Ταρώ Ανατολής 07/11 Κυριακή

taro

Ταρώ Ανατολής 07/11 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 07/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των ξιφών .

Η κατάσταση την οποία σκέφτεστε συνεχόμενα και ίσως ακόμα να σας βασανίζει τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται την συμβολή κάποιου εξωτερικού παράγοντα για να ξεκολλήσει από το σημείο που βρίσκεται. Αναζητήστε το άτομο που ξέρετε ότι διαθέτει την ιδιαίτερη γνώση που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Πώς σας αντιμετωπίζουν στο περιβάλλον της εργασίας σας; Νιώθετε να αναγνωρίζεται όλη σας η σκληρή προσπάθεια; Σας γεμίζει αυτό που κάνετε στο τέλος της ημέρας; Δεν είναι ανάγκη να συμβιβάζεστε αν νιώθετε πως δεν είναι το ιδανικό για εσάς. Αναζητήστε ευκαιρίες για μια εργασία με καλύτερη προοπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 07/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των κυπέλλων

Ο στόχος σας για σήμερα είναι να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα γύρω σας. Απο τα προσωπικά σας επιτεύγματα και τα πράγματα που έχετε αποκτήσει με κόπο, έως τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας και την κάνουν πιο όμορφη. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς ως αντάλλαγμα είναι να τα εκτιμάτε και να κατανοείτε τη σημασία της ύπαρξής τους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-09/11 Νέος σύντροφος – Επισκέψεις φίλων

zwdia-zvdia-taro-00

Ταρώ Ανατολής 07/11 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα ο ιππότης των ράβδων σάς προσκαλεί να προχωρήσετε με όποιο νέο εγχείρημα σχεδιάζετε. Μην το σκέφτεστε άλλο, γιατί είναι ώρα να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που σας γεμίζει με έμπνευση και θετική ενέργεια; Συναναστραφείτε μαζί του για να δράσετε με επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των κυπέλλων

Μην υποκύπτετε στη θλίψη που σας δημιουργούν οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίνοται στις προσδοκίες σας. Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Διαφορετικά αν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί συζητήστε το ευθέως μαζί τους και μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 07/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από κάποιον.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο μάγος

Σήμερα θα σας προσφερθεί η τέλεια ευκαιρία για να εργαστείτε παίρνοντας τη ζωή σας στα χέρια σας. Ποιές ευθύνες μπορείτε να αναλάβετε για να την μεταμορφώσετε; Εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας! Έρχεστε σε έπαφη με έναν ανώτερο σκοπό που σας κάνει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία. Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Τη σημερινή μέρα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει στο να εξελιχθείτε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μόλις το εντοπίσετε, είτε πρόκειται για έναν ή για περισσότερους παράγοντες, βάλτε στόχο να το καταπολεμήσετε. Όσο καιρό κι αν χρειαστείτε τελικά, θα αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-09/11 Νέος σύντροφος – Επισκέψεις φίλων

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των κυπέλλων

Αν νιώθετε οτι χρειάζεστε παραπάνω πράγματα από τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και αναζητάτε ουσιαστικότερη επαφή και πιο ιδιαίτερη σύνδεση, δοκιμάστε να μοιράζεστε πιο πολλά απο τα συναισθήματά σας με αυτούς που ξέρετε πως θα σας καταλάβουν. Όμως φροντίστε να μην μονοπωλείτε το ενδιαφέρον συνεχώς, ακούστε κι εσείς με τη σειρά σας τους δικούς τους προβληματισμούς.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναζητήσετε όλους τους πιθανούς βοηθούς για τα δημιουργικά έργα που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Καταγράψτε μια λίστα εποικοδομητικών, ρεαλιστικών βημάτων που θα σας φέρουν στο σημείο του τερματισμού. Αναρωτηθείτε ποιοί θα είναι αυτοί που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη με την βοήθεια και τα ταλέντα τους. Όμως θα πρέπει κι εσείς από τη μεριά σας να είστε εκεί γι’ αυτούς όταν χρειαστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia