Ταρώ Ανατολής 07/05 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 07/05 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 07/05 Σάββατο Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

9 των ράβδων .

Αν τον τελευταίο καιρό εργαστήκατε αδιάκοπα και νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας αναζωογονήσει και θα πάρει μακριά την κούραση. Ακούστε το σώμα σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Αντίθετα αν νιώθετε ότι κάθε μέρα που περνά είναι η ίδια με την προηγούμενη, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που θα σας κινητοποιήσει και βάλτε τα δυνατά σας να το τηρήσετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των πεντάκτινων

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.

Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευετείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 07/05 Σάββατο Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η αυτοκράτειρα

Έχετε ένα πάθος, φυσικό ή μεταφορικό, και ένα έργο σχετικό με αυτό επωάζεται υπό την καθοδήγησή σας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Έτσι λοιπόν αυτό το έργο, είναι τώρα έτοιμο να βγει στον κόσμο. Μην διστάσετε να δείξετε σε όλους το ταλέντο σας σε αυτό που αγαπάτε. Να είστε σίγουροι πως οι άνθρωποι θα το εκτιμήσουν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

O Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 07-13/05 -DESTE. Προσωπικές αναλύσεις.

zwdia-3-zodia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από την έλλειψη χρημάτων που ίσως αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα της ζωής σας που σας γεμίζουν αληθινά. Ένας μεγάλος τραπεζικός λογαριασμός δεν φέρνει την ευτυχία.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ράβδων

Τη σημερινή μέρα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο στον οποίο ζείτε, είτε αυτό επιτευχθεί βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τα άτομα που μένουν μαζί σας, είτε αλλάζοντας τον χώρο σας και βάζοντας σε αυτόν την προσωπική σας πινελιά. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σας θα γίνει ξανά ένα καταφύγιο γαλήνης και αγάπης.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 07/05 Σάββατο Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Το άρμα

Ίσως νιώσατε κολλημένοι και στατικοί το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Χωρίς να κάνετε το παραμικρό, η μοίρα σας οδηγεί σε νέες περιπέτειες και το μόνο που μένει για εσάς είναι να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Σήμερα είναι μια μέρα έμπνευσης και είστε γεμάτοι με φρέσκες ιδέες. Ωστόσο μην παρασύρεστε από αυτή την έξαψη της φαντασίας σας. Φροντίστε να ισορροπήσετε την έμπνευσή σας με την πραγματικότητα. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποια μηνύματα που μπορεί να λάβετε από ένα νέο άτομο στο περιβάλλον σας.

taro-6-9

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των ράβδων

Σε μια προσπάθεια που καταβάλλετε τον τελευταίο καιρό, νιώθετε πως βρίσκεστε πολύ κοντά στη γραμμή τερματισμού, αλλά ταυτόχρονα και πολύ μακριά από αυτή. Τα καλά νέα είναι πως ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο. Και τα κακά νέα, πως το υπόλοιπο της εργασίας που απομένει σας αγχώνει ιδιαίτερα. Κάντε το απαραίτητο διάλειμμα για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και ολοκληρώστε το.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η εγκράτεια

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 07-13/05 -DESTE. Προσωπικές αναλύσεις.

zodia-astra-tarot

Ταρώ Ανατολής 07/05 Σάββατο Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ράβδων

Ίσως νιώσατε πως η ρουτίνα της καθημερινότητάς σας έχει αρχίσει να σας κουράζει και να σας ρίχνει ψυχολογικά. Η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα θα είναι η επικοινωνία σας με άτομα, καινούργια η γνώριμα, με τα οποία θα ανταλλάξετε ιδέες και συναισθήματα και θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπά όσο θα θέλατε, κάντε εσείς το πρώτο βήμα και κανονίστε μια συνάντηση.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες πληροφορίες και ιδέες που πρόκειται να συναντήσετε τώρα, καθώς αποζητάτε να εμβαθύνετε στα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της γνώσης. Είτε σας έλκυει η πνευματική είτε η πρακτική γνώση θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος