Ταρώ Ανατολής 07/03 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 07/03 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 07/03 Δευτέρα Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

3 των κυπέλλων .

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική για σας αν κάνετε ένα μικρό και απαραίτητο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και κανονίσετε κάτι όμορφο για εσάς και αυτούς που αγαπάτε. Είτε αυτό είναι ένα γεύμα, μια βραδιά ταινίας, ή μια εξόρμηση στη φύση. Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά!

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας.

Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 07/03 Δευτέρα Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η δικαιοσύνη

Σήμερα πρόκειται να αρχίσετε να ξεπερνάτε μια δύσκολη κατάσταση που σας έχει συμβεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να φροντίσετε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας για να στρέψετε τα πράγματα προς όφελός σας. Και αν νιώσατε αδικημένοι, η τύχη επιτέλους θα σας χαμογελάσει.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των ράβδων

Ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να λάβετε την αναγνώριση και τον θαυμασμό των γύρω σας. Παλέψατε πολύ για να βρεθείτε εδώ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. Απλά φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές.

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Εκφράστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας στους αλλους τώρα και δεν θα χάσετε. Ιδιαίτερα όσον αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, όσα σκέφτεστε πρόκειται να εκτιμηθούν και να επιβραβευθούν εφόσον παρουσιάζουν προοπτική. Έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε γι’ αυτό μην μένετε άλλο στην αφάνεια.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες πληροφορίες και ιδέες που πρόκειται να συναντήσετε τώρα, καθώς αποζητάτε να εμβαθύνετε στα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της γνώσης. Είτε σας έλκυει η πνευματική είτε η πρακτική γνώση θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 07/03 Δευτέρα Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ράβδων

Αν οι τελευταίες μέρες κυλούν αργά και νιώθετε πως τίποτα δεν ξεχωρίζει τη μια από την άλλη, είναι ώρα να αναλλάβετε δράση. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους με όλους τους δυνατούς τρόπους, είτε βρίσκονται κοντά, είτε μακριά σας, και αρνηθείτε να υποκύψετε στη μονοτονία της αδράνειας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ράβδων

Ίσως κάποιος από το περιβάλλον σας να σας επιτίθεται τώρα, όμως μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Το ότι σας προσκαλούν σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Μην αποσπάστε από ανούσιες και ψυχοφθόρες συναναστροφές και θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

zwdia shmera

Ταρώ Ανατολής 07/03 Δευτέρα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Το άρμα

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα συμφέροντά σας και να περάσετε στο επόμενο βήμα της εξέλιξής σας. Όλες οι αλλαγές θα γίνουν πολύ ομαλά και φυσικά, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας και η μοίρα σας οδηγεί στο σωστό μονοπάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot