Ταρώ Ανατολής 07/12 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 07/12 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 07/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

5 των πεντάκτινων .

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αυτό το γεγονός σίγουρα σας έριξε ψυχολογικά. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε υλικό αγαθό. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν όμως οι άνθρωποι της ζωής μας είναι πάντα εκεί. Εκτιμήστε τα πράγματα που έχουν αληθινή αξία και σύντομα πρόκειται να ανακάμψετε οικονομικά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε σκληρά και ιδιαίτερα κοπιαστικά τελευταία, έτσι ώστε τώρα να νιώθετε πως οι δυνάμεις σας αρχίζουν να σας εγκαταλείπουν.

Αν αυτό ισχύει δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο διάλειμμα. Μην φτάνετε συνεχώς στα όριά σας και πληγώνετε την ψυχή σας ανεπανόρθωτα.

Πάρτε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 07/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχιση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των ξιφών

Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση, η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να κάνετε ανακωχή μαζί της. Ίσως να μην είστε ακόμα σε θέση να το λύσετε αλλά κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και αυτό είναι που μετραέι. Ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σας και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/12 Το παρελθόν και οι παράλληλες διαδρομές

zodia-0988

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα με έναν ασυνήθηστο τρόπο. Θα μπορούσε να έρθει μέσω τη διαίσθησής σας ή μέσω των ονείρων που βλέπετε. Και αν αυτό δεν συμβεί, αφιερώστε χρόνο για να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε σε νέες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Το αστέρι

Αν ψάχνετε για ένα σημάδι ότι το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, σήμερα θα σας παρουσιαστεί ένα μεγάλο λαμπερό αστέρι. Οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας πρέπει να αποβληθούν. Όταν ακολουθείτε την ευδαιμονία σας χωρίς φόβο, να περιμένετε να εμφανιστούν απρόσμενες ευκαιρίες. Η ελπίδα είναι φίλος σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 07/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η εγκράτεια

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή αφορά τη σκέψη και τον προγραμματισμό. Άλλες φορές, απαιτεί δράση για την έναρξη νέων έργων. Σήμερα, ο ιππότης των ράβδων σας προσκαλεί να προχωρήσετε με όλες τις νέες ιδέες που έχετε. Μην καθυστερείτε και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Εναλλακτικά, ο ιππότης των ράβδων μπορεί να σηματοδοτεί κάποιον που σας εμπνέει να γίνετε καλύτεροι, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την ενέργεια που σας μεταδίδουν.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο κόσμος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να δείξετε σε όλους τα έργα για τα οποία έχετε δουλέψει πολύ. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά να έχετε πίστη στον εαυτό σας και την γενναιοδωρία του σύμπαντος προς εσάς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να γνωρίζετε ότι αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να αφιερωθείτε στην τέχνη, την ομορφιά και την αγάπη, αυτή είναι τώρα. Λοιπόν, τι περιμένετε; Εκμεταλλευτείτε αυτή τη δημιουργική περίοδο στο έπακρο. Και ακόμα καλύτερα, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/12 Το παρελθόν και οι παράλληλες διαδρομές

zvdia-zwdia-tarw

Ταρώ Ανατολής 07/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το αντιμετωπίσετε από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμέυει και σας επηρεάζει αρνητικά.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των ράβδων

Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες, όμως νιώθετε έτοιμοι να τις κάνετε πράξη; Κάθετι που σας εμπνέει και σας γεμίζει ενθουσιασμό θα πρέπει να φιλτράρεται μέσω μιας ρεαλιστικής προοπτικής. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia