Ταρώ Ανατολής 08/01 Σάββατο

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 08/01 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 08/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η δικαιοσύνη .

Σήμερα πρόκειται να αρχίσετε να ξεπερνάτε μια δύσκολη κατάσταση που σας έχει συμβεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να φροντίσετε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας για να στρέψετε τα πράγματα προς όφελός σας. Και αν νιώσατε αδικημένοι, η τύχη επιτέλους θα σας χαμογελάσει.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Εκφράστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας στους αλλους τώρα και δεν θα χάσετε. Ιδιαίτερα όσον αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, όσα σκέφτεστε πρόκειται να εκτιμηθούν και να επιβραβευθούν εφόσον παρουσιάζουν προοπτική.

Έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε γι’ αυτό μην μένετε άλλο στην αφάνεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 08/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Είστε ένα βήμα μακριά από όσα ονειρεύεστε, αρκεί να αναζητήσετε τις ιδανικές ευκαιρίες στα σωστά μέρη.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται σύντομα να λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε με ανυπομονησία. Όμως εκτός από τα οικονομικά σας και οι επικοινωνίες σας πηγαίνουν πολύ καλά τώρα. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα μάθετε και μην αρνείστε την βοήθεια που οι άλλοι σας προσφέρουν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  08-10/01 Αντρικές πρωτοβουλίες – Σχέσεις με δυναμική

tarw-wroskopio-4

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 08/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε απ’ ό,τι σας δεσμεύει τώρα, είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε μια κατάσταση. Δεν αξίζει να ζείτε μια ζωή με συμβιβασμούς. Σιγουρευτείτε οτι εκφράζετε αυτά που θέλετε και αν οι άλλοι δεν τα σέβονται τότε έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Αναλάβετε την πρωτοβουλία για να θέσετε την ζωή σας υπό έλεγχο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχιση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των ξιφών

Η ζωή για εσάς ήταν δύσκολη το τελευταίο δίαστημα, και όσο κι αν προσπαθήσατε να ανταπεξέλθετε συνέβησαν αρκετές ατυχίες. Όμως, η σημερινή μέρα έρχεται για να σας δικαιώσει και να σας φέρει και πάλι τη χαρά. Κάτι που περιμένατε καιρό να συμβεί, ή ένα απρόσμενο καλό νέο θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε ανανεωμένοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

5 των πεντάκτινων

Ακόμη κι αν τώρα αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά θέματα, και δυσκολεύεσετε να παρέχετε στον εαυτό σας όσα σας είναι επιθυμητά, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που ευημερούν. Είναι η οικογένεια, η συντροφικότητα, κάποιο ταλέντο σας ή κάτι διαφορετικό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση δώστε βάση στα θετικά πράγματα γύρω σας και θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε όλα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  08-10/01 Αντρικές πρωτοβουλίες – Σχέσεις με δυναμική

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 08/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των ξιφών

Αν νίωθετε συνεχώς λυπημένοι και τίποτα απ’ όσα κάνετε δεν καταφέρνει να σας χαροποιήσει, είναι ώρα να σταματήσετε να αγνοείτε αυτό το πρόβλημα και να αναζητήσετε την βαθύτερη αιτία του. Βάλτε σε μια σειρά τις σκέψεις σας κρατώντας ημερολόγιο, ή ζητήστε τη βοήθεια κάποιου αντικειμενικού κριτή. Όλα θα βελτιωθούν, αρκεί να ακούσετε στην ψυχή σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia