Ταρώ Ανατολής 07-08/11 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Ανατολής 07-08/11 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Ανατολής 07-08/11 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 10 των κυπέλλων .

Φαίνεται πως θα είστε ένας από τους τυχερούς αυτό το σαββ/κο Κριέ, καθώς η ερωτική σας ζωή, πηγαίνει αισθητά καλά.Έχετε μάθει να περιβάλλεστε από σωστά άτομα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτά τα άτομα θα συμφωνούν πάντα μαζί σας. Ωστόσο, μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό το διήμερο, θα νιώσετε την υποστήριξή τους και θα εκτιμήσετε όσα έχετε. Είναι υγιές που μπορείτε να δουλεύετε με τον τρόπο που θέλετε.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 9 των πεντάκτινων, ανάποδα

Μόλις βγήκατε από ένα δύσκολο μάθημα και είναι καιρός να αξιοποιήσετε ό, τι έχετε μάθει, Ταύρε.

Αυτό το σαββ/κο θα είναι ένα διήμερο επιπλήξεων, επειδή θα κάνετε κάτι ηλίθιο. Το θετικό είναι, πως δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για το παράπτωμά σας, αλλά θα μάθετε από αυτό, έτσι ώστε να μην το κάνετε ξανά.

Το σύμπαν σας λέει ότι τα έχετε όλα και ότι είστε τόσο κοντά στην εκπλήρωση του ονείρου σας! Πρέπει όμως να σταματήσετε να κάνετε άστοχες και βιαστικές κινήσεις. Αυτό θα είναι ένα σαββ/κο που θα σας βάλει σε σκέψεις, επειδή θα ξεπεράσετε αυτά που κάνατε λάθος, με αποτέλεσμα την επιτυχία σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 07-08/11 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Για άλλη μια φορά, Δίδυμοι, είστε σε αυτήν τη θέση που πραγματικά μισείτε. Πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση. Όμως όλα καλά! Η ευκαιρία υπάρχει… και αν επιλέξετε να περάσετε αυτήν την πόρτα, μπορεί να ζήσετε ακόμη και κάτι νέο, πολλά υποσχόμενο και θετικό. Αλλά πρέπει να κάνετε την κίνηση. Δεν μπορείτε να χάσετε άλλο πολύτιμο χρόνο.

Έχετε οριοθετήσει το χρόνο σας και είναι ώρα να ξεκινήσετε να κάνετε οριστικές κινήσεις με τη ζωή σας. Δεν μπορείτε πλέον να κατηγορείτε τους άλλους για τα λάθη σας. Όταν σας χτυπήσει η ευκαιρία την πόρτα, θα ανοίξετε ή θα την αφήσετε να φύγει, όπως κάνατε ήδη πάρα πολλές φορές?

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων

Τίποτα δεν θα καταστρέψει το πάρτι σας αυτό το σαββ/κο Καρκίνε καθώς τα έχετε όλα έτοιμα. Αυτό σημαίνει πως γνωρίζετε ποιοι είστε, τι πρόκειται να κάνετε και πώς θα δράσετε αυτό το διήμερο. Δεν χρειάζεστε συμβουλές αυτή τη στιγμή, αφού ό, τι κι αν σκοπεύετε να κάνετε, είναι καλά μελετημένο και έτοιμο.

Πρόκειται τώρα για την επόμενη κίνηση, τον υπολογισμό των απωλειών σας και την προετοιμασία για τις νίκες σας. Οικονομικά, αυτό είναι ένα λαμπρό, θετικό διήμερο για εσάς.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/11 Σκέψεις για το παρελθόν – Αποκαλύψεις για όλους

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 07-08/11 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 10 των πεντάκτινων, ανάποδα

Λυπάμαι που μπορεί να θολώσει το μυαλό σας αυτό το διήμερο Λέοντα καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να έχετε ξοδέψει και το τελευταίο σας ευρώ και τώρα το αισθάνεστε.

Αυτή η κάρτα σας ενημερώνει πως ενώ μέχρι τώρα τα πηγαίνατε καλά…δεν μπορείτε ν’ αρχίσετε να κάνετε ατασθαλίες και να σπαταλήσετε το εισόδημά σας.

Είστε αρκετά έξυπνοι για να ξέρετε τι είναι σωστό ή λάθος όταν πρόκειται να ξοδέψετε χρήματα, αλλά ταυτόχρονα έχετε κάνει κάποιους ορθολογισμούς και πιστεύετε πως μπορείτε να αγοράσετε ό, τι θέλετε. Ενώ αυτό είναι καλό για την ψυχολογία σας, θα σας αφήσει αδέκαρους και να στεναχωρηθείτε που προσπαθήσατε να κακομάθετε τον εαυτό σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των κυπέλλων, ανάποδα

Αυτό το διήμερο θα σας απογοητεύσει σε ό,τι αφορά το σύντροφό σας Παρθένε.

Δεν θέλετε να χάσετε την ισορροπία στη σχέση σας, αποκαλύπτοντας στον σύντροφό σας ποιος είναι πραγματικά. Αυτό το διήμερο, θα παρατηρήσετε έντονα…. μερικά πράγματα. Τα ψυχικά σας χαρίσματα θα βρίσκονται σε πλήρη άνθηση και μπορεί να αποκαλύψουν περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε.

κρυσταλλομαντεία

Μπορείτε όμως ν’ αποδεχτείτε το χαρακτήρα του συντρόφου σας, με τα καλά και τα κακά του ή να βρείτε έναν τρόπο να βελτιώσετε την κατάσταση έτσι ώστε να μην περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας γεμάτη παράπονα.

 

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των κυπέλλων

Θα έχετε μια εκπληκτικά χαλαρή διάθεση για το μεγαλύτερο μέρος του σαββ/κου, Ζυγέ.

Εργαζόσασταν σε ένα έργο που πήγε καλά και αρχίζετε να αισθάνεστε πολύ σίγουροι για αυτό. Παρεμπιπτόντως, αυτό το έργο μπορεί να αφορά κάποιο άτομο, οπότε μπορεί να σας ενδιαφέρει να αρχίσετε να τον βλέπετε σαν άνθρωπο…και όχι σαν κατάκτηση.

Είστε όμως τυχεροί. Θέλει κι αυτός να ασχοληθεί μαζί σας, αλλά θυμηθείτε να τον σέβεστε, διαφορετικά θα τον χάσετε. Όλα αφορούν την αλήθεια, την ειλικρίνεια, τη συμπόνια και την πραγματικότητα. Μείνετε αληθινοί και θα είστε ευτυχισμένοι!

δωρεάν-προβλέψεις

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Όλα θα αφορούν τη λήψη των σωστών αποφάσεων αυτό το σαββ/κο Σκορπιέ. Και αυτό το διήμερο, είναι αποφασιστικό για τις επιλογές σας.

Δεν έχει απομείνει χρόνος να κάνετε λάθος κινήσεις και με τον τρόπο που πέφτει αυτή η κάρτα, πρόκειται να κάνετε τη σωστή κίνηση και να δημιουργήσετε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Παραμείνετε στο σχέδιο, μην κουράζεστε και κάντε την προσπάθεια!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Σας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία αυτό το διήμερο Τοξότη.. και πρόκειται να είναι το είδος της ευκαιρίας που σας επιτρέπει να μετατρέψετε μια κακή κατάσταση σε θετική.

Πρέπει να καταλάβετε πώς να επιβιώσετε από το χάος στο οποίο έχετε βρεθεί… και θα το κάνετε.

Αυτή η κάρτα δηλώνει ότι θα επιβιώσετε από την κατάστασή σας, αλλά ότι θα εξαρτηθεί από τη δύναμη του εγκεφάλου σας και την επινοητικότητά σας για να βγείτε από το χάος. Θα είστε καλά , αλλά θα χρειαστείτε το μυαλό σας, για να σας βγάλει από την παρούσα κατάσταση.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών, ανάποδα

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη σε διάφορα παράπονα, Αιγόκερε. Θα κουραστείτε… να ακούτε ακόμη και τον εαυτό σας!

Θα είστε δυνατοί, γεμάτοι οργή και θα εκφράζετε τη γνώμη σας με τρόπους που κανείς δεν θέλει να ακούσει. Δεν σας αρέσει η ιδέα ότι είστε με οποιονδήποτε τρόπο υπεύθυνοι για την κατάσταση του μυαλού σας και είναι δύσκολο να ξεπεράσετε το οίκτο που νιώθετε για τον εαυτό σας.

Αν αναρωτιέστε γιατί κανείς δεν σας δίνει προσοχή αυτό το διήμερο, είναι επειδή έχετε κουράσει τους πάντες. Προσπαθήστε να δείτε το φως στο τέλος της σήραγγας. Δεν μπορείτε να είστε τόσο αρνητικοί, για πολύ.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/11 Σκέψεις για το παρελθόν – Αποκαλύψεις για όλους

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων, ανάποδα

Δεν ήσασταν χαρούμενοι καιρό τώρα… και χρειάζεστε μια αλλαγή, αλλά πουλήσατε στον εαυτό σας αυτό το ψέμα….πως ό, τι άλλο βρίσκεται εκεί έξω για εσάς πρέπει να είναι απαίσιο.

Ο φόβος του άγνωστου κυβερνά τη ζωή σας και σας απαγορεύει να βιώσετε την ευτυχία.

Αυτό το διήμερο θα νιώθετε ιδιαίτερα απογοητευμένοι. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και υποδεχτείτε την καινούργια χρονιά, με μια αίσθηση θαύματος και εμπιστοσύνης.

Δεν θα μάθετε ποτέ ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές, μέχρι να τις βιώσετε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων

Από όλα τα ζώδια, εσείς θα είστε οι πιο ικανοποιημένοι Ιχθύες.

Αυτό που είναι σημαντικότερο για εσάς είναι το σπίτι και την οικογένειά σας! Και σ’ αυτό τον τομέα, όλα βαίνουν καλώς. Όλοι είναι ικανοποιημένοι.

Είστε προετοιμασμένοι για το χειμώνα και απολαμβάνετε το συναίσθημα της ασφάλειας…..που τόσο πολύ αγαπάτε! Το μόνο που θέλατε πάντα… είναι η αγάπη! Κι αυτό θα βιώσετε αυτό το σαββ/κο. Φαγητό στο τραπέζι, χρήματα στην τράπεζα και αγάπη στην καρδιά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia