Ταρώ Ανατολής 08/03 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 08/03 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 08/03 Τρίτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

10 των ξιφών .

Η ζωή για εσάς ήταν δύσκολη το τελευταίο δίαστημα, και όσο κι αν προσπαθήσατε να ανταπεξέλθετε συνέβησαν αρκετές ατυχίες. Όμως, η σημερινή μέρα έρχεται για να σας δικαιώσει και να σας φέρει και πάλι τη χαρά. Κάτι που περιμένατε καιρό να συμβεί, ή ένα απρόσμενο καλό νέο θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε ανανεωμένοι.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Πώς σας αντιμετωπίζουν στο περιβάλλον της εργασίας σας;

Νιώθετε να αναγνωρίζεται όλη σας η σκληρή προσπάθεια; Σας γεμίζει αυτό που κάνετε στο τέλος της ημέρας;

Δεν είναι ανάγκη να συμβιβάζεστε αν νιώθετε πως δεν είναι το ιδανικό για εσάς. Αναζητήστε ευκαιρίες για μια εργασία με καλύτερη προοπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 08/03 Τρίτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Αν δεν ξέρετε πως να συγκεντρώσετε όλες τις δυνάμεις της ευημερίας στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε τις πολύτιμες συμβουλές όσων γνωρίζουν πως πρέπει να το κάνετε. Είστε ένα βήμα μακριά από όσα ονειρεύεστε, αρκεί να αναζητήσετε τις ιδανικές ευκαιρίες στα σωστά μέρη.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των πεντάκτινων

Είστε ένα πολυάσχολο άτομο και τη σημερινή μέρα πρόκειται να παρουσιαστούν πολλές υποχρεώσεις στην αντζέντα σας. Ευτυχώς έχετε την ικανότητα να τις φέρετε όλες εις πέρας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Απλά θυμηθείτε πως στο τέλος της ημέρας είναι καλό να κάνετε κάτι και για τον εαυτό σας και να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

Διαβαστε επισης :  Τσιγγάνικη Τράπουλα 08-10/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Εκφράστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας στους αλλους τώρα και δεν θα χάσετε. Ιδιαίτερα όσον αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, όσα σκέφτεστε πρόκειται να εκτιμηθούν και να επιβραβευθούν εφόσον παρουσιάζουν προοπτική. Έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε γι’ αυτό μην μένετε άλλο στην αφάνεια.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 08/03 Τρίτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε λύπη τώρα, είναι σημαντικό να δείτε βαθιά μέσα σας την αιτία αυτών των συναισθημάτων. Οφείλονται σε μια άσχημη κατάσταση που βιώνετε τώρα; Ή μήπως είναι κάτι που συνέβη στο παρελθόν και σας ασκεί ακόμα ψυχολογική επιρροή; Απελευθερωθείτε από οτι σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να δώσετε προτεραιότητα στην χαρά και την αγάπη σήμερα. Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε μόνο στα όμορφα συναισθήματα και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Είτε θέλετε να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε, είτε νιώθετε πως χρειάζεται να επικεντωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες και να θρέψετε την ψυχή σας με τον ιδανικό τρόπο, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να το κάνετε πράξη.

xartomanteia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Πρόσφατα σας συνέβη κάτι πολύ άδικο και έτσι πέσατε ψυχολογικά αναλογιζόμενοι πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα, και γιατί έπρεπε να συμβεί σε εσάς. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Πρόκειται σύντομα να αποδωθεί δικαιοσύνη γι΄αυτό μην αφήνετε αυτή την κατάσταση να σας επηρεάσει άλλο. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως θα θέλατε ιδανικά κάτι πολύ καλό σας περιμένει.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα με έναν ασυνήθηστο τρόπο. Θα μπορούσε να έρθει μέσω τη διαίσθησής σας ή μέσω των ονείρων που βλέπετε. Και αν αυτό δεν συμβεί, αφιερώστε χρόνο για να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε σε νέες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

Διαβαστε επισης :  Τσιγγάνικη Τράπουλα 08-10/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας 

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 08/03 Τρίτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των ράβδων

Η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα σχετικά με ένα αγαπημένο σας έργο. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Αν δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, η περιόδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot