Ταρώ Ανατολής 08/01 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 08/01 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 08/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των κυπέλλων .

Σκέφτεστε υπερβολικά το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Σας αρέσει να αφιερώνετε χρόνο για να σχεδιάζετε τα όνειρά σας, και σήμερα ήρθε η ώρα να γίνουν πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας σαν έναν χάρτη πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αδράξτε κάθε ευκαιρία για εξέλιξη και μη μένετε στη θεωρία.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα επιθυμείτε να κάνετε κάτι τολμηρό, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσετε.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε όμως, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Διαφορετικά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα μετανιώσετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 08/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή αφορά τη σκέψη και τον προγραμματισμό. Άλλες φορές, χρειάζεται η ανάληψη δράσης για την έναρξη νέων έργων. Τι από τα δύο θα κάνετε τώρα; Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη μιας μεγάλης περιόδου δημιουργικότητας στη ζωή σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για καινούργια έμπνευση και νέες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Υπάρχει ένα σημαντικό μήνυμα που σας περιμένει, αλλά δεν πρόκειται να φτάσει από κάποιον εξωτρικό παράγοντα. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες λάμψεις διαίσθησης και εμπνευσμένα όνειρα. Και αν αυτό δεν συμβεί, πάρτε χρόνο για να γράψετε τις σκέψεις σας ή να δουλέψετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Διαβαστε επισης : Το 2021 θα είναι η πιο ρομαντική χρονιά για αυτά τα 3 ζώδια

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 08/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει το ρητό, η εμπειρία είναι η χτένα που μας δίνει η ζωή αφού χάσουμε τα μαλλιά μας. Όμως η βασίλισσα των ξιφών διαθέτει την ικανότητα να χρησιμοποιεί αυτή τη χτένα όταν το απαιτεί η κατάσταση. Έτσι κι εσείς τη σημερινή μέρα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να ξεφύγετε από μια δυσκολία. Διαχωρίστε την ήρα απο το σιτάρι.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τις ιδέες μας πραγματικότητα. Εάν αισθάνεστε περισσότερο αδρανείς αυτές τις μέρες, μήπως υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που μπορεί να σας ενθαρρύνει;

μελλοντολόγος

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 08/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση του άσου των κυπέλλων σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου ωριμότητας με δημιουργική δυναμική και συναισθηματική ικανοποίηση. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις εμπνευσμένες ιδέες που θα σας επισκεφθούν και αξιοποιήστε τις κατάλληλα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν διψάτε για πνευματική γνώση σας έχουμε καλά νέα! Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για τη διερεύνηση βαθύτερων πηγών. Παρακολουθήστε ένα μάθημα, διαβάστε ένα βιβλίο, ή βρείτε έναν δάσκαλο. Είναι ώρα να βρείτε μια πιο ουσιαστική προοπτική στα πράγματα και να ανοίξετε το μυαλό σας στα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλυφθούν.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Τί θα επιλέγατε να μάθετε αν είχατε τη δυνατότητα τώρα; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο πιο πολύ ωριμάζετε. Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να φτάσετε στην αλήθεια.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική σας ευημερία σε όλες τις μορφές της. Είτε σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι ή κάτι διαφορετικό, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε την αρχή. Αξιοποιήστε τη γενναιοδωρία του κόσμου.

Διαβαστε επισης : Το 2021 θα είναι η πιο ρομαντική χρονιά για αυτά τα 3 ζώδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Όταν κάνει την εμφάνισή του ο Βασιλιάς των ξιφών, είναι για να μας πεί να πραγματοποιήσουμε τα καλλιτέχνικά μας όνειρα. Γνωρίζετε τι είναι αυτό που

θέλετε πραγματικά; Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με την επιχειρηματική σας τάση. Διαφορετικά εμπνευστείτε από ένα άτομο του περιβάλλοντός σας που θαυμάζετε για να θέσετε αντίστοιχους επαγγελματικούς ή προσωπικούς στόχους.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των πεντάκτινων

Τι θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε ανθρώπους να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεάλιστες και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών, πραγματοποιήσημων βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο που είστε τώρα έως την τελική φάση. Η δουλειά σας για σήμερα είναι να βρείτε άτομα των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν συγκεκριμένη μορφή. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22