηθήσετε τους γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 07/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των πεντάκτινων

Το να μοιράζεστε σημαίνει ότι νοιάζεστε. Σήμερα, βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε την καλοσύνη σας με τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει μια δωρεά σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή το να προσφέρετε την έμπρακτη βοήθειά σας σε άλλους, θα είναι το ίδιο: ο κύκλος ζωής απαιτεί να δίνουμε ακριβώς όπως κι εμείς έχουμε λάβει. Εάν ανησυχείτε για το αν θα εκτιμήσουν τη γενναιοδωρία σας, να είστε σίγουροι πως θα συμβεί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και αυτή τη στιγμή κατακλύζεστε από αυτές. Ωστόσο, μην παρασύρεστε από τη φαντασία και χάνετε τη ρεαλιστική πλευρά σας. Φροντίστε να σταθμίσετε την έμπνευσή σας στα πλαίσια της πραγματικότητας. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα άπειρο νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο αλλά άπειρο. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Deste – Τα ερωτικά λάθη είναι επώδυνα

zodia-astra-tarot

Ταρώ Ανατολής 07/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένετε με ανυπομονησία να ακούσετε την αξιολόγηση για ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει τα δυνατά σας, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

7 των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι όταν έχουμε προσπαθήσει πολύ για κάτι. Και αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε σε αυτό το σημείο με ένα μεγάλο έργο. Η αναμονή είναι η λιγότερο διασκεδαστική φάση του κύκλου δημιουργίας, και απαιτεί εμπιστοσύνη ότι όλα θα λειτουργήσουν. Η εμφάνιση του επτά των πετνάκτινων υποδηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί να υπομένετε για πολύ ακόμα. Εν τω μεταξύ, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 07/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των κυπέλλων

Τι επιθυμείτε να αποκτήσετε περισσότερο τώρα; Αγάπη; Ευημερία; Συναισθηματική ικανοποίηση; Ό, τι κι αν είναι, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείχνετε φροντίδα σε όσους αγαπάτε και ευγενική κατανόηση στους γύρω σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασίλισσα των ξιφών

Σύμφωνα το ρητό, η εμπειρία είναι η χτένα που μας δίνει η ζωή αφού χάσουμε τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η βασίλισσα των ξιφών καταφέρνει να χρησιμοποιήσει αυτή τη χτένα σε ό, τι παρουσίασει η ζωή. Σήμερα, ο στόχος σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να διορθώσετε αυτό που σας ενοχλεί τώρα και μια για πάντα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο κόσμος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να δείξετε τα αγαπημένα έργα σας στον κόσμο. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με όσους θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και έχετε στο μυαλό σας πως αν το θέλετε πολύ θα συμβεί.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο τρελός

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι τρελό, οι σημερινές ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ίσως να μην είναι τόσο τρελό τελικά. Τούτου λεχθέντος, ό,τι και αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε διατηρήστε τον έλεγχο της κατάστασης. Διαφορετικά ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Deste – Τα ερωτικά λάθη είναι επώδυνα

zwdia-3-zodia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση για ένα σημαντικό ζήτημα; Στον συνεχή αγώνα μεταξύ μυαλού και καρδιάς, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να αφήσετε το μυαλό να κερδίσει, τουλάχιστον για τώρα. Κάντε ένα βήμα πίσω για να λάβετε μια μικρή απόσταση. Εάν πραγματικά δεν ξέρετε τι να κάνετε, αναζητήστε τη συμβουλή κάποιου που δεν θα ωραιοποιήσει τα λόγια του για να προστατεύσει τα συναισθήματά σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι μόνο η αλήθεια και τίποτα άλλο πέρα από αυτή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά σήμερα! Η εστίασή σας είναι όλη συγκεντρωμένη στο έργο σας. Προχωρήστε και εκπληρώστε όλες τις προθεσμίες. Απλά βεβαιωθείτε ότι λάμβάνετε την αναγνώριση και τις οικονομικές απολαβές που σας αντιστοιχούν. Εάν αυτό δε συμβαίνει, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε κάτι καλύτερο στην αγορά εργασίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος