Ταρώ Ανατολής 07/08 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 07/08 Σάββατο .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

10 των πεντάκτινων .

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε ευγνωμοσύνη στη ζωή σας. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ή με τα πράγματα που έχετε καταφέρει; Αν τον τελευταίο καιρό δυκολευτήκατε να παρέχετε στον εαυτό σας τις βασικές σας ανάγκες, αυτό πρόκειται να αλλάξει. Σήμερα θα κατορθώσετε να αποκτήσετε αυτά που σας ανήκουν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η δικαιοσύνη

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας έχει εξαντλήσει η σημερινή μέρα έρχεται για να βελτιώσει τα πράγματα.

Χρησιμοποιήστε την ευφυία σας για να επωφεληθείτε από τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν. Και αν έχετε αδικηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, έχει φτάσει η στιγμή που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 07/08  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα έργο για το οποίο κοπιάσατε ιδιαίτερα. Όμως το έργο αυτό είναι σχεδόν έτοιμο, και οι τελευταίες λεπτομέρειες σας φαίνονται βουνό. Σε αυτό το στάδιο της δημιουργίας είναι εύκολο να κάνετε πίσω και να τα παρατήσετε, όμως έτσι θα απαξιώσετε όλη την σκληρή σας προσπάθεια. Κάντε το απαραίτητο διάλειμμα και επανέλθετε για την κορύφωση του δημιουργήματός σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο μάγος

Σήμερα θα σας προσφερθεί η τέλεια ευκαιρία για να εργαστείτε παίρνοντας τη ζωή σας στα χέρια σας. Ποιές ευθύνες μπορείτε να αναλάβετε για να την μεταμορφώσετε; Εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας! Έρχεστε σε έπαφη με έναν ανώτερο σκοπό που σας κάνει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/08 – DESTE – Ερωτικές προβλέψεις

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 07/08  Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά τη σημερινή μέρα! Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις χρυσές ευκαιρίες που έρχονται τώρα στο δρόμο σας. Αυτή τη στιγμή θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν. Για να επωφεληθείτε από την θεά τύχη, θα χρειαστεί να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι. Υπάρχουν πολλά να κερδίσετε!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 07/08  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των ράβδων

Η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα σχετικά με ένα αγαπημένο σας έργο. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Αν δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, η περιόδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Έχετε πολλέες νέες ιδέες που πρόκειται να σας οδηγήσουν στις επιτυχίες που επιθυμείτε για την ζωή σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη της υλοποίησης τους σταδιακά, παρά στην διαρκή σκέψη και ανάλυση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται στην πράξη!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ερημίτης

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της ζωής σας. Σε αυτά τα θέματα ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας τρομοκρατούν ώστε έπειτα να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν τώρα διψάτε για πνευματική γνώση, σας έχουμε καλά νέα. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε τη σοφία που κρύβουν οι βαθύτερες πηγές. Διαβάστε ένα βιβλίο, γραφτείτε σε ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε διαλογισμό. Ανοίξτε το μυαλό σας στα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλύφθούν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/08 – DESTE – Ερωτικές προβλέψεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η κρίση

Η αλλαγές μπορεί να σας τρομάζουν, αλλά αν το τολμήσετε θα σας βγεί σε καλό. Πρόκειται να γνωρίσετε την επιτυχία και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικές ειδήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Ό,τι κι αν αφορούν είναι απαραίτητο να το κάνετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Πρόκειται να σας παρουσιαστεί μια ιδανική ευκαιρία για να αξιοποιήσετε τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Χρησιμοποιήστε την έμπνευση που σας έχει γεννηθεί όλο αυτό το διάστημα και θα δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που πρόκειται είτε να σας συνοδεύσει, είτε να σας παρακινήσει σε σημαντικά επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia