Ταρώ Ανατολής 07/07 Τετάρτη

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 07/07 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 07/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Βασίλισσα των ξιφών .

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

9 των κυπέλλων

Αν νιώθετε οτι χρειάζεστε παραπάνω πράγματα από τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και αναζητάτε ουσιαστικότερη επαφή και πιο ιδιαίτερη σύνδεση, δοκιμάστε να μοιράζεστε πιο πολλά απο τα συναισθήματά σας με αυτούς που ξέρετε πως θα σας καταλάβουν.

Όμως φροντίστε να μην μονοπωλείτε το ενδιαφέρον συνεχώς, ακούστε κι εσείς με τη σειρά σας τους δικούς τους προβληματισμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 07/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα ο ιππότης των ράβδων σάς προσκαλεί να προχωρήσετε με όποιο νέο εγχείρημα σχεδιάζετε. Μην το σκέφτεστε άλλο, γιατί είναι ώρα να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που σας γεμίζει με έμπνευση και θετική ενέργεια; Συναναστραφείτε μαζί του για να δράσετε με επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο θάνατος

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να αποβάλλετε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας και έχει χάσει τη χρησιμότητά του. Είτε πρόκειται για υλικά είτε για σχέσεις με ανθρώπους, αναλογιστείτε τα πράγματα που δεν σας κάνουν πλέον καλό και πείτε τους αντίο μια για πάντα. Μόνο έτσι θα αισθανθείτε γαλήνη και αρμονία.

Διαβαστε επισης : Τα Μοιρόχαρτα μιλούν για τις ερωτικές σχέσεις 07/07

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 07/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των ράβδων

Βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τις ιδέες που επεξεργάζεστε το τελευταίο διάστημα. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε το ξεκίνημα. Μην φοβάστε να εργαστείτε σκληρά. Κοπιάζοντας θα καταφέρετε να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε κάτι περισσότερο από μια ιδέα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα. Και η σημερινή μέρα θα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να εργαστείτε με τον κατάλληλο τρόπο και να γίνετε εσείς οι ίδιοι αλχημιστές. Πώς μπορείτε να αναλάβετε δράση για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Διεκδικήστε τις δυνάμεις σας! Εναλλακτικά, μπορεί να αισθάνεστε μια νέα συνειδητοποίηση της δημιουργικότητάς σας καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν υψηλότερο σκοπό.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 07/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στο οικιακό σας περιβάλλον κάνοντας το αρμονικό και ευχάριστο. Είτε αυτό αφορά την αλλαγή ενός χώρου, είτε τις σχέσεις σας με τους συγκατοίκους σας, είτε απλά θέλετε να περάσετε χαλαρές και όμορφες στιγμές μέσα σε αυτό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ράβδων

Αν πήρατε μέρος σε μια διαφωνία πρόσφατα, είναι ώρα να σκεφτείτε τη θέση σας μέσα σε αυτή. Μπορεί να θεωρείτε πως έχετε απόλυτο δίκιο και το φταίξιμο πέφτει στην αντίπαλη εξέδρα. Όμως αν δείτε απ την αρχή την ιστορία πιθανόν να εντοπίσετε και δικά σας λάθη μέσα σε αυτή. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιλέξτε να μην εμπλέκεστε σε ασήμαντα δράματα που αποσυντονίζουν την ψυχική σας ηρεμία.

zodia-zwdia-9988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των πεντάκτινων

Ώρα να δώσετε απλόχερα όσα όμορφα συναισθήματα υπάρχουν στην ψυχή σας. Είτε επιλέξετε να βοηθήσετε κάποιον με τις πράξεις σας, είτε τον υποστηρίξετε ψυχολογικά ή υλικά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο δραστικό. Απλά φροντίστε να βρίσκετε χρόνο και για τον εαυτό σας και να μην βάζετε πάντα τους άλλους πάνω από τις ανάγκες σας.

Διαβαστε επισης : Τα Μοιρόχαρτα μιλούν για τις ερωτικές σχέσεις 07/07

μελλοντολόγος

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των ράβδων

Σε περίπτωση που κοπιάσατε και δουλέψατε με όλες σας τις δυνάμεις είναι απολύτως λογικό να περιμένετε την κατάλληλα αναγνώριση από τους γύρω σας. Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει μην απελπίζεστε. Κανείς δεν αμφισβητεί την προσπάθειά σας, απλά ίσως να χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη για το τελικό σας έργο. Κανείς δεν είναι τέλειος, όμως μπορεί να γίνει μαθαίνοντας από τα λάθη του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις